Sevdiğini özleyenler buyurun

Bende forumda 250 den başlayarak saymaya başladım...
İyikide girmişim bu bölüme üyeliğim uzun zamandır vardı ama şans eseri buldum...
O günden beri bu topikteyim...
Geçiyor geçmesinede geçerken kimin zaman üzüyor kimi zaman mutlu kılıyor...
Benim aşkımda şırnak silopide...
Ama en süt devre olduğumuz için eğitimler filan bizim için bitti...
Birde aşkım şöför o yüzdende rahat şükür allah nazarlardan saklasın...
Bugün göreve çıktılar sabahtan akşama kadar mesajlaştık konuştuk çok mutluydum...
Ama hemde arkadaşının teliydi komutana yakalanmışlar onun telinide başka bir arkadaşı yakalatmıştı...Normal elden arayıp haber verdi...Aşkım birliğe geldik merak etme telefonu kaptırdım o yüzden normalden arıyorum diyo...O kadar düşünceli kii ben onu sevmiyimde kimleri seviyim...:asigim::asigim:

Bugün iş çıkışı otobüste hüzünlendim yine.Sonra güzel şeyler düşünmeye çalıştım.Aşkımın kontoru az kalmış.Dağda kontor alamıyor tabii,ben gönderiyorum.Ona ve kendime kontor yükledim ama telefonu kapalı.Bekliyorum belki müsait olur da telefonunu açar diye.
Nekss canım,telefonu alabiliyor mu sonra komutandan?Geçmiş olsun,üzüldüm canım.İnşallah alır.

İnşallah en kısa zamanda açılır telefonu canım yaa:teselli:
Valla bilmiyorum ki bende sordum belli olmaz aşkım diyo belki verir belki saklar diyo...Ama sen merak etme cuma günü dışarı çıkıcam o zaman hattımı çıkartıtım sadece birkaç gün konuşamıcaz dedi.Zaten bir arkadaşı tezkere alıyor 6 gün sonra telefonunu aşkıma bırakıcak...üzüldüm ama hiç belli etmedim en güzelide kendi zor durumdayken bile beni düşünmesi...Canım ya bitsin artık şu günler...
Bu arada ruh halin hasta görünüyor çok geçmiş olsun neyin var?

Benim aşkım da öyle,nasılsın diyorum burası çok eğlenceli falan diyor.Sırf ben merak edip üzülmiyeyim diye.Kıyamam ben ona.Bu arada ben biraz üşütmüşüm.Başım ağrıyor,burnum tıkandı.Halsizlik falan var.Sağlık ocağında çalışıyorum,yarın doktorumuza muayene olacağım.Sinüsite benziyor şikayetlerim.İlaç alırım eczaneden yarın.Geçer inşallah.Aşkım da doktor,o olsaydı bana bakardı.Başka doktora muayene olmak çok kötü hissettiriyor kendimi.Ama bir süre böyle olacak malesef.

Neler hissediyorsun canım?Az kalmış şafak.İnşallah ben de yazarım bir gün böyle bir sayı.

Öle diyip üzme be canım...
Bir gün sende yazıcaksın ve inşallah ben yine burdaolucamm bak dicemm beklediğin gün geldi şimdi sıra sende...Buraya ilk geldiğinde en çok şafağı olan bendim...Herkez nerdeyse 100'ün altına inmişti ben 250 diyordum...Geçmez bitmez diyordum şafağımı yazmak bile istemiyordum yani o derece...Burdaki herkesin çok desteğini gördüm şimdi bende elimden geldiğinde destek olmaya çalışıyorum...Şafak azaldıkça daha bir umutşu oluyorsun tabi..Eskisinden daha sık görüşüyorsun aklın onda kalmıyor...Ama inan bana gelipde karşında görene kadar şafağın 10 bile olsa çok gibi geliyor insana...Allah herkese şafağım doğan güneş demeyi ve sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Amin canım,şimdi hastayım ya daha hassas oldum tabii,şimdi aşkım yanımda olsa çocuk gibi bakardı bana.İlaçlarımı takip ederdi,endişelenirdi benim için.Bilmiyor hasta olduğumu ama ararsa anlar sesimden.Üzülecek aşkım benim. senağlama:çok üzgünüm:

Biz onları düşünürken onlarda bizi düşünüyor...
İşte bu yüzden çok şnaslıyız...
Çok çok geçmiş olsun canım...
Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder inşallah cümlemize...
Sorması ayıp ne kadardır birliktesiniz merak ettimde benneyaptımki

8 ay bitti canım,aslında yeni sayılırız ama sanki yıllardır hayatımda gibi.Bu arada benim çıkmam lazım canım,ilaç bulayım dolaptan.Yatarım biraz.Görüşmek üzere canım,iyi geceler şimdiden.

8 ay bitti canım,aslında yeni sayılırız ama sanki yıllardır hayatımda gibi.Bu arada benim çıkmam lazım canım,ilaç bulayım dolaptan.Yatarım biraz.Görüşmek üzere canım,iyi geceler şimdiden.

Çokçok geçmiş olsun bende kaçıyorum...
Maluym yarın iş var...Hemide birazcık derslerime bakınayım...
İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…