Dokunduğun her yerim ellerini arıyor
Bedenim sensizliğe hesabını soruyor
Senin uğruna çektiklerim hep senin uğruna
Yeter ki sevgilim bana
Şafak:3
kızlar ben artık yatayım uyku tutmıycak ama napim, yarına çoook işim vaaar çoookkk.
iyi geceler tatlı rüyalar görün inşallah içndede sevdikleriniz olsun :teytey:
canımm yaaaaaa senin adına o kadar çok sevindimki anlatamam ya Rabbim hayırlısıyla akşam olmasını kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsinn
ayy çok duygulandım ben yazdıklarına ya iftarda yanında çok güsell ya
inş o günleri Rabbim bizede gösterir ya
akşam hep o günün hayalini kurdum yatarken ya
amin canım sağol, sizleride Allah kavuştursun, evet bu akşam evimizdeki son yanlız akşamım, akşam iftardan sonra aşkımın yemeklerinide yapıcam çıksın aradan ben yarın o telaş heyecanla yemek yapmaya fırsat bulamamçok fena oldum ya stresten karnıma ağrılar giriyo offffffffff, bak göz açıp kapayıncaya kadar sizin yazılarınızıda okuycam burdan şafak düzce, malatya,sivas,edirne....... amanın en sonda adana yazıcaksınız:lepi:
ŞAFAKDOĞAN GÜNEŞ YADA 0 ŞİŞLİ hihoyyythihoyyythihoyyyt
ahhhhhhhh patişimm ahhhhhh inan ne dicemi bilmiomki ya
ulen insan kız arkadaşını hiçmi öslemez tamam giderken sorun yaşanmış olabilir ama ne biliyim ya ayrılığa bu kadar kolay alışılırmı ya???
ahh onu bi görsem ahhh öyle bi kızarımki onakötükedihüso
canım ya yolla istersen mektup ya oda çok uyuz be anacım yemin töreni olduğu gün seninle gayet ii konuştu ümit verdi şimdi hiçç bişi yapmıyookaydirigubbakcemile
ayyyyyyyy valla bilmiom patişimm yaaaaaaafisfisfis
canımm ya neler yapıon bakalım kocişinee çok özel değilse anlatsana biseeeşakkıdı
benim bi arkadaşım kıbrıstaydı o gelmiş senin askerinde inş akşama burdaaaa:dance:[/QUOTE
kı benim adam yarın akşam geliyo , yemek yapıcam bu akşam iftardan sonra, bide tatlı, pılını pırtını çıkardım ortaya onları yıkııp tek tek ütülücem, ah canım kocam benim kıyamam, aşkım ben halıya basmayı özledim diyo, bide kuaföre bi gidem bu akşam, yaaaaa arkadaşlar bide şöle bi problemim var benim ben kayınvalide hanımla görüşmüyorum, eşim şimdi yarın akşam gelicek ya iftara oraya gidermi acaba yaaa :-(( benim eve uzak kayınvalidemin evi ama otogardan gelirken yolüzeri , off napim giderse gitsin nede olsa her gün benimle artık..:asigim:
ah be yavrum yaa bılemedım kı napsam bulsam bı kasık suda bogcam ama onu bılıyom ben yaa,
mektubu yazıom koyuyom kenara anam sımdı gondersem ooh ben sevıyo aman baskasını bulayım bu tamam demez mı yaa aman beaa hani öle bı huyy vardır ya sevenı sevmezsın anam karıstı kafam yaa adam aramıo kı gamze gelse sımdı ara patıs der aracam galaba napcam baska bı de mektup ooh sıkılsın ıyıce napcam bılemeıomm
canımm ya neler yapıon bakalım kocişinee çok özel değilse anlatsana biseeeşakkıdı
benim bi arkadaşım kıbrıstaydı o gelmiş senin askerinde inş akşama burdaaaa:dance:[/QUOTE
