Sevdiğini özleyenler buyurun

ayıp ettin biz ne günler için duruyoruzz

sağol canım allah razı olsun eşim ısparta da komando beni 3 gün aramadı perşembe aradı ayak bileği yerinden çıkmış eğitim yaparken mosmor olmuş şişmiş sancıyor üzerine basamıyorum diyor ama kimse ilgilenmemiş revire bile çıkartmamışlar bende komutanla git adam akıllı konuş dedim gitmiş konuşmuş komutan ne dese beğenirsin bişi olmaz burkulmuştur böyle ufak tefek şeyler komandoyu deviremez yıkamaz sen komandosun bişi olmaz sana demiş yollamış cuma günü ayağı iyice şişmiş artık kapkara olduydu diyo öyle görünce artık hastaneye götürmüşler dr. röntgen felan çekmiş burkulmuş demiş burkulsa üzerine basardı morarmazdı şişmezdi sadece biraz acırdı hem eşimin ayağı burdaykende sürekli çıkıyordu.neyse dr. 5 gün istirahat vermiş yatacaksın demiş.bende hemen yat beni felan arama dedim.ama nerde o ayakla dün yine eğitime çıkartmışlar.komando böyle yatmaz demişler.üzerine basamıyorum beni süründüre süründüre eğitim yaptırıyorlar diyo.bu nasıl insaf canım ya.içim parçalanıyor senağlamasenağlamasenağlama

ahh gamze seni çok iyi anlıyorum
bnmkide ordaydı
yemekten zehirlenmişlerdiallahtan ebnimki yemek yememişti o akşam orada

ısparta bizi mafettiii yaaa
sildim haritadan:S

tam 1 haftadır çıkık ayakla eğitim yaptırıyorlar üzerine basamadığı için süründürüyorlarmış korkuyorum ya kangiren olurda keserlerse diye ne biçim anlayış bu ya komandolar insan değilmi canı yanamaz mı hasta olamaz mı.onların vücutları demir mi ya.o orda vatan bekliyor.millet için uğraşıyor.neden askerlere sahip çıkılmıyor neden. orda keyfinden durmuyor ayağınıda keyfinden çıkarmadı.askerlik için devlet için çıktı.resmen işkence yapılıyor.canım çok yanıyor 1 haftadır ağlıyorum.klava:senağlama

ahh gamze seni çok iyi anlıyorum
bnmkide ordaydı
yemekten zehirlenmişlerdiallahtan ebnimki yemek yememişti o akşam orada

ısparta bizi mafettiii yaaa
sildim haritadan:S

ısparta kadar berbat bi yer yok ya. nefret ettim tiksindim .allaha şükür siz bari ogünleri atlatmışsınız.bizim daha ustalığa 2.5 ay var gerçekten resmen işkence yapıyorlar yazık değilmi ya hemde ordan çıkan direk doğuya gidiyor. çok kötüyüm kızlar.resmen bunalıma girdimsenağlama

ahhhhh gamzegazelcim cok üzüldümmmm. nekadar insafsızlar ya kendi canlarına biişi olsa dayanamazlar ama keske elimizden bişi gelse işallah cok cabuk iyilesir aman komtanına falan diklenmesin arkadasım bak tembih et bizim burda biri diklenmiş komutanı cocuğu vurmuş sehit olarak geldi aman allah korusun dikkat geecmiş olsun peki komutanın bi üstü falan yokmu bide ona cıksaydı

cnm aslında rahatlıkla batının alakası yok
bnmkide doğuda ama çokta rahat allahımıza şükür
azcık sabırr yoksa nasıl geçer günlerrr öyle değilmi
şimdiden böyle yaparsan bitmez bu askerlik....
yasakkelime

yok kesinlikle yaptırır mıyım öyle şey.telde sakinleştiriyorum.diklenmez zaten çünkü askerliğini bitirip bian önce gelmek istiyor.evet vuruyorlarmış döve döve öldürüyorlarmış sonrada intihar etti kendini vurdu deyip asker zayisi diyorlarmış şehit olarak geçmiyor yani...allahım korusun öyle şeylerden herkesin askerini.komutanın üstüne çıksa nolcak orada herkes aynı düşünüyormuş sonuç değişmeyecek yani cuma günü yemin töreni var ozaman acile felan götürürüz artık biz kendimiz ogüne kadar bişi olasa bari çok korkuyorum ya

geçmez ama napim ya orda benim canım acı çekiyor orada onun canı yanıyor ben nasıl dayanayım.çok zor duygucum çok zor yerimde olsan anlardın belkide

belki burda en iyi seni ben anlarım canım yaa
ama dediğim gibi elden bişey gelmiyorr
yemin töreninden snra bnmki 3 gün dağda yatırdılar
bence dua et hava sıcak
aralıkta çadırın içinde yatmak ne demek biliyomusun
ama herşey için şükretmek lazım
napalım insan herşeye alışıyo bitanemm
daha yeni olduğu için sana böyle zor geliyorr
sende alışırsın :S
kimin askerliği bitmemiş duydunmu hiç bitmedi diyenii
biiii-tiiii-cekkk

gamzecim ıspartayla afyon yakın değilmi görebilirsin hafta sonları gitsen aslında

yakın 3 saatte gidiliyo ama herhafta gidersem ona nasıl para yollicam ben çalışmıyorum kayınvalidemin aylığıyla geçiiniyoz ona para yolluyoz zaten 7 eylülde gittim yanına ama ozaman bişeyi yoktu biz gelince olmuş 19unda yemin törenine gitcez bide haftaya cuma ondan sonrada ayda bir anca giderim anlıyorsun demi beni canım

törenden sonra eşimde yatacakmış dağda allaha şükür dediğin gibi hava soğuk değil tamam anlarsın ama sen bana okadar rahat konuşuyosun ki elimde değil işte dayanmak çok zor.dediğin gibi bitecek ama ben de biticem galiba

doğru haklısın olsun hayırlısı olsun be gamzecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…