Sevdiğini özleyenler buyurun

yalvar, bı teyze götur annesı bu de anası babası ayrılmıs halıyle cocugun babasının soyadı kalmıs de
bu da annesı ben de nısanlısıyım de :) olur belkı yoldan teyze cevır cebıne 5 kagıt koy hehe

canım ne dalga geçiyosun sende yanihihoyyytZafere giden yolda herşey mübahtır biliyosunki.Orda biri var babasının asker arkadaşı.O adamla konuşup dayısı diye götürmeyi düşünüyorum aslındakaydirigubbakcemile3olurmu bilmiyorum tabi...deniycaz ve görücez.

canım 1. dereceden akrab istiyorlar krali gelse belki ama senın benım gibilerine acımıyorlar..

NeKss yerinde olmayı çook isterdim ne güzeldir çift haneye düşmek:1rolleyes:

aslında büşranın yerinde olmayı daha çok isterdim:çok üzgünüm:
Allahım bize de göster o günleri:Saruboceq:

Saol kuzum
Sende yemişsin şafağı
Yarın çift hanelere düşüyorsunkaydirigubbakcemile5
Zaten 99dan sonrası 20'ye kadar çok çabuk geçiyor
20den sonrası hiç geçmiyor ama

ay hadı hayırlısı benım oldu 127
99dan sonra hızlı ılerler bence de ooh su gıbı su gıbı hihoyyyt

yok kıs dalga gecmıom düşünsene annesıyle babası ayrılsa annesının soyadını alamayacagından o kadının gercek annesı olup olmadıugını da bılemezler, hehe
dayısı da olabılır dıyecektım ama bak 1. derece akraba olmadı mı olmuyormuss..
baska çözum uretelım.. gamyoncuiremsu

cok özledım sevgılımı yaa pazar belkı gelır gırer nete, benım de bı lanet sınavım var saat 1e e kdr evde olmıuca m umarım gorebılırım gelınce, olmazsa gelmeden net cafeye gıdeyım görurum nette hem kendımı de gosterırım eft ıyı fıkır hehe

patişşş şafak kaç kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben saymıyom kaç gündür bu arada kızlar ben,m askerimi,n yeri belli oldu bugün
osmaniyenin ilçesindeydi şimdi merkezine garnizon komutanlığına geçicekmiş ve osmaniyedeki tüm askeriyelerin toplu olarak muhasebesini tutackamış ya
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim baya kişi arasından seçilmiş
ama tel sokabilecekmi acaba ya :bbo:

acemiliği bittiyse ustalıkta üstlerle iyi anlasırsa kesin sokar bak hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…