kızlar dün bahsetmiştim ya benimkinin yemin töreni var ayın 26sında.ertesi gün otobüslerle birlikten gönderceklermiş.neden ben alamıyorum onu yaaa.ayrı ayrı otobüslerle döncez.o kendi askeri araçlarla bende tek.komutanı nişanlın annenle gelsin çıkarsınlar seni demiş.annem gelemez hasta,nişanlım tek gelicek demiş.komutanıda olamyabilir demiş.benimkide diyoki sen gelme törene ben ertesi gün gelcem.olmaz dedim gelicem ayrı ayrı dönsekte gelicem dedim.tamam gel dedi.ben şimdi onu nasıl bir yolla çıkarabilirim kızlar.aklına bir fikir gelen yada başına böyle bir durum gelmiş olan varsa lütfen yardım edin bana...
bugünde aramadı....ya 7gün oldu.....ağlıycam şimdi sinirden.....
Canım vakit bulamıyordur belki.Sen deneseydin aramayı.118den bulunduğu ili ve askeriyenin adını söyleyince mutlaka bi numara veriyorlar.
bana neden kimse yardım etmiyor...
senağlama senağlama senağlama senağlama
sorunum bu canim????
nasıl yanı?? nıye ıslatıolarmıskı bastan asagı
ya kızlar bısı sorcam benı bılen bılır aldattıgını duymustum erkek arkadasımın askere gıdecegı gun bırakmıstım o da agladı falan ayrılma dıe.sımdıde dıokı askerden kacıp gelcem yalvarcam benı affetmen ıcın dıo:1shok: :1shok: ınsallh ole bısı yapmaz.yaparmı sızce ya.:1shok:
kızlar bugece okadar güzel olduki dogum günüm ya bugün..sevgilim bütün arkdaşlarımı aramışhepsini bir araya toplamış bana süpriz yaptılar sevgilim askerde olmasınakarşı hepsini oradan ayarlamış ve bana süpriz yaptılar benı çay içmeye çagardılar bir baktım bütün arkdaslarım toplanmış kocaman bir masa masaları sandalyeleri giydirmişler.. kocaman bir çicek üstünde cihanımdan bir not..
aşığınım yanında olamasamda..nice seneleree aşkım senı çok sevıyorum..cihan..
ve kocaman bir pasta.. mumu üflerken cihanım aradı ve aşkım ne diliyecegini biliyorum en kısa sürede yanında olucam senın için gelicem aşkım dedii hadi mumumuzu beraber üfleyelim dedii nice senelere aşkım dedi..ve o telefonda ve birlikte üfledik..ben aglaya aglaya üfledimokdar güzeldiki ve ben ilk kez dogum günü kutluyorum bukadar güzel hem sevındım hemden aşkım yanımda yok diye çok agladım ..teeee oralardan beni bukadar mutlu ettii.. onu çok sevıyorum ve çok teşekkür ediyorum aşkıma.. onu çok sevıyorummmŞenizŞenizŞenizŞeniz:asigim::asigim:
arkadaslar teskere uzıcak davası var ne teskeresi ne uzaması askerlikle ilgili ama bilen varmıııııııııııııııııııııııııııı?????
ya banada cevap verinnnnnnnnnnn:mymeka:
arkadaslar teskere uzıcak davası var ne teskeresi ne uzaması askerlikle ilgili ama bilen varmıııııııııııııııııııııııııııı?????
ya banada cevap verinnnnnnnnnnn:mymeka:
canım ya nerden çıktı bu ya ben hiç duymadım böle bişi...
hem olsada şu an askerde olanlara dokunmaz bence
şafak: 4
başka yookk sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?