Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlarrr.. nilaycım gözümüz yollarda kaldı fıstığım yaa hoşgeldin.. ne güzel canım yaa az kalmış.. Allahım son 10 günü de göstersin inşallah..

ee nasılız bakayım????=))

Kızlar nilaylar üçlendş ben kendi üstüme alınıyım bari iiyim şükür sizi çok özledim valla....
Amin cümlemize inşallah.

kıss senin askerinde senin gibi romantik işte bulmuşsunuz birbiriniz benimki bi garip ya anca beni deli ediyo ya

Hee valla biz her konuda pek bir benziyoz ama o benden daha romantik valla...

Ay bu arada beni tam 1 saattir arıyormuş telimin sesi kapalıymış saatin kaç olduğununda farkında değilim son 10 dkda açtım valla...Sinir dedi bana...İyi son 10 dkda açabildin bari dedi...Benim için dışarı bile çıkmamış konuşalım diye...Oy yaa bidenem o benim...:asigim: Dünki kızgınlığı devam arama dedim ya...Dioki akşam ariyim mi?Bende ara tabi dedimkaydirigubbakcemile5En güzelide açıklama yapması kuzum ya.Aşkım normalde c.tesi arıyordum ya iştimadan sonra buğün görevler var arıyamıyabilirim haberin olsun dedi

evet tatlım sana demiştima.s yaa senin sohbetin ne tatlı kızzzz hep yaz sen buraya, hiçbi yere kaybolma :1no2:

Bak doğru yerde üstüme alınmışım...
Valla canım akşamları ve hafta sonları elimden geldiğince burdayım...
Sizlerde çok alışmışım valla çok özlemişim he...
Saol canım hepinizin sohbeti çok tatlı..
Ehh hepimizin çok önemli ortak yanımız var dime ama..kaydirigubbakcemile5

nilaycım (mannak) neden gülelim kıss?? fotojenik değiliz falan deme şimdi!!!! çok tatlıymışsın.. keşke yanyana bi fotonuz olsaymışş.. Allah bozmasın tatlım mutluluğunuzu

nilaycım (mannak) neden gülelim kıss?? fotojenik değiliz falan deme şimdi!!!! çok tatlıymışsın.. keşke yanyana bi fotonuz olsaymışş.. Allah bozmasın tatlım mutluluğunuzu

yaa ne bilim canım ya pek beceremem öle resim çekilmeyi falan sen koysana resminiiiiiii
Allah hepimizin mutluluğunu arttırsın inşa.s.

sen de sağol nilaycım.. evet hepimiz kader ortağıyız canımcıım.. Allah sabır versin hepimize, hemencik kavuşalım sevdiğimize:asigim:

yaa ne bilim canım ya pek beceremem öle resim çekilmeyi falan sen koysana resminiiiiiii
Allah hepimizin mutluluğunu arttırsın inşa.s.

yok yok bi tane çek şöyle berabercene.. ne güzel çıkmışnız işte kuzumm beceremem deme..
çok isterdim koymayı ama usb girişi bozuk resim atamıyorum, bilgisayarda da hiç yok:1no2: ama söz yaptırdığımda koyacağım canım..

tamamm canımm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…