Hee kuzu yaa baya geLen oLdu vaLLa ....ama ne biLim eski tadı yok gibi yada biz aLıştık birbirimize...ama yaLan oLuyo bee sevgiLisi geLEn bi daha kk ya uğramıo ....bi şafak patLatıyım du kaydirigubbakcemile3ŞAFAK:236ii dir kuzu sen nasılsın:jeyyar:baya gelenler olmuş kız giremiyordum ya yeni gördüm ha-tatlicadiarzu-
Hee kuzu yaa baya geLen oLdu vaLLa ....ama ne biLim eski tadı yok gibi yada biz aLıştık birbirimize...ama yaLan oLuyo bee sevgiLisi geLEn bi daha kk ya uğramıo ....bi şafak patLatıyım du kaydirigubbakcemile3ŞAFAK:236
burdayım kız çatLak.....hihoyyytkimsecikler yok yaaa:a015:nergisim sen nere kayboldun kız:sm_confused:
kızlar ne yaptıysam bir türlü beceremedim imza işini
burdayım kız çatLak.....hihoyyyt
karayız kızz biz...daha var amaa ...o günLEre vaLLA.....kaydirigubbakcemile3kız nergis cetveldeki resimde çok esmer çıkmışınız kızseçemiyorum yüzünüzünaniknaniksırnaşık şey
karayız kızz biz...daha var amaa ...o günLEre vaLLA.....kaydirigubbakcemile3
yok kızz ne kaçırması deLi...beLLi oLmuyo vaLLa canım bu işLer hiç....Ne biLim korkuyorum artık iyice.....gelir kuzu o günlerde ne kalmışki:jeyyar:zaten gelir gelmez kaçırmayacak mı mustafa seni
yok kızz ne kaçırması deLi...beLLi oLmuyo vaLLa canım bu işLer hiç....Ne biLim korkuyorum artık iyice.....
allahin izniyleee haftaya bu saatlerde aşkıma kavusmak üzere yolda olucam :asigim:
seninkinden ne haber şekercim okuyamadim bu aralar burayı CADIARZU
slm kızlar ben geldim
nabersiniz:) aşkımın yemin törenine gittiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
onu gördüm öyle özlemişimki...
ama şimdi ayrılık daha da katlanılmaz oldu... ilk başlarda ağlamıyordum şimdi hergün ağlıyorum
hehehe hosgeldın
ben de resmını gordum aglamaya basladım, öle oluyo ınsan
nasılsı neler yaptınız anlat bakalımmmmmmmmmmmm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayy çok güseldi alıp getirmek istedim onuda yanımda ama
ailesi aldı beni terminalden sora gittik iskenderuna:) ilk gece birlikte kaldık ertesi sabah erkenden yemin törenine gittik, yemin töreninden sonra aldık onu otele getirdik gezdik falan çok sıcaktı genellikle klimanın altında oturduk otelde ama:) 3.gün adanaya geçtik dağıtımda oraya çıktı çünkü... bi gecede orada kaldık... sonra sabah bıraktık yeni birliğine babası beni terminale bıraktı gene ankaraya getirip sora dindüm kürkçü dükkanına
çok yoğun ve hareketli günlerdi... annesi ve babası geldiim için bana teşekkür ettiler bende götürdükleri için onlara teşekkür ettim... öyle başka pimpiriklendiim kadar kötü değildi. heyecan falan yapmadım
ama warya bi zayıflamış bi kararmış. ne kardeşi tanıyabildi ne ben... sonra kardeşi tanıdı abiim burda dedi başladı ağlamaya ben çekiorum fotosunu ama gördüümden diil nasısa orada bi yerde kardeşi gördü diye ve aramızda 1 metre bişey war ama tanıyamadımztn arklarına demiş beni tanıyamadılar die üzüldüm nası tanıyamam yaa ama çoook özlemişim... sora sıkı sıkı sarıldıımm aşkımaaa ohggg
o günden beride ağlıorum işte... onu bırakırken herkes ağladı ben ağlamaadım üzülmesin die çünkü ben ağlayınca çok üzülüo daha çok ağlıo bende ağlamadım demişlerdir ne kız gaddar duygusuz die hehehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?