aslında yalan değil dediğin gibi oldu.ben servis bekliyodum aksam üstü askımla konusurken.servis bekliyorum eve gitcem dedim.sonra müdür geldi benle beraber bi kaç kişiyide mesaiye çağırdı.anneme aradım söyledim kardeşimin haberi yokmuş.2.kere evi aradığında kardeşim söylemiş.anneme haber vermiş mesaideymiş demiş.ama yine de çatlar meraktan.offfffffffff sabah umarım konustururlar.olmadı hastamız var derim,erkenden konusmam lazımmmmsenağlama
ee tamam öle sömlersın işte,
kızlar bız ayrıldık benımkı gıderken bılıyonuz 2 ay cıktık ewlenmnıcez bosuna bekleme dedı bana, ıstıyo olsa ayrılmazdık dımı, sanırım sevmıyodu da nıe beklıom kı ben, ınsanlar asker dönusu evlenme nısan vs sözu verıolar sanırım. bız ayrıldıysak demek ıstemıydur neden anlamıyorum kı bunu
nasılsınız kızlar?? ben çok fena özlem çekmekteyim=(( biliyorum siz de öylesiniz.. off of.. ya sabır diyorum başka ne diyeyim canlarım
asker psikolojisine girmiştir,ne dediğini bilmiyordur o.aramıyormu hiç???sabaha kadar nasıl dayancam bilmiyorum.ona haber vermeden olayı anlatmadan?
hic iyi degilim cnm bende aynen senin gibiyim cnm
allak bullak bi durumdayım senağlama
tek tesellim yemin törenini beklemek 15 gün kaldı
canım yaa kıyamam..:teselli: ben de o kadar kötü oldum ki içim sıkılıyor, duvarlar üstüme gelmeye başladı yaa, avazım çıktığınca bağırmak,haykırmak istiyorum..
15 gün geçmek bilmez canım yaa.. ama yanındayken de zaman su gibi akııııp gider
offff ofsenağlama şu günler tez geçsinnnnnnn
patiskam yaa senin sevdiğin strese girmiş. askerlik psikolojisi bu, çoğunda görülen şeyler. bence sevdiğin senle irtibata geçecek yakında bak gör. hem msn de gülücük atmamış mıydı o sana???
kızım benle de ılgılenın haaa erıom burda
yok daha hıc aramdı gecen hafta egıtımı bıttı nete gırmıstı
bu hafta carsıya cıkar ama arıycagını sanmıom ben bee bosa beklıom ben
senınkı uyuyodur sımdı zor da olsa uykuya dalmıstı sabah erkenden ararsın o aramadan
patiska üzülme tatlım ya belki bu hafta sonu cıktıgında konusursunuz belki msne fln gelir ,
tamam tatlım ısalah ya, bu pazar da ısım var ama oglen cafeye gıder bakarım ordan hem kamera sı da vardır oranın açarım oradaysa,
tamam balım saolu n wala umarım olur artık olmazsa ne olcak bellı olur her sey :1no2:
arıcam da ben sabahı nasıl etcem bilmiyorum.sende benim gibi yap akşam akşam ortalığı ayağa kaldır bul numarasını ara konuş bi...ondan sonra karar verirsin bekleyip beklememeye...ne kadardır çıkıyordunuz?inan erkeklerin bir kısmı askere giderken yada geldikten sonra evlilikten çok korkuyor ve değişiyor.arkadasımın 5yıllık ilişkisi bitti gecen hafta.çocuk askerden geldi bi sosyallesmeler falan filan.kendi yapıo herseyi gezio tozuyo kız yapınca sorun.olmadık kavgalar çıkarıo aramıo günlerce falan.derken 5yıllık ilişki bittiiii.......
geçmiyor cnm gecmiyor ite kaka geciyor.. seni cok iyi anlıyorum
en son o ayrılarkenki yüzünün hali gözümün önünden hic gitmiyor
snn safak kac cnm
benim 441 senağlama
bence acık konuş cnm yaa
giderken söylediklerin hala gecerlimi de hala böylemi düşünüyorsun de
bunlari daha önce sordun mu bilmiyorum ama
ben gün saymamaya başladım artık canım yaa.. onsuz her günüm içime işlercesine kendini hissettiyor:çok üzgünüm: patiska ve mannak' ın sevgilieriyle aynı gün gitti askerim, aynı şafağımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?