7 gündür konuşamadınız hı hiç haber de mi yok
okudum canım....ya o kadar uzak mı?
napsam acaba?
ya yemin törenine annesi arkadaşlar falan ankaradan gelcek araba ile...bende sakaraydan geçicektim orda buluşcaktık...ama ben söğüte bu durumda tek başıma gidemiyorum demekki...acaba beni bilecik terminalden alabilirlermi?ters olmaz demi onlar için?
hafta sonu gitmeyi çok istiyordum ama bize törendne önce yasak dedi...açıkcası alındım biraz istemiyor galiba
napcam bilmiyorum
okudum canım....ya o kadar uzak mı?
napsam acaba?
ya yemin törenine annesi arkadaşlar falan ankaradan gelcek araba ile...bende sakaraydan geçicektim orda buluşcaktık...ama ben söğüte bu durumda tek başıma gidemiyorum demekki...acaba beni bilecik terminalden alabilirlermi?ters olmaz demi onlar için?
hafta sonu gitmeyi çok istiyordum ama bize törendne önce yasak dedi...açıkcası alındım biraz istemiyor galiba
napcam bilmiyorum
selam nilay, öncelikle merhaba
bence alınma yemin töreninden önce çarşı yok çıkamıyorlar, yemin töreninde bile aynı gün törenden önce görüşemiyosun biçok yerde ben eşiminkine gittiğimde 3 saat bekledim nizamiyenin orada bahçede, 50 metre ötemde yürüyüş falan prova yapıyolar ama gidip sarılamadım bile, o yüzden canını üzme boşuna)
canım ben askeriyeye teslim oldu bana 1hafta sonra geldi dedi ama ben izin alamadıgım için gidemedim çagardıgından 1hafta sonra gittim görüştük çok şükür 5 6 saat kaldık orada dışardan yemek felanda soktuk çok güzeldi..yemin töreninnde önce gittim gördüm biliyorum yani:):lepi::lepi:
canım törenden önce dışarı çıkmadan birliğin içinde görüşebiliyormuşsun...ama bize törendne önce görüşme yok dedi...birliğini açtım sordum hayır tabiki görüşebilirisniz yok öyle bişey dedi...ne bliyim niye öyle dedi ya....selam nilay, öncelikle merhaba
bence alınma yemin töreninden önce çarşı yok çıkamıyorlar, yemin töreninde bile aynı gün törenden önce görüşemiyosun biçok yerde ben eşiminkine gittiğimde 3 saat bekledim nizamiyenin orada bahçede, 50 metre ötemde yürüyüş falan prova yapıyolar ama gidip sarılamadım bile, o yüzden canını üzme boşuna)
cizikız iyim tatlım sen nasılsın? bugün benım dogum günüm akşam ardaslarla iftara gidices süsleniyom:) sen nasılsın canım?
nilaycım ankaradan gelirken yol güzergahı nasıl oluyor bilmiyorum canım eger bilecikten geçiyorlar geçerken senide alsınlar deidigim gibi bi dagın tepesinde gidince görürsün..canım haberi yoktur belki bile bile öyle bişey dmez sana çünkü inan insana tanıdıga muhtaç oluyorlarbenımkide ilk zaman bilmiyordu ama sonrada net ögrendi balki ögrendi ama size söyleyemedi yani tel açamadı vakti olmadı anladınmı canım?böyle şeylerde hiç alınganlık olmaz canım..git vall sarıl doya doya doya öp..
ne mutlu sana o zaman
dediğim gibi yaptığı yere göre değişiyor , abimin yemin töreninde hatırlıyorum 8-10 yıl falan önceydi törenden önce kaç saat görüştük, ama ben eşimi önce göremedim yani gördümde gidip sarılamadım, konuşamadım :-(
canım törenden önce dışarı çıkmadan birliğin içinde görüşebiliyormuşsun...ama bize törendne önce görüşme yok dedi...birliğini açtım sordum hayır tabiki görüşebilirisniz yok öyle bişey dedi...ne bliyim niye öyle dedi ya....
doğum günün kutlu olsun canım....mutlu yıllara.....
canım ankaradan direkt bileciğe geçiliyor...sakaryaya uğrayıp beni alırlarsa ters oluyor ya...bende acaba bileciğe gitsem beni oranın terminalinden mi alsalar?artık öyle yapcakalr ben nası gideyim tek başıma dağın tepesine ya
bilmiyorum kararsızım törenden önce gidip gitmemek konusunda...gitsem bile ne bölüğünü biliyorum ne başka bişeyini..sadece bilecik-söğüt-şoför ve bide ismi...hem dağın tepesinde diyorsun nası gitcem tek başıma oof ya....ya tlfnda pek konuşamıyoruz zaten 3dk arıyor hiç vakit olmuyor sormaya birliğini bölüğünü falan senağlamasenağlama
7gündür sesinide duymadım ya senağlamasenağlama
gözüm telefonda bekliyorum...oysa konuşcak sorulcak o kdar şey var ki.....
biliyorum daaa belki insaflı çıkarlar :) aceleden nikahı yapamadık hesabıı
haber var ama sadece annesini arayabiliyor...o da 1dk arkadaşının kartındna...parası yokmuş bankalardada sorun varmış
ben sesini duyamadım 1haftadır.............senağlama
niilaycım nerelerdesin bakıımmm
ooooo bakıyorumda safaklar azalmış
benimde:241 kaldı
daha dün hatırlıyorumda sen 250lerdeydin bense 350 falan
keske derdim 250lerde olsam bende
geriye bakıyorumda göz acıp kapayana kadar gecio sanki yaw
allahım huzur ve sağlık verdikçekaydirigubbakcemile5
cizikız iyim tatlım sen nasılsın? bugün benım dogum günüm akşam ardaslarla iftara gidices süsleniyom:) sen nasılsın canım?
nilaycım ankaradan gelirken yol güzergahı nasıl oluyor bilmiyorum canım eger bilecikten geçiyorlar geçerken senide alsınlar deidigim gibi bi dagın tepesinde gidince görürsün..canım haberi yoktur belki bile bile öyle bişey dmez sana çünkü inan insana tanıdıga muhtaç oluyorlarbenımkide ilk zaman bilmiyordu ama sonrada net ögrendi balki ögrendi ama size söyleyemedi yani tel açamadı vakti olmadı anladınmı canım?böyle şeylerde hiç alınganlık olmaz canım..git vall sarıl doya doya doya öp..
hehe dimi ,paramıs yoktu abi
Gel ki geceler çatlasın
Gel ki şafaklar tutuşsun
Bizim olsun alınterimiz
Bizim olsun emeğimiz...
Şafak 6 Ankaraaahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?