Sevdiğini özleyenler buyurun

valla öyle ablacım değişeceği yok.bu kadar zamandır olmadı bundan sonrada olmaz heralde.olan bize oluyo işte.

kız cimcime kendini neden üzüyosun olayı bilmiyorum boşwer o seni arasın bu kadar üzerine düşmee kaçan kowalanır hesabı

canım saol h.b senın az kalmıs canım be inş bnde 100lere inerım allah kolaylık versın canım ya umarım degısmezler geldıklerınde

Denizcim hep ayni erkekler saf rolu yaoiyolar hatalarinin coook iyi farkindalar ama işteee unutturuyolar yaaa
ne onlarsiz ne onlarla oluyooo
ayni sorunlar bizde de ben kendimi yiyorum bitiriyorum ama esim hic orali degil :) sen yine de güzel konus canim askerligin hatrina unut yasadiklarini :) :)

gülcin kayboldun :) :) :)

walla bılmıyorum ama ben bırsey yapmadım kı en son tartstık 11 gundur de boleydık sımdııı de 1 haftadır hıc aramadı her sekılde haber verirdiii

aslında geldiklerinde değişiyolarkesinlikle ama çoğu ii çoğu kötü çok şükür ki benim ki çii yönde değişmiş hergün kızıyom tawır yapıyom hemen arayıp gönlümü alıyo

canım Seninki nerde asker ....Kaç günü kaLdı.....

Adana da canım.Şafak saymıyoduk biz ama ben dayanamadım saydım 216 gün olmuş gideli 1 aylık izni var onu kullanmayacak. askerde ameliyat oldu hava değişmine gelmişti 1 ay yanımdaydı ama yine gitti :çok üzgünüm:

Canım üzüLme Be geçio zaman vaLLA...asLında geçmio gibi gözüküo...
ama bi bakıon şafak baya bi inmiş oLuyo sonrada anLamıorsun zaten...
oraLara Kadar nasıL geLdiğini....
a.s.

Canım üzüLme Be geçio zaman vaLLA...asLında geçmio gibi gözüküo...
ama bi bakıon şafak baya bi inmiş oLuyo sonrada anLamıorsun zaten...
oraLara Kadar nasıL geLdiğini....
a.s.

Evet canım haklısın aslında sayınca dedimki ne zaman geçti 216 gün. Bi şekilde azalıyo hepimizin şafağı. Zor ama özleyipte kavuşmak sonunda bi o kadar güzel kaydirigubbakcemile5

Evet canım haklısın aslında sayınca dedimki ne zaman geçti 216 gün. Bi şekilde azalıyo hepimizin şafağı. Zor ama özleyipte kavuşmak sonunda bi o kadar güzel kaydirigubbakcemile5

evet canım aynen öyLe biz dayanaLım ki...SevdikLerimizde bizden güç aLsınLar...
sonunda kavuşma hayaLi oLunca zaman su gibi akıp Geçio.....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…