Böyle düşünme,belki evliliğe hazır değildir henüz.Belki de askerde ne olur ne olmaz diye sana umut vermek istememiştir.Benimki de çeyiz için bir şey alma,ben gelince alırız beraber dedi.Neden dediğini anladım,Allah göstermesin ama şehit olabileecekleri ille akıllarından geçiyor.ee tamam öle sömlersın işte,
kızlar bız ayrıldık benımkı gıderken bılıyonuz 2 ay cıktık ewlenmnıcez bosuna bekleme dedı bana, ıstıyo olsa ayrılmazdık dımı, sanırım sevmıyodu da nıe beklıom kı ben, ınsanlar asker dönusu evlenme nısan vs sözu verıolar sanırım. bız ayrıldıysak demek ıstemıydur neden anlamıyorum kı bunu
şafak: 3
ha gayret... sositososito
Böyle düşünme,belki evliliğe hazır değildir henüz.Belki de askerde ne olur ne olmaz diye sana umut vermek istememiştir.Benimki de çeyiz için bir şey alma,ben gelince alırız beraber dedi.Neden dediğini anladım,Allah göstermesin ama şehit olabileecekleri ille akıllarından geçiyor.
Darısı başımıza...
Benim şafak 260 mirmirmirmir
sehıt olabılcegı hep gecıyodu aklından kı sureklı ölcem ölcem gelemıcem ölcem ölcem dıyodu, hatta sey dıyodu bünyem senı bıle attı benden tamamen asker pıskolojısıne gırdım, ınsanlar sevdıklerınden ayrılıo gıdıo sehıt olup gelemıo dıyodu, yarın msne gorursem öle dıyeyım
pişt asker ölmedıysen hala beklıyorum senı ölmedıgın surece falan dıyeyım bari.
-yıne beklıyım mı beklemıyım mı dersem bekleme der cunküm. -
hem bana kötu davranma sana daha eldıven örcem dıyeyım
böle m desem,
Ölümü falan karıştırma canım ya.Ona değer verdiğini hissettir.Güzel şeylerden bahset.
Kıslar kıslar gelemmiii yananızdan öpem miiii -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
şekerım hosgeldın, senın resımlere baktım da şööle kolkola resmınız yok mu sızın kızım ?
hep ayrı gayrı resımlerı bırlestırmişin :ecrin_bebek:
NeKss yerinde olmayı çook isterdim ne güzeldir çift haneye düşmek:1rolleyes:
aslında büşranın yerinde olmayı daha çok isterdim:çok üzgünüm:
Allahım bize de göster o günleri:Saruboceq:
Hoşbulduk bidenem..
Yok Ayol Benimki Uyus Alerjisi Var Foto Çektirmeye kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr
ben aşkımla msnde konuşuom ya çok öslemişim ben onu ya çarşıya çıkarken tıraş olmak ve kıyafetlerinin ütülü olmawsı şartmış orda ya yoksa çıkartmıyolarmış bi tatlı olmuş benim aşkım kaymak gibi suratı offf özledimm ya özledimmmmmmmm
hmm bnm eskısı oyleydı
ıkızler mı ?
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr
ben aşkımla msnde konuşuom ya çok öslemişim ben onu ya çarşıya çıkarken tıraş olmak ve kıyafetlerinin ütülü olmawsı şartmış orda ya yoksa çıkartmıyolarmış bi tatlı olmuş benim aşkım kaymak gibi suratı offf özledimm ya özledimmmmmmmm
Darısı bizim başımıza Nekss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?