Sevdiğini özleyenler buyurun

Dokunduğun her yerim ellerini arıyor
Bedenim sensizliğe hesabını soruyor
Senin uğruna çektiklerim hep senin uğruna
Yeter ki sevgilim gel artık bana
Herşey senin uğruna

Şafak:3

kızlar ben artık yatayım uyku tutmıycak ama napim, yarına çoook işim vaaar çoookkk.
iyi geceler tatlı rüyalar görün inşallah içndede sevdikleriniz olsun :teytey:

canımm ya neler yapıon bakalım kocişinee çok özel değilse anlatsana biseeeşakkıdı
benim bi arkadaşım kıbrıstaydı o gelmiş senin askerinde inş akşama burdaaaa:dance:

amin canım sağol, sizleride Allah kavuştursun, evet bu akşam evimizdeki son yanlız akşamım, akşam iftardan sonra aşkımın yemeklerinide yapıcam çıksın aradan ben yarın o telaş heyecanla yemek yapmaya fırsat bulamam çok fena oldum ya stresten karnıma ağrılar giriyo offffffffff, bak göz açıp kapayıncaya kadar sizin yazılarınızıda okuycam burdan şafak düzce, malatya,sivas,edirne....... amanın en sonda adana yazıcaksınız:lepi:
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ YADA 0 ŞİŞLİ hihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallahh canımm yaaaaaaa

ah be yavrum yaa bılemedım kı napsam bulsam bı kasık suda bogcam ama onu bılıyom ben yaa,

mektubu yazıom koyuyom kenara anam sımdı gondersem ooh ben sevıyo aman baskasını bulayım bu tamam demez mı yaa aman beaa hani öle bı huyy vardır ya sevenı sevmezsın anam karıstı kafam yaa adam aramıo kı gamze gelse sımdı ara patıs der aracam galaba napcam baska bı de mektup ooh sıkılsın ıyıce napcam bılemeıomm

Son düzenleme:

canım ya o zaman şimdi ara yemek saati şimdi bende şimdi konuştum askerimle
ara bakalım ne dicek sana ya yeter ya sen kendini üzüon yazık ya
ara valla ya

canım ya o zaman şimdi ara yemek saati şimdi bende şimdi konuştum askerimle
ara bakalım ne dicek sana ya yeter ya sen kendini üzüon yazık ya
ara valla ya

anam bılmıom sımdı evde annem var zaten dınler bıdı bıdı eder, baska zaman ararım belkı
arayınca ne konuscam kı hem hıh.. neyse :dilcikar:

duygum yaa sen de böyle üzülüyor muydun ilk günlerde?? yani tabi üzülüyosundur ama, ağlama,dertlenme, depresyona girme,vs. oluyor muydu yoksa şuanki gibi miydin?

canım bnm nasıl bi soru bu
tabikide ben 3 ay boyunca dışarıyla bağlantımı kesmiştim
ama snra anladımki böyle zaman geçmicekk
tabi bnm anlamam biraz geç oldu
o yüzden burda yeni gnderen ark.lara diyorumki siz bnm gibi yapmayın
kendinizi karşınızdakini yıpratırsınız
hiç bişeyin sonu değil yani
askere gidicek ve gelicek
bi 15 ay sabır kızlarr

azönce eşimle konuştum bişey istermisin diye sordum, evde ortalarda çok fazla yeşil bişeyler olmasın gözümün önünden kaldır dedi onları yeter kaydirigubbakcemile3
e napim ben şindik bizim koltuklar yeşil halıda yeşil var :roflol:

ewet benim sewgilimde askerde ançok ben özledim senağlamaçünkü 14 aydır görmedim bide hakkaridesenağlama tlfla bile zor konuşuyoruz ama az kaldı sadece 42 gün sonra kawuşacaz allahın izniylea.s

azönce eşimle konuştum bişey istermisin diye sordum, evde ortalarda çok fazla yeşil bişeyler olmasın gözümün önünden kaldır dedi onları yeter kaydirigubbakcemile3
e napim ben şindik bizim koltuklar yeşil halıda yeşil var :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…