selam kızlarrr
patiska ne yaptın knştunmu?
kızzlar konuşcek kimse yokmu
ben varım gülüm ama canım çok sıkkın baştan söliyem teselli etcenmi benisenağlama
ayıp ettin biz ne günler için duruyoruzz
ahh gamze seni çok iyi anlıyorum
bnmkide ordaydı
yemekten zehirlenmişlerdiallahtan ebnimki yemek yememişti o akşam orada
ısparta bizi mafettiii yaaa
sildim haritadan:S
gamzecim seni anlıyorum ama ona moral ver cnm bnm ağlamak ağlamak getirir derler
yapma böylee...
ısparta kadar berbat bi yer yok ya. nefret ettim tiksindim .allaha şükür siz bari ogünleri atlatmışsınız.bizim daha ustalığa 2.5 ay var gerçekten resmen işkence yapıyorlar yazık değilmi ya hemde ordan çıkan direk doğuya gidiyor. çok kötüyüm kızlar.resmen bunalıma girdimsenağlama
ahhhhh gamzegazelcim cok üzüldümmmm. nekadar insafsızlar ya kendi canlarına biişi olsa dayanamazlar ama keske elimizden bişi gelse işallah cok cabuk iyilesir aman komtanına falan diklenmesin arkadasım bak tembih et bizim burda biri diklenmiş komutanı cocuğu vurmuş sehit olarak geldi aman allah korusun dikkat geecmiş olsun peki komutanın bi üstü falan yokmu bide ona cıksaydı
cnm aslında rahatlıkla batının alakası yok
bnmkide doğuda ama çokta rahat allahımıza şükür
azcık sabırr yoksa nasıl geçer günlerrr öyle değilmi
şimdiden böyle yaparsan bitmez bu askerlik....yasakkelime
gamzecim ıspartayla afyon yakın değilmi görebilirsin hafta sonları gitsen aslında
belki burda en iyi seni ben anlarım canım yaa
ama dediğim gibi elden bişey gelmiyorr
yemin töreninden snra bnmki 3 gün dağda yatırdılar
bence dua et hava sıcak
aralıkta çadırın içinde yatmak ne demek biliyomusun
ama herşey için şükretmek lazım
napalım insan herşeye alışıyo bitanemm
daha yeni olduğu için sana böyle zor geliyorr
sende alışırsın :S
kimin askerliği bitmemiş duydunmu hiç bitmedi diyenii
biiii-tiiii-cekkk
yakın 3 saatte gidiliyo ama herhafta gidersem ona nasıl para yollicam ben çalışmıyorum kayınvalidemin aylığıyla geçiiniyoz ona para yolluyoz zaten 7 eylülde gittim yanına ama ozaman bişeyi yoktu biz gelince olmuş 19unda yemin törenine gitcez bide haftaya cuma ondan sonrada ayda bir anca giderim anlıyorsun demi beni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?