Sevdiğini özleyenler buyurun

ewt kararmış ve acayip zayıflamış aşkım yaa...
yok kız aydı oda da kalmadık görümcelerimle aynı oda da kaldım ben o annesigille kaldı ama b,tek uyumaya gitti yanlarına işte... güseldi genede...

ewt kararmış ve acayip zayıflamış aşkım yaa...
yok kız aydı oda da kalmadık görümcelerimle aynı oda da kaldım ben o annesigille kaldı ama b,tek uyumaya gitti yanlarına işte... güseldi genede...

neee aynı odada kalmadınız mı koklasabıldınız mı bari :ecrin_bebek:

selam kızlarr
kaç gündür bişey yazamıomm canım sıkkın ya aşkımın zaten 2 haftada bi çarşıı izni vardı şimdi onlarıda yasaklamışlar ikinci bi emre kadar denetlemeden geçememiş askeriye.
bide ben sanırım çok sıkıntı yapıom bugün doktora gittim bacaklarımda ve vucudumun bazı yerlerinde kızarıklıklar oluştu.. doktor sıkıntımı yaptın sen böyle dedi ve egzama dedi ya off inşallah geçer bi an önce ya inşallah iz kalmaz yaa

geçmiş olsun canım.aynısı bende de var.kollarımda ve bacaklarımda mink minik kırmızı kabarcıklar var..sanırım sıkıntıdan.tekrar geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım.aynısı bende de var.kollarımda ve bacaklarımda mink minik kırmızı kabarcıklar var..sanırım sıkıntıdan.tekrar geçmiş olsun...

çok teşekkür ederimm canımm yaa a.s.
benimde ilk olarak kollarımda çıkrı sonra bi baktım bacaklarıma yayıldı
10 gün önce doktora gitmiştim ilaç verdi kullandım ama hiç bi gelişme olmadı ve durum iyice canımı sıkmaya başladı korkuyorum iz kalıcak diye ya:çok üzgünüm:
doktor kremimi değiştirdi inş bu iyi gelir ya :çok üzgünüm:

gecmıs olsun kız mannak, ız kalabılır bak sakın patlatma, ben eevel hafta kolumda sıkıntıdan her gun aynı sıvılceyı sıktım durdum kocaman oldu su an ızı var gecmıo 1 haftadr böle aşı izi gıbı bı ız kaldı, sıkma da geçınce ız kalmasın kremlerını sür felan :1ninca:

çok saol canım yaa.s.
beni böyle patlatılacak gibi bişey değil nası anlatsam pütürlü pütürlü kırmızı oldu ama arada kaşınıo işte kaşımam lasımm ve ilaçları devamlı sürmem lasımm
ama canım ya sende sıkma ya iz kalmasının yanında mikrop kapar Allah korusun ya a.s

aman aman yaw, wala cok sakat zaten gunes lekelerınden ıcım yanıo gıcık oldum bacagımda bıle bı tane olmus bıde bu sıvılce lekesı kalırsa naparım bılmıom... nck nck nckkk :enbuyukkk:

kızlar cuma sabah askımın yanındayım.bu akşam yada pazartesi dağıtım yerleri belli olcakmış...

Ne yazacagimi bilmiyorum..
Sadece duygularimi kagida dökmek istiyorum ve en dogru topicteyim sanirim..
Aylar gecti, sevdigime daha dokunamadim..
Onu cok özledim, ve bu özlemi iliklerime kadar yasadigim bir gecemdeyim..
Allah'im gecsin artik zaman nolursenağlama
Aglamak istiyorum, hickira hickira ama tutuyor birseyler gözyaslarimi icerde..
Düsünmeden edemiyorum, niye uzaktayiz birbirimizden diye, niye herkes el ele dolasirken, sevdiginin gözünün icine bakarken, seni seviyorum diyerek sarilabilirken, neden biz bundan mahrumuz?
Isyan etmiyorum, herseye sükrediyorum, ama öyle zamanlar oluyor ki, artik dayanamiyorum..
Tipki bu gece gibi...

Allah'im nolur hayirlisiyla kavustur bizi..

Nolur...senağlamasenağlama

ben sevgilimi çoookkk özledim askere gitti 20 gün önce ve 8 gün önce aradı konuştukl sğrekli arayamıyor acemi birlik olduğu için dayanamıyorum artık sesini onu herşeyini özledim ve yemin töreni 26 sında 6 gün kaldı sana bir sürprizim var dedi sölemedi acaba izne mi gelicek ama gelmeyebilirim demişti sürprizim var dedğine göre izne gelicek heralde özlemekde güzel ama çok can yakıyor bana onsuzluk hiç iyi gelmedii

ya arkadaşlar bide askerlerin acemi birliklerinde dağıtım yerleri ne zaman belli oluyor bilen varmı yaa yemin töreninden soramı öncemi öğreniolar anlamadım ki acaba sürprizi onla ilgili bişey olabilirmi ki o kadar yalvardım söle die sölemicem yemin töreninde sölicem diyip durdu acaba bununla ilgili olabilirmiki ne zaman öğrenio onlar dağıtım yerlerini bilen varmı

benimki bugün yada pazartesi belli olucak dedi.genelde yemin töreninden önce yada törende belli oluyor canım benim bildiğim kadarıyla...

günaydıın kızlar....
mannakcığım çok geçmiş olsun canım üzme kendini okdr kendine zarar verme tatlım sewdiğim askerde eli kolu bağlı daha çok üzülmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…