Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar yaa ben aşkım izine çıkacak msn de görüşeceğiz diye bekleyip sevinirken, 2 haftada bir çarşı iznine çıkabileceğini öğrendim:çok üzgünüm: moralim bozuldu ya üfff:çok üzgünüm:
ama buna da şükür, haksızlık etmeyim izine çıkamayanlar da var

off yaa beceremedim ben, :a015:
neyse kızlar size iyi hafta sonları gidiyom ben kocamın eşyalarını yavaş yavaş düzenlemeye yerleştirmeye başliimhihoyyyt

Güya formatladım benim pc kafayı yedi kızlar...
Şuna bir geri dönüşüm yapiyimde kendine gelsin...
15 dakkaya kalmaz gelirim...Resmi albüme eklemeye çalıştım ama hata verdi...
Birazdan yine denicem...
Mirimo bunu şükür et canım ben hiç göremiyorum...Çarşı izni yok çünkü
Ama bu halimizede şükür en azından haberleşiyoruz bunu yapamıyanlarda var.

evet canım şükrediyorum zaten.. aşkımın iyi olduğunu bileyim de o da yeter....:asigim::asigim:

canım cananım bi denecik :asigim:kocama kavuşma tamına tamına 65 saat 50 dakika kaldı
stresten kurdeşen döküyom yaaa, 2 gündür yüzüm gözüm sivilce doldu, offffffffff

kurdeşen : hani böyle sıkıntıdan stresten sıcaktan, yok bilmem neden ottan ...tan sebeplerlen çıkan kırmızı alerji gibi kabarcıklar.:sm_cool:

kızlar son 65 saat 20 dakika

onsuz yapamadıgımı ayrılmak ıstemedıgımı fln soyleyeyım mı

sadece aravermıstık,dusunme fırsatı oldu bu zaman dılımi bıze

büle diyim mi sizcene, hatta dırek msne yazayım acınca görsün.

canım bence hiçbişey deme bırak o desin o senın bukadr düşünsün.. herşeyi sen yapma yani oneden yapmıyo?

bence bişey söyleme konuşa nlat dertleş ama sen net konuşma bırak o konuşsun tatlım.. o yesin kendi kendini..kaydirigubbakcemile5

karar veremedım ya,
bana bırı böle yapsa nası dusunurdum bılmıom hıc,
yrn da aksi gıbı iş için sınavım var, saat1 gıbı evde olablırım anca,evdekıler de gezelım derse nete gıremem kalır öle her sey, o da aramaz bekler aksama kdr yoksam da gırmez aramazda bılıom, kalırım öle bı basıma ..
o bısı yapmadı daha ne aradı ne sordu, bı kardesını msnıme eklettı okdr o kontrol edıo benı güya.. ama amaçları uzaktan kongrol etmektı yani bırıyle cıkıom mu fln gıbısınden, ben böle cok sevıp bekleyınce abartı oldu tabı, neyse barı cok cok ustune dusmeyeyım, faceboka 4 resım koymustum gecen hafta gormustu, sımdı 2 yenı resım yaptım böle komık resımler onları koydum. sırf onun gorcegı sekılde kaydirigubbakcemile5 bı onları yaptım bu hafta .. benneyaptımki bakalım nolcak, konusamıcaz galba aa h ah

bırak canım o nasıl olsa dönücek sana.. kendini yıpratma bari..ama onunda herzaman kafasında soru işareti bırak? düşünsün yani içi içini yesin aacaba ne yapıor felan diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…