benim alanımda html kodu kapalı olarak görünüyor bir bilginiz varmı kızlar
Merhaba arkadaşlar,ben de sevgilimle konuştum bir saat önce.Aklım hep onda.Öyle özledim ki...
iyi gecelr canım ..
kızlar ben de yatayım artık.. iyi geceler..
hozefincim sevdiğine kavuşacaksın az kaldı..sevin, mutlu ol =)
öpüldünüzzz
İyi akşamlar kızlar ben geldim...
Sevdiceğimle buğün hiç konuşamadık çok merak ediyorum...
Ama dünki konuşmamızda sanırım hiç unutamıcasm canım o benim ya o kadar içten güldükii çok özledim çokkk...ŞAFAK:97
Canım,ne kadar güzel.Bazen biz de çok gülüyoruz telefonda konuşurken.O zamanlarda onu yanımda hissedşyorum.Şeniz
Kızlar 10gün sonra aşkımın yemin törenine gitcem.Nasıl heyecanlıyım zaman nasıl geçcek diye düşünüyorum.Keşke biri beni 10gün uyutsakafamçokkarıştı
10 gün su gibi akıp geçsin hem bizim şafaklar azalsın hemide sen sevdiceğine kavuş inşallahhihoyyythihoyyyt Sevdiceğimin izne geleceği zaman bende gün gün saymıştımm o günler nasıl geldi geçtii oy oyy bitsin artık yaaa:asigim:
Ahh be canımm bende öyle zaten o yüzden içim gitti ya...
Teli kapatmak bile içimden gelmedi ama sıra bendeydi mecbur kapattım tabi...Seni seviyorum dedi ama aşkım demedi...İftar zamanına yakın aradıı bende nazlandım birazcıkk kendimi ilk kez öel gördümm neyse sonunda benim dediğim oldu tabi.Ama aynadaki halimi görünce gülme krizine tutuldum tabi sevdiceğimde benle birlikte güldü bol bol...Normalde pel romantik değilimdir aşkımın yanında hele ki hiç kalırım yanii...Ama o halim pek bir cilveli geldii bir dahada olmaz herallkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Sizinkide uzun dönem mi?Şafak kaç?
Aşkımla konuştum bugün 2 kere.Gelcem diye nasıl mutlu.Tören günü gel dedi.Bugün bankaya uzman çavuş olan bir müşterimiz geldi.Hemen sordum çıkarabilirmiyim törenden sonra diye.Çıkarabilirsin tabiki dedi.Soyisim önemli değil nişanlısıyım dersin dedi.Arabayla geldim dersin dedi.Aşkıma anlattım sevindi.Tamam törenden sonra tabur komutanının yanına gideriz çok babacan bi adam özel durumu olan gelsin yanıma demişti zaten dedi:lepi:Aşkım yemekleri hiç beğenmemiş.Geldiğimden beri bisküvi kek meyve suyu sigarayla karnımı doyuruyorum dedi.Gelirken yapıyım mı sana bişeyler dedim.Nasıl güldü tatlı tatlı.Hayır diyemem dedi.Canıma kavuşmama 10gün kaldı...
selaam kısslar nasılsınız bakalım
nilaycım ya senin ne zaman 97 kaldı ya masallah tütütütü nazar değmesin
ben senin safak:200 dediğini hatırlıyorum ya ana günler gecio beeee
Az önce konuştuk biz de ama bu kez dayanamadım ağladım.senağlama
O da teselli etti beni,sonra yine gülmeye devam. :asigim: Şafak 257 olacak canım.Çok zor ya geçmiyor sanki zaman.Hem ayrılık hem de şırnak'ta dağlarda olması beni mahvediyor. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?