Sevdiğini özleyenler buyurun

inşallah bitanem,tüm hasret olanlar kavuşsun biran önce:1hug:bizim şafağımızda 200 nerde askerlik yapıyor

izine gelmesine kaldı 89 gün...
tşk ederim saolunn a.s
samsun il jandarmada
10 saat uzağımda benneyaptımki benneyaptımki
4 aydırda görmüyorum yüzünü senağlama
Allah inş. hepimizi kavuşturur...:1hug:

senağlama

sabret sabret inci tanem bekle beni döneceğim mutlaka sabrettt...
ağlama ne olurr vazgeçme bekle beni döneceğim mutlaka sabrettt...

bizim şarkımızz senağlama

bigün bizde kavuşabilcekmiyiz acaba benneyaptımki

işallah birgün gelecek hepimizz kavuşucaz akadasım

Günaydın kızlar bende takip ediyorum burayı ama pek yazmıyodum.Benimde eski sevgilim askerde.Seviyoduk birbirimizi ama anlaşamadık 2 buçuk yıllık birlikteliğimizi bitirdik. Ama hala hergün arıyo beni özlüyorum aşkım diyo.Ben ona çok duygusal yaklaşmıyorum çünkü gerçekten bitirmemiz lazım tekrar barışmak istemiyrm.Ona da söylüyorum konuşma böle diye ama içimden geliyo söyüyrum diyo..Bende askerde diye üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bu durumdan da çok rahatsız oluyorum öncede 3 günde bir arardı artık hergün arıyo ve biz 1 saate yakın konuşuyrz. Kafam karışık çok, iyi mi kötü mü bilmiyorum:1no2:

peki ayrılık nedeninizi sorsam çok özel olurmu?sen seviyormusuun onu

aslında anlaşamıyoduk zaten uyuşamadık yani sürekli tartışıyoduk son 1 yıldır.en son bana küfretti ondan sonra ben ayrıldım askere gitmeden önce görüştük çok pişmanım dedi ağladı üzüldü dayanamadım affettim ama askere gidince yapamadık yine unutamadım ben hiç anlayışlı davranamadım o da ayrılmak istedi işte

peki şimdi aranız nasıl,benimde eşim askerde 5 ayı kaldı gelmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…