- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
Şafak biiiiiiirrrrhihoyyyt
biitttiiiiiiiiii :sm_cool:
O kadar karışık ki
Mutluluk,heyecan,mide ağrıları,kalp sıkışması.... offf :1rolleyes:
İnşallah siz de sağ salim kavuşursunuz, zaman su gibi akar gider...a.s.
Az önce konuştuk biz de ama bu kez dayanamadım ağladım.senağlama
O da teselli etti beni,sonra yine gülmeye devam. :asigim: Şafak 257 olacak canım.Çok zor ya geçmiyor sanki zaman.Hem ayrılık hem de şırnak'ta dağlarda olması beni mahvediyor. :çok üzgünüm:
Neler hissediyorsun canım?Az kalmış şafak.İnşallah ben de yazarım bir gün böyle bir sayı.Yazmayı unutmuşum yaa onsuz olur mu?
ŞAFAK:96
Bugün iş çıkışı otobüste hüzünlendim yine.Sonra güzel şeyler düşünmeye çalıştım.Aşkımın kontoru az kalmış.Dağda kontor alamıyor tabii,ben gönderiyorum.Ona ve kendime kontor yükledim ama telefonu kapalı.Bekliyorum belki müsait olur da telefonunu açar diye.
Nekss canım,telefonu alabiliyor mu sonra komutandan?Geçmiş olsun,üzüldüm canım.İnşallah alır.
Neler hissediyorsun canım?Az kalmış şafak.İnşallah ben de yazarım bir gün böyle bir sayı.
Amin canım,şimdi hastayım ya daha hassas oldum tabii,şimdi aşkım yanımda olsa çocuk gibi bakardı bana.İlaçlarımı takip ederdi,endişelenirdi benim için.Bilmiyor hasta olduğumu ama ararsa anlar sesimden.Üzülecek aşkım benim. senağlama:çok üzgünüm:
8 ay bitti canım,aslında yeni sayılırız ama sanki yıllardır hayatımda gibi.Bu arada benim çıkmam lazım canım,ilaç bulayım dolaptan.Yatarım biraz.Görüşmek üzere canım,iyi geceler şimdiden.
ben varım hoşgeldinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?