Sevdiğini özleyenler buyurun

kı z senınkı o askerdeykene mı basladı

günaydın kızlar.... bende aranıza yeni geldim vee bacım seni yakaladım.... Ah benim inatçı ruhsuz bacım ama düzelcen romantik olucaksın sende az kaldıı.... Yoksa ben warım biliyorsun klava: hem bak dönmesine az kaldı eniştemizin kavuşcan bırak hayal kuruyormuş çocuk sen de az gerçeklerden uzak ona eşlik et... Dozunu iyi korursun çok kapılmazsın hayallere bilirim seni ondan bırak o anın tadını çıkar tamam mı bacım...
Kızlar noluyor diye şaşımayın kendisi neredeyse 6 senelik arkadaşım bacım artıkın ondan böyle rahat rahat yazdım...

canımm özelden sana linki göndermiştimmm

Tabiii canımm sen dermisin hiçç hepsi klavyenin suçu..Pis Klavyee -tatlicadiarzu-

Edi h g canım aramıza hihoyyyt

Ahh o edi yok mu yakaladı yine beni...
Eğer ben şuan sevdiceğimle birlikteysem bu bacım sayesinde olmuştur...
Az dinlemedi beni...Tabi başladıktan sonrada siz az dinlemediniz...a.s.

Dinlerim tabii bacım... Kızlar sevdiceğim yok benim sewdiğimi özlüyorum falan yazamam ya da arada eski arkadaşım gelirse yazarım bişeyler ama herkesi dinlemeye hazırım...

selam kızlar...

canım bende böyleyim yaa..herşeyin kötüsüne kendimi önceden hazırlamak
gibi bi huyum var.sırf bu yüzden durduk yere hüzünlendiğim oluyor:bbo:

ben öyle söylediğim zaman benimki iyisini düşün,iyisini dile ki
iyi olsun diyor..

mesela ben hiç diyemem evlendiğimiz zaman şöyle yaparız
yada evlendiğimiz zaman bu böyle olsun diye..
eğer bi sorun çıkmazda evlenebilrsek..... diye başlıyorum cümleye
kızıyor bu seferde bana:mymeka:

O kadar güzel olmuş ki anlatamam...
Sevdiğin dünyanın en mutlu insanı olmuştur eminim...
Çok hoş bir süpriz ya ne güzelllkaydirigubbakcemile3

evet canım çok sevindi ama ah bide kıymet bilse o mendil için aralıksız 3 saat uğraştım ya
çok emek verdim hepsine ama bazen diyom ya acana bu kadar uğraşa gerek varmı diye
sağolsun düşüncesiz birazda kendileri
neyse canımmm ya tekrar teşekkür ediyom sana çok saola.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…