bu siteler hata veriyor sürekli.ozaman sen a dan z ye biliosan bana yardım edebilirsin belki...çok önemli bir sorum var.benim sözlüm şuan tokat-ulaştırmada.26sında yemin töreni var.ertesi gün burdan araçlarla çıkıcakmışız merkez illere araçlar götürcekmiş dedi.acemiliği 28gün.dağıtım izni verilcek yani 7 gün sanırım.törenden sonra benimle beraber çıkamazmı?illaki araçlarlamı gitmesi lazım?ne yapmam lazım beraber çıkabilmek için.yardımcı olursanız sevinirim...illa araçlamaı gitmeli?burda kalcam 7gün desin?ailemin yanına gitmicem desin...
selam kızlar okudum okudum yazdıklarınızı iyice kasvet bastı içimi:çok üzgünüm:
hozefin senin işin çok karışık canım ya..:bbo:
illa yemin törenine gitcem diyorsan yapacağın tek şey
gideceksin orda komutanıyla konuşacaksınız
izin alırsa döneceksiniz birlikte o bahsettiğin dayı işini de ayarla tabi..
belki sen gittiğin vakit izin verirler
ya bence birazda komutanların insafına kalmış bir durum..
canım bildiğim kadarıyla anne baba eş ve evli kardeş dışındakilerle çıkarmıyolar, yemin törenleride bağlı olunan illerin jandarma genel komutanlığı, tugay komutanlığı yada alaylarında yapılıyor, kasabalarda bile olsalar askeri araçlarla oraya gidip dönüyolar benim eşimde öyle yapmıştı törenden sonra bekledik 1 saat sonra çıkardık onu, ama yaptığı yerede bağlı biraz benim eşimin yaptığı yerde kapıda bekledik biz arkadaşlarıyla vedalaştı falan yakını gelmeyen bikaç çocukta çıktı yani yaptığı yere görede değişir şansa bakıyo birazda
bu siteler hata veriyor sürekli.ozaman sen a dan z ye biliosan bana yardım edebilirsin belki...çok önemli bir sorum var.benim sözlüm şuan tokat-ulaştırmada.26sında yemin töreni var.ertesi gün burdan araçlarla çıkıcakmışız merkez illere araçlar götürcekmiş dedi.acemiliği 28gün.dağıtım izni verilcek yani 7 gün sanırım.törenden sonra benimle beraber çıkamazmı?illaki araçlarlamı gitmesi lazım?ne yapmam lazım beraber çıkabilmek için.yardımcı olursanız sevinirim...illa araçlamaı gitmeli?burda kalcam 7gün desin?ailemin yanına gitmicem desin...
bu arada yeminden sonra 2 günü daha var, izin kağıdı hazırlamak için işte 1.dereceden yakın istiyolar, yoksa öyle burdan gidim falan dinlemezler ve iki günki içtimalarda olması lazım izin kağıdı yoksa, ama sen yinede şansını dene bişey kaybetmezsin olursa süper olur olmazsada değer yaa bikaç saat görürsün ve inanılmaz bi duygu tüylerin ürperiyo resmen ama innnnnnnnşaaaaaaaaaallaahh bi yolunu bulursun ve şans yanında olur tatlımkaydirigubbakcemile5
canım 28gün acemilik yapcak benimki.yemin töreninin olduğu gün 28günü doldurmuş oluyor.bu adama dağıtım izni vericekler,belki gitmicek başka yere tokatta kalıcak.saçma değilmi araçla yollanması falan.başka yee gitmiycekse askeriyede mi kalcak 7gün.valla elimden ne geliyosa denicem ama bu işin bi çıkar yolu olmalı mutlaka...:bbo:
tatlım ben şöyle biliyorum:usta birliğine nereye gidecekleri belli
olmadan önce izin kullanacak mısın yoksa direk usta birliğine
gidecek misin diye soruyorlar..ondan sonra gideceği yeri açıklıyorlar
bu nedenle ya usta birliğine gidiyor asker yada çıkıyor memleketine yaşadığı yere gidiyor
ama 28 günlük acemilikte neden öle bi uygulama var anlamadım:uhm:
tokat bi de doğu tarafı olsa güvenlik için askeri araçla gidiyorlar dicem ama
hiç fikrim yok valla canım ya:uhm:
genelde sabah 10:00'da oluyormuş
patiska selam buldunmu sen askeriyeyi kars sarıkamış ilçe jandarma komutanlığımı bağlı kasabalarında falanmı
patiskacım sana özelden kars ve sarıkamıştaki askeri birimlerin tellerini yolladım, umarım işine yarar:teselli:
kızlaaaaaarrrrrrr 13 eylül itibariylen şafak 3, ay son günler çok zor geçiyo yaaa kaç gecedir uyku tutmuyo dön o yana dön bu yana offffff , inşallah bu zorgünlere sizde çabıcak ulaşırsınız a.s.
şafak: 3
ha gayret... sositososito
kızım senın bıse kalmamıss haa, az daha sıksan burda olcak cocuk kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
155 gündür sıkıyorum zaten... :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?