kı benim adam yarın akşam geliyo , yemek yapıcam bu akşam iftardan sonra, bide tatlı, pılını pırtını çıkardım ortaya onları yıkııp tek tek ütülücem, ah canım kocam benim kıyamam, aşkım ben halıya basmayı özledim diyo, bide kuaföre bi gidem bu akşam, yaaaaa arkadaşlar bide şöle bi problemim var benim ben kayınvalide hanımla görüşmüyorum, eşim şimdi yarın akşam gelicek ya iftara oraya gidermi acaba yaaa :-(( benim eve uzak kayınvalidemin evi ama otogardan gelirken yolüzeri , off napim giderse gitsin nede olsa her gün benimle artık..:asigim:
ayyy canım ya yanlış anlamışım o saman kusura bakmaaa
canım mutlaka gider ya sonuçta annesi.. ama bak ne güzel demişsinn artık hergün seninleeeeeeee boşver ilk iftarı orda yapsınnnkaydirigubbakcemile5
ayyy canım ya yanlış anlamışım o saman kusura bakmaaa
canım mutlaka gider ya sonuçta annesi.. ama bak ne güzel demişsinn artık hergün seninleeeeeeee boşver ilk iftarı orda yapsınnnkaydirigubbakcemile5
evet canım bende öyle düşünüyorum, gerginlik vardı zaten evlendiğimizden beri aramızda ama artık konuşmuyoruz eşimde bu durumdan haberdar değil, ben onun oralarda morali bozulmasın kafaya takmasın diye söylemedim, şimdi banada der gel diye bende gitmeyince çocuk gelir gelmez üzülür o yüzden yoksa, tabiki annesi sonuçta isterse gece bile kalabilir, birr sürü gece bekledim 1 gece daha beklerim nolcekbenneyaptımki
evet canım bende öyle düşünüyorum, gerginlik vardı zaten evlendiğimizden beri aramızda ama artık konuşmuyoruz eşimde bu durumdan haberdar değil, ben onun oralarda morali bozulmasın kafaya takmasın diye söylemedim, şimdi banada der gel diye bende gitmeyince çocuk gelir gelmez üzülür o yüzden yoksa, tabiki annesi sonuçta isterse gece bile kalabilir, birr sürü gece bekledim 1 gece daha beklerim nolcekbenneyaptımki
canım yaa seni şu an anlayabiliom..ama çok güsel yapmışsın söylememekle ya kaydirigubbakcemile5
bosver gıtsın gelsın orda da yatıya kalmasın tabı 10 dedı mı aksam gelsın sana, kaydirigubbakcemile gıtme sen skaın kaynanana made konusmuon sonra salmassın bıdaha da adamını onlara :ecrin_bebek:
canım ya o zaman şimdi ara yemek saati şimdi bende şimdi konuştum askerimle
ara bakalım ne dicek sana ya yeter ya sen kendini üzüon yazık ya
ara valla ya
duygum yaa sen de böyle üzülüyor muydun ilk günlerde?? yani tabi üzülüyosundur ama, ağlama,dertlenme, depresyona girme,vs. oluyor muydu yoksa şuanki gibi miydin?
bosver gıtsın gelsın orda da yatıya kalmasın tabı 10 dedı mı aksam gelsın sana, kaydirigubbakcemile gıtme sen skaın kaynanana made konusmuon sonra salmassın bıdaha da adamını onlara :ecrin_bebek:
tabi canım gitmek isterse gider, zaten sanmam eşimde kalmaz gece, yok ama ben artık kayınvalide defterini kapattım mümkün değil artık bayramlar dışında kapısını açmam, ama işte yeterki eşim üzülmesin çünkü dedimya bilmiyo, ama öğrencek illaki benneyaptımki of ben aşkımı çok özledim yaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
azönce eşimle konuştum bişey istermisin diye sordum, evde ortalarda çok fazla yeşil bişeyler olmasın gözümün önünden kaldır dedi onları yeter kaydirigubbakcemile3
e napim ben şindik bizim koltuklar yeşil halıda yeşil var :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?