Sevdiğini özleyenler buyurun

ii dir kuzu sen nasılsın:jeyyar:baya gelenler olmuş kız giremiyordum ya yeni gördüm ha-tatlicadiarzu-
Hee kuzu yaa baya geLen oLdu vaLLa ....ama ne biLim eski tadı yok gibi yada biz aLıştık birbirimize...ama yaLan oLuyo bee sevgiLisi geLEn bi daha kk ya uğramıo ....bi şafak patLatıyım du kaydirigubbakcemile3ŞAFAK:236

Hee kuzu yaa baya geLen oLdu vaLLa ....ama ne biLim eski tadı yok gibi yada biz aLıştık birbirimize...ama yaLan oLuyo bee sevgiLisi geLEn bi daha kk ya uğramıo ....bi şafak patLatıyım du kaydirigubbakcemile3ŞAFAK:236

he ya öyle biraz.
he kız gelen artık uğramıyo
bende bi uğrayamadım
benim ki gelmedide ama:dilcikar:

kız nergis cetveldeki resimde çok esmer çıkmışınız kız
seçemiyorum yüzünüzünaniknaniksırnaşık şey

allahin izniyleee haftaya bu saatlerde aşkıma kavusmak üzere yolda olucam :asigim:
seninkinden ne haber şekercim okuyamadim bu aralar burayı CADIARZU

kızım aynı işte konustuk ya facebokdan espırılı maıl attım onad a cvp yazmadı,
evvelden maılıne ask dolu ask maılı attıydım ona da cvb yok. kaydirigubbakcemile
adam tınn tınnn

slm kızlar ben geldim
nabersiniz:) aşkımın yemin törenine gittiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
onu gördüm öyle özlemişimki...
ama şimdi ayrılık daha da katlanılmaz oldu... ilk başlarda ağlamıyordum şimdi hergün ağlıyorum

hehehe hosgeldın
ben de resmını gordum aglamaya basladım, öle oluyo ınsan
nasılsı neler yaptınız anlat bakalımmmmmmmmmmmm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hehehe hosgeldın
ben de resmını gordum aglamaya basladım, öle oluyo ınsan
nasılsı neler yaptınız anlat bakalımmmmmmmmmmmm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayy çok güseldi alıp getirmek istedim onuda yanımda ama
ailesi aldı beni terminalden sora gittik iskenderuna:) ilk gece birlikte kaldık ertesi sabah erkenden yemin törenine gittik, yemin töreninden sonra aldık onu otele getirdik gezdik falan çok sıcaktı genellikle klimanın altında oturduk otelde ama:) 3.gün adanaya geçtik dağıtımda oraya çıktı çünkü... bi gecede orada kaldık... sonra sabah bıraktık yeni birliğine babası beni terminale bıraktı gene ankaraya getirip sora dindüm kürkçü dükkanına
çok yoğun ve hareketli günlerdi... annesi ve babası geldiim için bana teşekkür ettiler bende götürdükleri için onlara teşekkür ettim... öyle başka pimpiriklendiim kadar kötü değildi. heyecan falan yapmadım
ama warya bi zayıflamış bi kararmış. ne kardeşi tanıyabildi ne ben... sonra kardeşi tanıdı abiim burda dedi başladı ağlamaya ben çekiorum fotosunu ama gördüümden diil nasısa orada bi yerde kardeşi gördü diye ve aramızda 1 metre bişey war ama tanıyamadım ztn arklarına demiş beni tanıyamadılar die üzüldüm nası tanıyamam yaa ama çoook özlemişim... sora sıkı sıkı sarıldıımm aşkımaaa ohggg
o günden beride ağlıorum işte... onu bırakırken herkes ağladı ben ağlamaadım üzülmesin die çünkü ben ağlayınca çok üzülüo daha çok ağlıo bende ağlamadım demişlerdir ne kız gaddar duygusuz die hehehe:)

Kız walllaaa, cok duygulandım dınlerken wala ne guzelmişşş,
siz birlikte kaldınız aılesı hıc bısı demedı hee ne guzel aıleler war kızım bıde tesekkur etmısler felannn, ya kararmıss mıı zayıflamıss mııı, tanıyamassın tabı yaa kac ay gectı arada 1ay gectı tanıyamaman cok normal bıseyy ya cnm, cunku hem degısmıss bıdee, ay ne guzel beraber aynı odada mı kaldınız aılesı ne guzel yaa hıc bısı dememıs,
sen de aglamamıssın olsun ıyı yapmıssın aglama zatn cocuk da aglardı orda hos olmazdıı, hihoyyyt ay cok sevındım cnm guzel gunler gecırmıssınızz, ben de bnmkının resımını gordum aglamaya basladımmm :ecrin_bebek: ama bnmkısı ne kararmıs ne kılo almıs aynıydı tombık suratlı orta karar kahve renlı bıseydı sengözlerimebaksanab kıss ne guzel mutlu oldum senın adınaa.. wala oh sımdı rahatsın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…