seLamın HeLLo kızLar nabersiniz bakaLım....
Yok kıs bu benim huyum gelsin yine öle olur...
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumm böle yaparak kendimi koruyorum güya ama sevdiceğimi kırıyorum...Aman aman hiç sorma o konuyu atlattık gibi...Geldikten sonra sözlenelim aşkım ama yok yok kışa denk geliyor yazın sitemeye geliriz...Hala söledikleri aklımda ama daha çooook erken...Bakıcazz beni ikna etmek kolay değil...(Aman böle dediğimi duymasınn valla damarı tutar)
Kızlar ya size bir şey danışıcam...
Ben hayal kurmayı çok severim şanslıyım ki sevdiceğimde öle...
Dün gecede mesajlaşırken hayal kurduk aşkım maşallah çok romantik ya...
Ben resmen odun...:1shok: Tamam bende ciddi düşünüyorum ama ya olmazsa diye aklımdan geçirmiyor değilim...Bu yüzden çok kırıcı olabiliyorum...O güzel güzel hayalini anlatırken evimiz şöle olur filan gibi...Ben pat diye çok kapılmak doğru değil olmaya bilir de diyorum...Bana olmaması için bir neden söle neden olmazmış diyor...Bilmiyorum ama olmayabilir...Aileler sorun çıkarabilir diyorum...Sevdiceğimde ben ne istediğimi biliyorum aileminde sorun çıkaracağını sanmıyorum diyor...Dün gece beni sinir etmeye çalışırken yazdığı mesajların hepsi doğruydu...Özellikle kırıcı olduğum konusu...Ki bana dedi ki bende bazen olumsuz düşüncelere kapılıyorum ama sonra salak salak düşünme oğlum her şeyin güzelini düşün diyorum dedi.Bu şekilde atlatıyorum sanada yansıtmıyorum dedi...Sen yansıtıyorsun bir şey oluyor mu olmuyor tabi dedi...Ama oluyor kırıyorum onu ben ne etcem yaaasenağlama
Nilayyy Ne diyon kızım sen kaydirigubbakcemile3 Paraşütsüz atlar valla üstüne seninki bunları okusa sırnaşık şey
İşler yoğun canım ya giremedim...
Malum ramazanda...Birde derslerde başlıyor bu ayın sonunda bende şimdiden hazırlanıyorum...Bu yıl zorlu geçicek gibi...Aaaa hediye aklımdaydı ama ne gönderdin bilmiyorummm
Amann kardeşimide çavuş yapmışlar oda öyle diyip durdu dün tüm gün gamyoncuiremsu
Benimki de Şırnak'ta. :bbo:
Aaaa ben öle şeyler dermiyim sevdiceğime...
Onları ben yazmadım klavye yazdıhihoyyyt
herkes öle der zate :))
kı z senınkı o askerdeykene mı basladı
Aman tatlım he diyip geçmek lazım kaydirigubbakcemile2
Tabiii canımm sen dermisin hiçç hepsi klavyenin suçu..Pis Klavyee -tatlicadiarzu-
Edi h g canım aramıza hihoyyyt
canımm özelden sana linki göndermiştimmm
Gelmediii bana tekrar gönderebilir misin?senağlama
Dinlerim tabii bacım... Kızlar sevdiceğim yok benim sewdiğimi özlüyorum falan yazamam ya da arada eski arkadaşım gelirse yazarım bişeyler ama herkesi dinlemeye hazırım...
Kızlar ya size bir şey danışıcam...
Ben hayal kurmayı çok severim şanslıyım ki sevdiceğimde öle...
Dün gecede mesajlaşırken hayal kurduk aşkım maşallah çok romantik ya...
Ben resmen odun...:1shok: Tamam bende ciddi düşünüyorum ama ya olmazsa diye aklımdan geçirmiyor değilim...Bu yüzden çok kırıcı olabiliyorum...O güzel güzel hayalini anlatırken evimiz şöle olur filan gibi...Ben pat diye çok kapılmak doğru değil olmaya bilir de diyorum...Bana olmaması için bir neden söle neden olmazmış diyor...Bilmiyorum ama olmayabilir...Aileler sorun çıkarabilir diyorum...Sevdiceğimde ben ne istediğimi biliyorum aileminde sorun çıkaracağını sanmıyorum diyor...Dün gece beni sinir etmeye çalışırken yazdığı mesajların hepsi doğruydu...Özellikle kırıcı olduğum konusu...Ki bana dedi ki bende bazen olumsuz düşüncelere kapılıyorum ama sonra salak salak düşünme oğlum her şeyin güzelini düşün diyorum dedi.Bu şekilde atlatıyorum sanada yansıtmıyorum dedi...Sen yansıtıyorsun bir şey oluyor mu olmuyor tabi dedi...Ama oluyor kırıyorum onu ben ne etcem yaaasenağlama
O kadar güzel olmuş ki anlatamam...
Sevdiğin dünyanın en mutlu insanı olmuştur eminim...
Çok hoş bir süpriz ya ne güzelllkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?