Sevdiğini özleyenler buyurun

......................................silindiiii...................

Son düzenleme:
mervecim çok yakışmışsınız.. maşallah ikinize de.. çok güzelsiniz yaaa.. Allahım mürvetinizi de göstersin inşallah=))

aaa ne kadar güzel, ayol insanı kalpten götürür bunlar, kızlar benimde tetikte olmam lazım söylediğine göre canım cananım bidenecik kocam salı günü evde olcak, ama onun işi belli olmaz belki oda böle bişi yapabilir, o yüzden ben hazırlıklı olayım yerimseniben

kızlaaaarrrrrrrrrrr şafak 2 adıyaman ay allahım bugünleride gördümya, çok fazla diye saymak gelmiyodu içimden darısı topunuzun başına hihoyyyt

ooooohhhhhhh koyun bakalım kıslar nacide senin albümünede bakmıştım sizde çok yakışıosunuz maşallahhhhhhhhhhhhh

keşke bizimkiler de bu kadar düşünceli olsa :)
böle hediyeler düşünebilseler

Bak o konuda hakkını yemiyim kızlar ya...
Doğum günümde sabahın köründe aramıştı...
Öğlene soğru mektubu hemen sonrasındada hediyesi gelmişti....
Ve tam ben beni bir daha hiç bir şey şaşırtamaz derken aramıştı...hihoyyyt
Hemde o zaman telde yoktu saatlerde telefon kuyruğunda bekliyordu bidenem

kıss senin askerinde senin gibi romantik işte bulmuşsunuz birbiriniz benimki bi garip ya anca beni deli ediyo ya

sen de koy nilay biz de görelim cicimm
nacidecim çok yakışıyonuz siz dee Allah bozmasınn

süper yaaa!! başka ayrılık vermesin rabbim.bize de o günleri nasip etsin.. çok sevindim kavuşuyorsunuz ne güzelll:sm_cool:

kız sen lınkı attın ya ben de 10 gun oncesıne gerı döndum okudum okudum durdum sayfaları
ne guzel seyler yasamısız gulmusuz eglenmişiz,

senınkı ıcın deger mı degerdır ya böle selker baglıo ınsanları bırbırıne,
benımkı de benım ıcın ne guzel seyler yapardı ben de nadiren yapardım işte,
yapıyodum yani ben de sımdılerde pek yapamıyoruz o da bende,
bılmıyorum yrn msne gırse ne konusucam planlayamadım bıle daha zaten 3 dk gırınce konusabılcek :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…