Sevdiğini özleyenler buyurun

Aşkımla konuştum çok mutluyum....Bugün 2ye kadar çalışcakmışız.Ofisteyim servisi bekliyorum dedim,söylesem fena kızcak.Zaten konuşamıyoruz kavga etme moduna girmeyelim diye söylemedim.2ye kadar değil sabah kadar bile çalışırım AŞKIMla konuştum ya sesini duydum ya benden mutlusu yok...:sm_cool:

hadi kıslar gülün birass
Kari koca yatak odalarinda, kadin yatakta uzanmis

Adamda gecmis yatak odasindaki kocaman aynanin önüne cirilciplak seyine bakiyor

Adam: Hey yavrum hey suraya bak be lan 2 cm daha fazla olsaydi kral olurdum anasini satiyim.....

Kadin: Hmm evet ama 2 cm daha az olsaydida kralice olurdun

hehe kızım fıkran supermıs bu arada
benım safak 127

bugun var ya hasretımden geberıyorum öluyorum ya
aynı onun hareketlerını tekaralıyorum böle sey yapardı kafasın saga sola sallardı
avrupa yakasındakı adamın taklıdını yapardı affra tafraa heheh
hıc gulmezdım böle kırılmasın dıye azcık tebessum ederdım de o cok eglenıyomus bu harekete :) ne gunlerdı bee pehh :CüvCüv:

ne 2sı kızım gece 2 mı aanaaa
ne işinde calısıon senn böle bee :1shok: söleme tabı adamaa

oyy ya kıyamam ben sana patişim ya off ya ne zaman gülecen sen ya offf:1hug:
ayyy senin için dua edicem canımm yaa inşallah hayırlısı olurrra.s.

oyy ya kıyamam ben sana patişim ya off ya ne zaman gülecen sen ya offf:1hug:
ayyy senin için dua edicem canımm yaa inşallah hayırlısı olurrra.s.

kız sölemesı ayıp bız bıraz dınsız sayılırız sevgılım de bende cok ınanmayız öle yetısmısız işte gevur izmir hehe , dua degıl baska bısey etsen olmaa mı , dua tutmuyo bıze sanki

kızlar bu soyadı tutup tutma meselesi ne?kusura bakmayın önceki sayfalara pek bakamadım
bende ziyarete gideceğimde soyadı tutmayanı görüştürmüyorlar mı?anlamadım...öyle bişey değil dimi

kızlar bu soyadı tutup tutma meselesi ne?kusura bakmayın önceki sayfalara pek bakamadım
bende ziyarete gideceğimde soyadı tutmayanı görüştürmüyorlar mı?anlamadım...öyle bişey değil dimi

yok cnm içerde görüşmede soyadı fln gerekmiyo
arkadaş dışarı çıkarmak için soruyo da onda soyadı gerekli bildiğmz kadaryla,
sen korkma kaydirigubbakcemile2

yok cnm içerde görüşmede soyadı fln gerekmiyo
arkadaş dışarı çıkarmak için soruyo da onda soyadı gerekli bildiğmz kadaryla,
sen korkma kaydirigubbakcemile2
sağol tatlım korktum bi an...

kızlar yaaaaaaaaaaaa sakaryadan bileciğe nasıl gidebilirim?hangi otobüs firmaları var?birde bilecik merkezde değil söğütte...bilecik terminalden söğüte araba varmıdır?ya bilen varsa söyleyiversin ne olur......

canım bilecige fırmalar gitmiyo tatlım kuzey termaline izmit arabları kalkıor yaaa izmitt izmittrt diye bagarıyorlar öyle canım anladınmı?

anladım canım...peki merkezde inip söğüt arabaları vardır herhalde onlara bineceğim dimi?güvenilirdir değil mi bu arabalarda(ya başka bilmediğim şehir ya korkuyorum)
söğütte inip bide askeriyeyi bulmak var dimi ya?bu askeriye neresinde söğütün?offfffffffffff ya offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…