Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlarrrrrr ben geldimmmm:) kütahyadayım okulda iftardan sonra okula nete geldim:) eve daha net alamadık ama sizi çok özledim kız pasta nayapıon:) nilay gittimi bilecik sögüte kız nekss sende neler var neler yok:):)

öyle güzel, öyle mükemmel bir şey ki kavuşmak... sözcüklere dökülemeyecek kadar anlamlı... sanki hiç ayrılık olmamış gibi... araya hiç mesafeler girmemiş gibi...

kavuştum ben. darısı sizlere... allah hepinize tattırsın kavuşmanın muhteşem hazzını. inanın sabrın mükafatı çok güzel... sabredin ve pes etmeyin.

kızlar hani 26sında benimkinin yemin töreni var ya...Bugün dediki gelme otobüs parası verdik birlikten otobüs kalkcakmış,soy isim tutmuyor diye salmazlarmış dedi.Bende gitmek istiyorum ayrıda gelsek gelicem dedim.Tamam ozaman dedi.Bugünde şubeye bi subay geldi sordum.Yollamayabilirler ama otobüste başlarında kimse olmuyor,hepsi asker.Binsin insin dedi...Ne yapcam bilmiyorum hergün bişey çıkıyor her kafadan bi ses çıkıyor.Deli oldum.Ben onunla bigün daha fazla geçirmenin hesaplarını yapıyorum ama ne yapsam bulamıyorum.Kimiside izin kağıdını alsın kimse karışamaz diyo.Napcam ben yaaaa....(Bu arada otobüsler herkes nerey gitmek istiyosa o şehirlere gidiyor.Mesela büyük olan şehirlere İstanbul,Ankara,İzmir falan.Herkes 7gün iznini nerde kullancaksa öyle gitcekmiş birliğin içinden.Yada otobüse benide almazlarmı dicem ama benimki deli olur o kadar askerin içinde ben olunca)

ben 2 senedir bekliyorum,daha bu sene kavuşabilicem.1ay sonra:asigim: sevdikten sonra ömür boyu beklenir 2sene ne ki..

sana diyecek söz bulamıyorum bak ikimizde aynı yastayız tam kanımızın kıpır kıpır olduğu zaman gezmeye tozmaya hakkımız var onun suanki durumunla senin durumun aynı değil onların psikolojisi bozukkkkk sen anan baban yanında bi askerin yok onlar silah tutuolar senin haberin varmı sen ona öle bi konu açmışsın o cocuk geceleri uyuyabiliyormu ya o çoçuğun psikolojisini dahada bozup o çoçuk kendini orda vurursa sen bu vicdan azbıyla nasıl yasıcaksın tabi sen herseyi düşünmüşün sölemişşsn çoçuğa onun durumunuda kendin gibi sanıosun demi çok rahat huzurlu sanıosun demi yazık kimbiir ne kadar üzülmüştür öle dediğinde kimbilir askere giderken senden beklentileri neydiii bu kıss beni sevio beni bekler demiştir kesinnn yazık ya sana diecek bi kelime bulamıyorum doğrusu bari cocuk askerden geldikten sonra ayrıl gercekten onların durumunu anlamassın bence çoçuğu ara özür dile gönlünü al geldiğinde ne yapmak istiosan yap hem asker beklemek çok büyük bi sevaptır ama sen cok güzel sevap işlion arkadasım daha fazla bişey demek istemiyorum çok sinirlendimmm yaniiii:mymeka:

sen git hozefincim allah büyüktür zaten otobüsler ayrı gitse bile o yamin törenini gör yani yemin töreninden sonra askerler dağılıo aillelerinn yanına gidio orda yarım saatte olsa görüşürsünüz gerisinide allaha bırak hep dua et allahım kabul eder

ben 2 senedir bekliyorum,daha bu sene kavuşabilicem.1ay sonra:asigim: sevdikten sonra ömür boyu beklenir 2sene ne ki..

doğru arkadasım şimdiki geçlik neya laylaylom yani hayat laylaylom değil malesef o arkadasla aynı yastayız ama sevdikten sonra beklenir hadi madem sevmiosun askerden gelsin ondan sonra bırak askerdeki çoçuk bırakılırmı yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…