Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın nergisciğim
zor geçmeye başladı bi şekilde geçio günler biticek elbette ama zor oluo off off

ewt nergisciğim kısa dönem gitti 4 ay sora gelecek inaşallah:)
seninki uzundu die hatırlıorum dorumu?
gdunyam senin msjın kapalı cwp yazamıyorum biras önce linkini yazdım yukarı bi bak istersen...

ewt nergisciğim kısa dönem gitti 4 ay sora gelecek inaşallah:)
seninki uzundu die hatırlıorum dorumu?
gdunyam senin msjın kapalı cwp yazamıyorum biras önce linkini yazdım yukarı bi bak istersen...

evet canım benimki uzun dönem ....
ama allaha şükür 7 ay bitti 8 in içindeyiz....
allahım yeni gidenlere sabır versin....
iLk günLer çok zor ...

bu arada canım sevdiğinin yanına gitmişsin .....çok iyi yapmışsın bu onlara o kadar güzeL moraL oLuyoki...ben yapamadım gidemedim..senağlama

Allah kavuştursun cnm sizide... ay gerçekten çok zor oluomuş yaa farklı bi duygu hakikaten... sanki günler geçmek bilmior gibi... yaşamayana içinde olmayana aman kolay nesi warki şunun şurasında kaç ay.... ama öle olmuomuş... hayırlısıyla gider gelirler cnm kavuşuruz sewdiklerimize inş...
ewt gittim cnm bu özel gününde bensiz kalmasını istemedim... ztn hayatının hiç bi özel gününde yanında olamadım onun için herşeyi göze aldım müdürümle papaz olduk ama gittim:) hiçte pişman değilim onun o mutlu olmuş yüzünü gözlerini gördüm yaa dünyalara bedeldi bu:)

çok sevindim canım senin adına hihoyyyt
keşke bende gidebiLseydim o cesareti biraz gösterebiLseydim...ama yapamadım ...
çünkü benim patronum değiL başımda babam var.....oyy oyy....neyse artık geÇicek işaLLah bu günLerde bitecek ......sevdikLerimize kavuşucazzz....

ŞAFAK:235

ewt müdürden daha müdür oluo babalar karşı çıkılmıolar heheh:) ama benim şansım ailemle yaşamıyorum... kolaylıkla kaçabildim... yalan söylediğim için biras mutsuz oldum ama olsun değerdi aşkımı öyle mutlu görünce geçti hepsi... saolsunlar aileside benimle çok ilgilendi kendi kızlarından ayırmadılar hiç... güsel geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…