selam kızlarrr.. nilaycım gözümüz yollarda kaldı fıstığım yaa hoşgeldin.. ne güzel canım yaa az kalmış.. Allahım son 10 günü de göstersin inşallah..
ee nasılız bakayım????=))
:roflol:kıss herkes öle dio siz dio kardesmisiniz yok diyorum biz nişanlıyız inanmıolar szi kardessiniz diolar ya
Kızlar nilaylar üçlendş ben kendi üstüme alınıyım bari iiyim şükür sizi çok özledim valla....
Amin cümlemize inşallah.
kıss senin askerinde senin gibi romantik işte bulmuşsunuz birbiriniz benimki bi garip ya anca beni deli ediyo ya
evet tatlım sana demiştima.s yaa senin sohbetin ne tatlı kızzzz hep yaz sen buraya, hiçbi yere kaybolma :1no2:
işte buda bizim resmimiz pek fotojenik değilis biz yaa beraber resmimizi koymadımm gülmeyin sonna diye
nilaycım (mannak) neden gülelim kıss?? fotojenik değiliz falan deme şimdi!!!! çok tatlıymışsın.. keşke yanyana bi fotonuz olsaymışş.. Allah bozmasın tatlım mutluluğunuzu
Bak doğru yerde üstüme alınmışım...
Valla canım akşamları ve hafta sonları elimden geldiğince burdayım...
Sizlerde çok alışmışım valla çok özlemişim he...
Saol canım hepinizin sohbeti çok tatlı..
Ehh hepimizin çok önemli ortak yanımız var dime ama..kaydirigubbakcemile5
gözlern yeşil mi kıs
nekksss sende koysana resminiziii
yaa ne bilim canım ya pek beceremem öle resim çekilmeyi falan sen koysana resminiiiiiii
Allah hepimizin mutluluğunu arttırsın inşa.s.
yok yok bi tane çek şöyle berabercene.. ne güzel çıkmışnız işte kuzumm beceremem deme..
çok isterdim koymayı ama usb girişi bozuk resim atamıyorum, bilgisayarda da hiç yok:1no2: ama söz yaptırdığımda koyacağım canım..
sen de sağol nilaycım.. evet hepimiz kader ortağıyız canımcıım.. Allah sabır versin hepimize, hemencik kavuşalım sevdiğimize:asigim:
kızlar resim nasıl koyuyonuz buraya beceremedim bennn:1no2:
Amin canımm amin...
Kızzz mannak ben senin bu resmi açamadımm
Benim resimleride buldum ama nasıl eklicem pcde çünkümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?