Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm inşallah dediğin gibi olur.bende ımutluyum bu durumdan.adam olması lazım biraz.kazık kadar aslında daha ne kadar adam olucaksa.27 yaşında sinir şey:çok üzgünüm:

denızcım sen takma kafanı ınankı askın bence kötü nıyetle söylememıstır beklı sınırıyle olmustur sen üzülme bak askere gıtcek küslük olmasın aranızda onuda alamaya calış asker gıtcen en basta senıı ve aılesını orda bırakacagı ıcın o sımdıı moralsızdır zaten :)hatasını anlar canım :)
erkeklerın aılelerıne karsı coook büyük zafıı vardır neden bu hep böyledır bılmem evlensen de sevgılı de olsan aynılar canım ama emın ol zamanla adam oluyolar ben yıllarca ugrastım anca emelıme ulastım :)
sen karıs karıs fazla bos bırakmıyacaksın erkeklerıı :) :) :)

nergıs 20 ıyıyız sennn :)

cnm inşallah dediğin gibi olur.bende ımutluyum bu durumdan.adam olması lazım biraz.kazık kadar aslında daha ne kadar adam olucaksa.27 yaşında sinir şey:çok üzgünüm:

ana bide 27 yaşındamı....oLgunLaşmamış o zmana...
yaa gerçekten kadınLar erkeklerden daha çabuk oLgunLaşıo....

Bende iyiyim vaLLa...Canım biLdiğiniz gibi Şafak saymaya devam ....
sizin kocaLar geLsinde benimde şafak iyice azaLsın....

nergıs20 evet canım yaaaa benımde daha coook beee günler kısaldıya aslında zaman daha cabuk gecıyoo buaralar işallah gececek bu günlerımız :)

inşallah ablacım inşallah.ama karışmıycam gerçekten karışmıycam karışınca bi havalara giriyo yaa.napıyosa yapsın kendi ailesiyle.sen nasılsın ablacım bugün?

hozefın gecmıs olsun canım hayırdır :)

Canım ne biliyim ya bi bu eksikti sanki...Geçen gün işten gelirken yolda bir fena oldum böyle bayılcak gibi hissettim kendimi.Bunaldım otobüsün içinde,boğuluyor gibi oldum.Geceleri uyuyamıyorum yatakta sürekli sıkıntı basıyor.İşte dün doktora gittim ve panik atak teşhisi koydumirmirmirmir

ana bide 27 yaşındamı....oLgunLaşmamış o zmana...
yaa gerçekten kadınLar erkeklerden daha çabuk oLgunLaşıo....

evet cnm kesinlikle.kendi büyükya bana bilmişlik taslıyo.ben ondan küçüğümya bişey bilmem herşeyin doğrusunu o bilir.aman neyse yaaa gıcık işte.sen nasılsın?

Kızlar gamzegazel nerelerde haberiniz varmı?Bilgisayarı tamamen mi bozuldu yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmıs olsun hozefın rahat ol canım yaaa bak kendıne zararın oluyooo :)

denızcım üzülme yaaa :) benden napıyım yıne ısteyım aynı seyler hergün yaa zaman bı sekılde gecıyoo ısteee bayramda oglusumla ıstanbula gıdıyoruz kocişin yanına sımdılık o günlerı sayıyorum canım :)

hozefın bana 2 gün önce felan gamzegazel özelden msj attı safak programı ıcın msn sını verdııı ama hıc acmıyooo sanırım bozuldu pc sı yaaa

cnm bu kadar takma kafana.artık moda oldu doktorlara bunu söylemek.bilmiyolar öyle deyip gönderiyolar.annemede 2yıl önce aynı teşhisi koydular.senin şikayettlerinin aynısı ondada vardı.2yıl ilaç kullandı ama sonuç aynı.başka bi doktora gittik daha geniş araştırıldı panik atak falan yok dediler.sen bu aralar sıkıntılısın ve kendini çok bıraktın bence.rahat ol biraz iyim de kendi kendine.sekın hastalığı üzerinede alma.o zaman daha kötü olur.inan 2yıldır uğraşıyoz biz bi doktor kadar bilgimiz var bu konu hakkında.

Teşekkür ederim canım.Banada şafak programını yollarmısın msni mi versem.Birde etiketi nerden yapıyorduk.Site adı neydi?

ablam benm inşallah çabuk geçer zaman sizin içiin.hadi hayırlısı.

Evet canım haklısın moda oldu valla panik atak.Benim kendi kendimi strese sokmama dayalı bir durum doğru.Geceleri ne uyku uyuyorum nede huzurluyum.İlaç verdi doktor ama kullanmayı düşünmüyorum.Zaten ilaç içmeyi hiç sevmem.Umarım geçer iyide kötü olmadan.mirmirmirmir

bencede cnm sakın kullanma ilaç.gerçekten senin elinde iyi olmak..biraz toparlanmaya çalış.neden bu kadar takıyosunki kafana cnm?ALLAHa şükür iyisin sağlıklısın askerinde iyi.dur bi gelsin oda herşey olucana varır.hadi gül bakimmm:roflol:hadiiiiiiiiii:dance::roflol::dance:

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…