http://ticker.7910.org/
canım bu siteden yapabilirsin aşağıdaki linkte açıklama var
http://www.kadinlarkulubu.com/evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir-t124346/index.html:1hug:
selam kızlar nasılsınız?
benim bütün heyecanım stresim falan gitti bitti bişi kalmadı)
kızlar yaaaa tamam ben eşimi çok seviyorum, hemide nassı özlemiştim, ama bekarlıkta güzelmiş yaaaa, yani hiç bişeyden şikayet etmeden yaşadığımız günlerin kıymetini bilmek gerek.
Sensiz geçen bütün gecelerden seni istedim daha erken dedi
Dayanamıyorum dedim dayanacaksın dedi
Dayandım ve inşallah bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda
Yarın geliyor kocacım kızlar
şafak 1
koca dıye almıssın tabı cnm bekarlık da guzeldıe dıye dusunceksın
cunku bıızımkıler sevgılı hala baglayabılmıs degılız, hatta ben sevgılı olarak bıle baglayamadım
şafak 1
şafak 1
kız kocacın yarın geliyosa şafağın doğan güneş, yemiş bitirmişin şafakları hala oraya 1 yazmışın bakkaydirigubbakcemile3
benim eşimde yarın gelicekti normalde ama yol izni vermişler fazladan 2 günhihoyyyt
ay sen şimdi ne heyecanlısındır, elin ayağın titriyodur ayy ne güzel anlar bunlar..
Allah sağ salim kavuştursun bacım sizia.s
Aminnnn canım
Ama canım daha gelmesine 1 gün var:CüvCüv:
Yarın akşam 5de burda olcaak kıs yarın doğan güneş olmuyormu:uhm:
Keşke benim aşkımada yol izni verselerdi
Zaman geçmiyor canım ya
Heyecan zaten had safada
Sanki yarın akşam hiç gelmeyecekmiş gibi
Bugün hiç bitmeyecekmiş gibi
yok canım yaa onla alakası yok netiece kimsenin kimsede değildir tapusu.
seviyo ve yanında olmak istiyosa hiçbişey engel değildir diye düşünüyorum, bak benim eşim bugün öğlen çıktı akşam 11-12 anca gelir annesine yemeğe gitti, ben konuşmuyorum kendisiyle o nedenle gitmedim ben buyüzden eşimde çok üzüldü ama ısrar etmedi çünkü bana hakveriyordu, Allah muhafaza biz boşansak kadın 40 gün 40 gece düün yapacak, ama eşim beni sevdiği ve yanında olmamı istediği için tabi bende aynı şekilde evliliğimizi ve ilişkimizi 4 yıldır bu durum yıpratamadı
yani ben bekarlık güzelmiş derken başka bişi kastetmiştim, benim eşim çocuk gibidir peşinde dolaşıcan evde döküntülü biridir, ve evlilikte hep işler kadına kalır genelde, bende kaç aydır epey bi sermişim alışmışım tembelliğe yanlızken, o yüzden dedim bekarlık,özgürlük de güzelmiş diye kaydirigubbakcemile5
inşallah ufak tefek sıkıntıları aşıp, ömür boyu sürecek bi birlikteliğin olura.s.
tatlım tesekkur ederım, bılıyorum senın de durmunu dün yazmıstın ,
benımkı de cok cok kıskantı her sanıyeme kızar karısır bagarırdı aman askere gıtse de kurtulsam dıyodum, ama böle bı kurtulustan ben bahsetmıyodumona cok üzülüyorum sımdı aramıyor bıle daha benı, dün bır maıl attım bakalım buna cevap verecek mı artık.
sen de haklısın bekarlık o açıdan guzel ne dıyım cnm skıntılıyım bılıyosunuz
allah mutluluk versın hepımıze canm, bır de ıyı yapıyorsun annesıyle gorusmemekle, duzgun tutabılıyosanız aranızı bu sekılde cok basarılısın cnm ıyı yapmısın bastan çözüm yapmıssın ..
sağol canım, sizde ilerde inşallah mutlu bi çift olursunuz, kıskançlık tarafları yine törpüleniyo zamanla yeterki birbirinizin kıymetini bilin ve asla saygıyı elden bırakmayın, biliyom canım senin durumu okumuştum buradan, Allah yardımcın olsun şekerim zor kolay değil vallahi:teselli: annesiyle ben 1 aydır görüşmüyorum ama 4 senedir başımı yiyo orası ayrı kaydirigubbakcemile zaten dün söleyene kadar akla karayı seçtim askerde çocuk üzülmesin diye sölememiştim, evet sizede tavsiye ederim evliliğinize dışarıdan müdahale eden herkese kendi yakınlarınız dahil, mesafeli olun mirmirmirmir
neyse kızlar ben çıkam iftarlık hazırlıyam yanlızım bu akşam iftarda cokacimcoook
olmuyor kızlar imza işini beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?