Sevdiğini özleyenler buyurun

Şırnak'ta benimki,şafak 258
45 gündür yüzünü görmedim,çok özledim onu.Msn de yok.senağlama

Seninki nerede canım?

benimki ankara da canım..henüz yemin töreni olmadı

canım çok sevindim bende 10 gün sonra görcem inşallah aşkımı
26sında yemin töreni.çok heyecanlıyım:asigim:

benimki ankara da canım..henüz yemin töreni olmadı

canım çok sevindim bende 10 gün sonra görcem inşallah aşkımı
26sında yemin töreni.çok heyecanlıyım:asigim:

sende haftaya ankara yolcususun yani canım öylemi?bişi söyliyim mi eğer çıkıcaksa izne törenden sonra yanına tişört şapka ve iç çamasırı al götür.ben tişört ve şapka hazırladım ama benimki bugün boxer istedi sanırım kalmadı yada yıkanmıyo ne bilim pek anlamadım.tek duyduğum pişiksırnaşık şey

:roflol::roflol:

biz o konuda şanslıyız canım çok şükür
bizimkinin anne tarafı ankarada hep..
teyzesine bırakmıştı eşyalarını oradan alcak..
zaten ziyaretine de gidiyorlamış öyle yalnız kalmamış çok şükür:1rolleyes:

pişk konusunu da bilemicem..aşkım burası serin oluyor akşmları dmişti
zaten girip olmuştu hafiften kafamçokkarıştı

ozaman seninki şanslı canım...ayyyyyyyyy sanki askerlik değilde ceza evinde gibi(tövbe tövbe)onu götürelim bunu yapalım diyip duruyoruz...

evet canım okudum yanlış anlamadın umarım.. tabiki de çok üzülmüşsündür ama yine böyle iyimser miydin diye merak etmiştim.. 3 ay eve kapanmışsın:çok üzgünüm: kıyamam sana..:teselli: şimdi iyisin çoook şüküra.s Allahım kavuşmanızı nasip edecek işte o zamannnn çoookk daha iyi olacaksın:teytey: inşallah o günler gelecek fıstığım

yok cnm yanlış anlamadım =)
şimdi ikimizde çok şükür iyiyz
zaman azaldıkça seviniyoruz
her gün bittikçe mutlu oluyorz
bakalım çoğu bitti azı kaldı =)
:sm_cool:

ozaman seninki şanslı canım...ayyyyyyyyy sanki askerlik değilde ceza evinde gibi(tövbe tövbe)onu götürelim bunu yapalım diyip duruyoruz...

:)))))

kızlar life_city'nin eklediği gibi çetele var mı elinizde netten bulabilir miyim
ben kendim hazırladım da daha orjinal bişey olsa güzel olur

nerden bulabilirim:uhm:

tören 26sında canım.acaba çıkarabilirmiyim diye kara kara düşünürken bugün şubey bi uzman çavuş geldi.çıkarısın dedi nişanlısıyım de al dediii.içime su serpildi cesaretim arttı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…