- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
canım gir goggle earty ye birebir gör:).. sögütün içinde degil askeriye canım şöyle söyliyim biz özel araba ile gittigimizde ilk önce askeriye geliyo sonra sögüt merkeze girmiştim yemek yemege gitmiştik anladınmı yani ilk askeriye sonra sögüt merkez.. anladınmı? bilecige gidersin sonra sögüt arabaları kaçtaysa beklersin işte ben askiyede inicem dersin çok açık saçık giyinme çünkü kapalı biryer yani söyliyim sana.. birazda sert görünüşlü ol yeter bence..
tatlım dediğin yere şimdi giriyorum bir bakayım...
canım sen özel arabayla sakaryadan mı gittin?
ben bilecik merkezde ineceğim..ordan söğüt arabalarına bineceğim ama askeriyede ineceğim diyeceğim yanlış anlamadım dmi?beniim bindiğim söğüt arabası zaten askeriyede indircek dimi bida söğütte inip başka arabaya binmeye gerek yok yani?
ben özel araba ile sakaryadan gittim canım.. askeriyde indirir bence çünkü dedi ya ilk askeriye geliyor sonra sögüt merkez.. eger öyle olsa bile biner araba ya gidersin askeriye ye ama sabah erken git çünkü 5te bitiyo görüşdaha eve döneceksin yollarda kalma o yüsden dedim..
onların filtresi var yolu takip et felan buşşursun sögüte gelmeden sögüt myo var orada.. valla biz özel arabaile 2saat te flan gittik senın indi pindi felan olur hemen kalkmaz arbalara 5 saati felan bulur bence oraya gitmen..sen yarın sabah kuzey terminaline git bilecik arabları ile knuş pazar günü en erken kaçta aarba avr diye soe sonra ben sögüte askeriyeye gidicem de bilecik termalinden sögüte araba kalkıyormu diye sor canım bunları ayıp degil.. yolarda kalmaktansa bilip gitmek herzaman iyi..
kız google earth yüklesene bılgısayarına önce
ya onu yükledim bileciği de buldum söğütü de ama yok anam askeriyeyi bulamıyorum...körmüyüm ne ya.......klava: klava:
nasıl yukledın
ne 2sı kızım gece 2 mı aanaaa
ne işinde calısıon senn böle bee :1shok: söleme tabı adamaa
sorma başıma geleni.Bankada çalışıyorum ben.Diğer genel müdürlüğe gittik çalışmaya.2ye kadardı.Telefonu duymamışım.2telimide aramış.Evi aramış.Kardeşim ilk haberi yokmuş gelmedi daha demiş.Benimki sonra yine aramış ablam mesaide demiş.Akşam üzeri konuştuk biz hiç demedi bana demiş.Telefonlara baktım aramış kaç kere.Deli oldum.Tokat Askerlik Şubesini aradım ordan birliğin telefonunu buldum.Sürekli meşgul çalıyor,yine aradım askerlik şunesini başka numara varmı diye.Bi onbaşı baktı telefona hep yardımcı oldu çok.Araya araya birliğin telefonunu düşürdüm.Çıkan kişi onun aramasını bekliyceksiniz dedi.Biraz ağlar ayağına yattım sağlık sorunuyla ilgili dedim.Tamam hangi bölükte öğrenin anca sabah konuştururum 10 11 gibi dedi.Benimki kesin deli olmuştur.Nasıl canım sıkkın anlatamam.Keşke mesai var deseydim.Desemde deli olcaktı.Apar topar müdüre bişeyler uydurup çıktım eve geldim.Offff allahım offffffffffffffffffff......senağlama
sorma başıma geleni.Bankada çalışıyorum ben.Diğer genel müdürlüğe gittik çalışmaya.2ye kadardı.Telefonu duymamışım.2telimide aramış.Evi aramış.Kardeşim ilk haberi yokmuş gelmedi daha demiş.Benimki sonra yine aramış ablam mesaide demiş.Akşam üzeri konuştuk biz hiç demedi bana demiş.Telefonlara baktım aramış kaç kere.Deli oldum.Tokat Askerlik Şubesini aradım ordan birliğin telefonunu buldum.Sürekli meşgul çalıyor,yine aradım askerlik şunesini başka numara varmı diye.Bi onbaşı baktı telefona hep yardımcı oldu çok.Araya araya birliğin telefonunu düşürdüm.Çıkan kişi onun aramasını bekliyceksiniz dedi.Biraz ağlar ayağına yattım sağlık sorunuyla ilgili dedim.Tamam hangi bölükte öğrenin anca sabah konuştururum 10 11 gibi dedi.Benimki kesin deli olmuştur.Nasıl canım sıkkın anlatamam.Keşke mesai var deseydim.Desemde deli olcaktı.Apar topar müdüre bişeyler uydurup çıktım eve geldim.Offff allahım offffffffffffffffffff......senağlama
anaaam ınanmıyorum kızz sanaa, keske dogruyu deseydınnn sımdı dıcek kı eve ayrı yalan atıyo bana ayrı kımbılıur gezıyodu eve mesaıdeyım dedııı sonra ısteyınce nası cıktı geldı demek mesaıde dııl mıs dıcekk :1shok: ooof benımkı olsa dunyaları yıkardı basımakıs napcannn, yarın ara sölee sen üzülmeyesın calısıo sevgılım demeyesın dıye öle dedım de ya da sey de
servıs beklıyoduk sonra dedıler kı uzadınız hadı gerı,, eee gerı donduk calıstık dersıncunku 1 defa yalan söledın artıkk kurtulusun yokkkkkk a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?