Sevdiğini özleyenler buyurun

kıyamam canım:teselli: ben de çok özledim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: yakın bi zamanda görebilme ihtimalin var mı canım?

zaten ongün izni kaldı onuda 2009da kullnabiliomus
bende gidebilirsem işallah mart gibi gidebilirim zaten marttan 2ay sonra askım gelecek işallah çok ösledim yasenağlama

inşallah gidebilirsin canım yaa.. üzülme kızzz buluşacaksınız inşallah=) sevdiğinin nefes aldığını, yaşadığını biliyorsun yaa buna da şükür. ben de çok özledim ama böyle avutuyorum kendimi napiim elden ne gelir ki=((

valla bişeyler yapcam artık.bugün sordum törenden 1gün öncemi geliyim diye.Hayır tören günü burda ol,tek başına napcan otellerde falan dedi...haftasonu gelse gerisi kesin gelir...uyumusmudur acaba...giderken ne yapıp götürsem yola dayancak olan.çünkü 12saat falan tokat.otobüsle gitcem.kokmayacak ekşimeyecek bişeyler yapmam lazım.

hmmfisfisfisfisfisfis ne sever ki sevgilin??? kurabiye yapabilirsin.. poğaça olur. sarma yap bi şeycik olmaz. ben de amasya da okuyorum kızz 18 inde yolcuyum. sevdiğine çok yakında amasya.

hmmfisfisfisfisfisfis ne sever ki sevgilin??? kurabiye yapabilirsin.. poğaça olur. sarma yap bi şeycik olmaz. ben de amasya da okuyorum kızz 18 inde yolcuyum. sevdiğine çok yakında amasya.

gel tokata beraber izleyelim töreni...sana da getiririm dolmalardan

iyiym cnm nasıl olim iştee aynı devam
iftarda misafirler vardı çok..
yorgunum azcık
sen nasılsın?

işleri sana mı yaptırdı annen?yerimseniben benimki de öyle yapıyor ama yakında gideceğim için bu aralar kıyamıyor, hiç iş yptırmıyokaydirigubbakcemile3
iyiyim be canım nasıl olayımmmm.. bu arada süper olmuş 460 :lepi:

HEHEHE saol cnm ya o karelerin içinde hepp sıkıntı var aslında:S
çok zor geldim kuzum o 136 ya yaa:S
sen dün demişsin ilk zamanlardamı böleydin diye
tabikide diildimm
ne bunalımlara girdim
annemler falan korkuyolardı bnden

hozefin ayın kaçında tören
bak seni böyle mutlu görmek bni mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…