ana buda ne fenaymış bee:S
boşver askere gitsin düzeLir canım...
bunun için dioLar işte askerLiğini yapsın adam oLsun...
ben aşkıma diom git iki süründe adam oL biraz derdim kızardı...
ama gerçektende çok değişti hani ne biLim...
üstüme daha çok düşüo meseLa....
gerçi adam oLmak istemeyen yine adam oLmuo....
cnm inşallah dediğin gibi olur.bende ımutluyum bu durumdan.adam olması lazım biraz.kazık kadar aslında daha ne kadar adam olucaksa.27 yaşında sinir şey:çok üzgünüm:
denızcım sen takma kafanı ınankı askın bence kötü nıyetle söylememıstır beklı sınırıyle olmustur sen üzülme bak askere gıtcek küslük olmasın aranızda onuda alamaya calış asker gıtcen en basta senıı ve aılesını orda bırakacagı ıcın o sımdıı moralsızdır zaten :)hatasını anlar canım :)
erkeklerın aılelerıne karsı coook büyük zafıı vardır neden bu hep böyledır bılmem evlensen de sevgılı de olsan aynılar canım ama emın ol zamanla adam oluyolar ben yıllarca ugrastım anca emelıme ulastım :)
sen karıs karıs fazla bos bırakmıyacaksın erkeklerıı :) :) :)
nergıs 20 ıyıyız sennn :)
denızcım sen takma kafanı ınankı askın bence kötü nıyetle söylememıstır beklı sınırıyle olmustur sen üzülme bak askere gıtcek küslük olmasın aranızda onuda alamaya calış asker gıtcen en basta senıı ve aılesını orda bırakacagı ıcın o sımdıı moralsızdır zaten :)hatasını anlar canım :)
erkeklerın aılelerıne karsı coook büyük zafıı vardır neden bu hep böyledır bılmem evlensen de sevgılı de olsan aynılar canım ama emın ol zamanla adam oluyolar ben yıllarca ugrastım anca emelıme ulastım :)
sen karıs karıs fazla bos bırakmıyacaksın erkeklerıı :) :) :)
nergıs 20 ıyıyız sennn :)
hozefın gecmıs olsun canım hayırdır :)
ana bide 27 yaşındamı....oLgunLaşmamış o zmana...
yaa gerçekten kadınLar erkeklerden daha çabuk oLgunLaşıo....
Canım ne biliyim ya bi bu eksikti sanki...Geçen gün işten gelirken yolda bir fena oldum böyle bayılcak gibi hissettim kendimi.Bunaldım otobüsün içinde,boğuluyor gibi oldum.Geceleri uyuyamıyorum yatakta sürekli sıkıntı basıyor.İşte dün doktora gittim ve panik atak teşhisi koydumirmirmirmir
gecmıs olsun hozefın rahat ol canım yaaa bak kendıne zararın oluyooo :)
denızcım üzülme yaaa :) benden napıyım yıne ısteyım aynı seyler hergün yaa zaman bı sekılde gecıyoo ısteee bayramda oglusumla ıstanbula gıdıyoruz kocişin yanına sımdılık o günlerı sayıyorum canım :)
gecmıs olsun hozefın rahat ol canım yaaa bak kendıne zararın oluyooo :)
denızcım üzülme yaaa :) benden napıyım yıne ısteyım aynı seyler hergün yaa zaman bı sekılde gecıyoo ısteee bayramda oglusumla ıstanbula gıdıyoruz kocişin yanına sımdılık o günlerı sayıyorum canım :)
cnm bu kadar takma kafana.artık moda oldu doktorlara bunu söylemek.bilmiyolar öyle deyip gönderiyolar.annemede 2yıl önce aynı teşhisi koydular.senin şikayettlerinin aynısı ondada vardı.2yıl ilaç kullandı ama sonuç aynı.başka bi doktora gittik daha geniş araştırıldı panik atak falan yok dediler.sen bu aralar sıkıntılısın ve kendini çok bıraktın bence.rahat ol biraz iyim de kendi kendine.sekın hastalığı üzerinede alma.o zaman daha kötü olur.inan 2yıldır uğraşıyoz biz bi doktor kadar bilgimiz var bu konu hakkında.
Evet canım haklısın moda oldu valla panik atak.Benim kendi kendimi strese sokmama dayalı bir durum doğru.Geceleri ne uyku uyuyorum nede huzurluyum.İlaç verdi doktor ama kullanmayı düşünmüyorum.Zaten ilaç içmeyi hiç sevmem.Umarım geçer iyide kötü olmadan.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?