Hepinize hayırlı iftarlar kızlar ben iftardan sonra yine gelirim....
yiyin gari , alah kabul etsın kızlar.. ben burda sıtenın basını beklıcem hehe :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
Saol şeker yedim bilee bu kadar yeter...
Ama evde misafir var bulaşıkları yıkımak için yine kaçıcam ama şimdilik burdayımmkaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasılsınız.
herkese merhaba bu arada
kızlar yardıma ihtiyacım var.nasılsınız bu arada görüşmeyeli???
kızlar yardıma ihtiyacım var.nasılsınız bu arada görüşmeyeli???
kıslar benımkı gıdelı 2 hafta oluo daha 1.5 sene var:çok üzgünüm: ama ben beklıyemıcem sanırım:çok üzgünüm: bu kadar mesafede bı ask yasamak ıstemıorum:çok üzgünüm: bunu bugun onada soledım agladı:çok üzgünüm: ooofff napcam ben:çok üzgünüm:
kızlar hani 26sında benimkinin yemin töreni var ya...Bugün dediki gelme otobüs parası verdik birlikten otobüs kalkcakmış,soy isim tutmuyor diye salmazlarmış dedi.Bende gitmek istiyorum ayrıda gelsek gelicem dedim.Tamam ozaman dedi.Bugünde şubeye bi subay geldi sordum.Yollamayabilirler ama otobüste başlarında kimse olmuyor,hepsi asker.Binsin insin dedi...Ne yapcam bilmiyorum hergün bişey çıkıyor her kafadan bi ses çıkıyor.Deli oldum.Ben onunla bigün daha fazla geçirmenin hesaplarını yapıyorum ama ne yapsam bulamıyorum.Kimiside izin kağıdını alsın kimse karışamaz diyo.Napcam ben yaaaa....(Bu arada otobüsler herkes nerey gitmek istiyosa o şehirlere gidiyor.Mesela büyük olan şehirlere İstanbul,Ankara,İzmir falan.Herkes 7gün iznini nerde kullancaksa öyle gitcekmiş birliğin içinden.Yada otobüse benide almazlarmı dicem ama benimki deli olur o kadar askerin içinde ben olunca)
ben 2 senedir bekliyorum,daha bu sene kavuşabilicem.1ay sonra:asigim: sevdikten sonra ömür boyu beklenir 2sene ne ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?