selam canım.. iyiyiz sen nasılsın???yerimseniben
nasıl olıyım ya idare edioz işte ama askımı cok özledim:1no2:
kıyamam canım:teselli: ben de çok özledim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: yakın bi zamanda görebilme ihtimalin var mı canım?
çok sevindim canım yaa :sm_cool: hadi gözün aydın rahaat rahat görüşüp hasret giderirsiniz artık..
bi yandan da yemeklerin kötü olduğuna üzüldüm, fena olur midesi yaa hep abur cuburla olur mu hiçç??:1no2: izinde artık ev yemekleri yapan bi yerde doyurursun aşkını. hem kendinde yaparsın börek çörek ohh.. ayy ne sevindim yaa ben gidemedim:çok üzgünüm: sen git bacımhihoyyyt
DUR HEMEN ALIIMM ÇAYIMIyerimsenibenolur olur, özlersın de gidip gelır bı cabuk bısıcık olmass,
kıss sıkma canını hıc bak bekleşiyoz burda kadınlar kıraathanesıne döndü anam bura hihoyyyt geç bi çay iç :) :lepi:
valla bişeyler yapcam artık.bugün sordum törenden 1gün öncemi geliyim diye.Hayır tören günü burda ol,tek başına napcan otellerde falan dedi...haftasonu gelse gerisi kesin gelir...uyumusmudur acaba...giderken ne yapıp götürsem yola dayancak olan.çünkü 12saat falan tokat.otobüsle gitcem.kokmayacak ekşimeyecek bişeyler yapmam lazım.
hadi kısslar iyi gecelerrrrrr
aaaa duygucuum gelmiş=)) iyiyiz canım sen nasılsınnn?
hmmfisfisfisfisfisfis ne sever ki sevgilin??? kurabiye yapabilirsin.. poğaça olur. sarma yap bi şeycik olmaz. ben de amasya da okuyorum kızz 18 inde yolcuyum. sevdiğine çok yakında amasya.
iyiym cnm nasıl olim iştee aynı devam
iftarda misafirler vardı çok..
yorgunum azcık
sen nasılsın?
gel tokata beraber izleyelim töreni...sana da getiririm dolmalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?