Acısıyla tatlısıyla hepsinin yeri başka aslında....
Mesela dün gece sevdiğim çok yorgun olduğunu söledi...Ama iştimadan sonra ararım dedi.Bende dedim ki arama dinlensin diye.Huyunu biliyorum çünkü.Tamam aramıcam dedi damarı tuttu yine aramadı tabi.Ama mesaj attı aramıcam dedim aramıyorum ama bari mesajlaşalım büyüklük bende kalsın diye...Arama dedim ya burnumdan getirdi resmen atıştık ne o lafın altında kaldı nede ben tutmuştu damarımız...Sonra demesinm mi işte arama dersen böyle olur hep sen mi beni sinir etceksin bu seferde ben seni sinir ettim diye...Şok oldum tabi...Akşam 10'den gece 2'ye kadar mesajlaştık...Konuşmicaktım ama yazmasın mı sırf bu anı senle yaşamak için uyumadım herşeye rağmen 12 den sonra şafak:99 diye...Benim yelkenler hemen düştü tabi...Aşkımada dedim yarın foruma yazıcam diye....Ve yazıyorum ŞAFAK:99:teytey::dance:
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr
ben aşkımla msnde konuşuom ya çok öslemişim ben onu ya çarşıya çıkarken tıraş olmak ve kıyafetlerinin ütülü olmawsı şartmış orda ya yoksa çıkartmıyolarmış bi tatlı olmuş benim aşkım kaymak gibi suratı offf özledimm ya özledimmmmmmmm
Ene canım benimm çok Sevindimmm :1hug: Gözünaydın şekercim darısı başımıza inş :jeyyar:
Amin cümlemize inşallah:lepi:
kıslarr ben de msndeyimm
hiç askere benzemiyo ama benmki :))
saçlar uzun jöleliii
çok teşekkür ederimm kızlarrr
adaşım nerelerdesin sen ya
hediyemi gördün dimi tektat teşekkür ediyom canımm ya çok saoll güzel fikrin içinnn
Kıs Seninkinin Babası Paşa Mı sırnaşık şey
Kızlar ya size bir şey danışıcam...
Ben hayal kurmayı çok severim şanslıyım ki sevdiceğimde öle...
Dün gecede mesajlaşırken hayal kurduk aşkım maşallah çok romantik ya...
Ben resmen odun...:1shok: Tamam bende ciddi düşünüyorum ama ya olmazsa diye aklımdan geçirmiyor değilim...Bu yüzden çok kırıcı olabiliyorum...O güzel güzel hayalini anlatırken evimiz şöle olur filan gibi...Ben pat diye çok kapılmak doğru değil olmaya bilir de diyorum...Bana olmaması için bir neden söle neden olmazmış diyor...Bilmiyorum ama olmayabilir...Aileler sorun çıkarabilir diyorum...Sevdiceğimde ben ne istediğimi biliyorum aileminde sorun çıkaracağını sanmıyorum diyor...Dün gece beni sinir etmeye çalışırken yazdığı mesajların hepsi doğruydu...Özellikle kırıcı olduğum konusu...Ki bana dedi ki bende bazen olumsuz düşüncelere kapılıyorum ama sonra salak salak düşünme oğlum her şeyin güzelini düşün diyorum dedi.Bu şekilde atlatıyorum sanada yansıtmıyorum dedi...Sen yansıtıyorsun bir şey oluyor mu olmuyor tabi dedi...Ama oluyor kırıyorum onu ben ne etcem yaaasenağlama
Yaa ben nerdeyse iki aydır görmüyorum sevdiğimi,kameradan yani... senağlama
Canım herşey askerdeyken başladığı için belkide sen kapılmak istemiyor olabilirsin ama oda askerde belkide öyle hayallerle rahatlıyo kendine geliyo :icecream: Üzme çocuğu seviyo işte seni daha ne istiyosun belliki geldikten sonra icraate de geçecek :jeyyar:
yok cnmm kaydirigubbakcemile3
ama seviyolar beni diyo kızmıyolar diyo :)
seLamın HeLLo kızLar nabersiniz bakaLım....
Yok kıs bu benim huyum gelsin yine öle olur...
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumm böle yaparak kendimi koruyorum güya ama sevdiceğimi kırıyorum...Aman aman hiç sorma o konuyu atlattık gibi...Geldikten sonra sözlenelim aşkım ama yok yok kışa denk geliyor yazın sitemeye geliriz...Hala söledikleri aklımda ama daha çooook erken...Bakıcazz beni ikna etmek kolay değil...(Aman böle dediğimi duymasınn valla damarı tutar)
Benimki de Şırnak'ta. :bbo:Bende 3 aydır görmüyorum sevdiceğimi...
Ve yaklaşık 3 ay 8 gün daha görmücemm zaten o zamanda gelmiş olucak inşallah...
aşkımda şırnakta ve çarşı izni yok...senağlama
Hayırlısıyla şu 99 günde bitsin de aşkım gelsinnn Şeniz
Hepimiz sevdiklerimize kavuşalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?