Sevdiğini özleyenler buyurun

oooooooof dünden beri şoktayım kızlar
nişanlım 8 kasımda izne geliyodu ordamda dagıtıma gidicekti
ankara özel koruma taburana secilmisti
dun tlfon actı dagtım yerleri degisti dedi
ben şok gecirdim tabi
ankaradan eleme yapmışlar.. ankaraya gelemiyomus
dagıtım yeni aydın çıkmış
neyse hayırlısı olsun dedik
akşam tkrar aradi izne gelemiyorum dedi 20 gün izmir focada egtim görüp öyle dagıtım iznine cıkıcakmısım dedi
sabah akşam fikir degistiriyolar morelim cok bozuk

selam kzlar hiç bir gelişme yok benımkı aramıyo mesajlarıma cvp vermıyoo ıkı gın önce aradım kaçkez telını kapattı telefon elinde ama msj dahi atmadı bir hafta oldu senağlama en son tartsımıstık sanırm bitirdi :1no2:

cnm bu kadar üzme kendini.her olan şeyde bi hayır vardır...

cnm bence o aklınca seni cezalandırmaya çalışıyo olabilir seni arayıp sormayarak.ne biliyim aklıma ilk o geldi.inatçımıdır?

Üzülme canım.Hem biraz daha askerlikten gitmiş olur.Üzülme hayırlısı olsun de.Gideceği yerlerde çok güzel yerler.

Son bir msj at ve arama bakalım ne yapcak.Şöyle birkaç gün bekle aramazsa yeniden arasın.Gizliden ara konuş:jeyyar:

ya kızlar herseyı yaptım bınlerce mseaj attım hıc mı ınsanda acıma olmaz ya bu kadarmı duygusuz emnm goruyodur attım son mesajları da attım hala aramadıı aramıyodaaa gizliden de aradım defalrcaaa mesgule werdı benım oldugumu bılıooo ondan kac gun bekledım ya of ya

cnm üzerine düşme bakalım bide.bi kendi haline bırak istersen

cnm bu kadar üzme kendini.her olan şeyde bi hayır vardır...

Üzülme canım.Hem biraz daha askerlikten gitmiş olur.Üzülme hayırlısı olsun de.Gideceği yerlerde çok güzel yerler.

senağlamasenağlamasenağlama
okadar kendimi hazirlamıştımki hic beklemiyodum şok gecirdim
simdi tekrar karar degistiircekler diye korkuyorum

dıdosh canım sıkma canını bence cook daha rahat yere düşmüş 20gün sonra göreceksın ama olsun askerlıgınden sayılıyoo benım esımde tekırdaga cıkmıstıı sonra tam orası dedık alısıyoduk kı bı secme yaptılar ıstanbul taksıme yazıcı olarak aldılar yanı hakkında hayırlısı buymus canım :)

cımcıme bence bukadar ugrastın sabırla bekle o senı arasın hıc arama sormada sen onun üstüne düştükce sımarıyo demek kı bekle canım bakalım o senı arayacak mıı?

senağlamasenağlamasenağlama
okadar kendimi hazirlamıştımki hic beklemiyodum şok gecirdim
simdi tekrar karar degistiircekler diye korkuyorum

cnm sende belli olana kadar kendini hazırlama.üzülmede.bugün olmazsa yarın gelcek illaki görcen onu.bak aydınada çıkmış fıstık gibi yer orasıda.herşeyin hayırlısı:teselli:

gülcın denız napıyosunuzzzzz ?

iyiz menekşem ablam.benm sinirler hala tepede yalnız.aradı biraz önce sanki o lafları o söylememiş.canm balım diye konuşuyo.bu huyuna sinir oluyorum yaaa.alınıyrm o unutsada ben unutamıyorummmm hemen.hiç birşey olmamış gibi davranamıyrm.aman neyse sizinde kafanızı şişirdim:sm_confused:

menekşe ben iyiyim cnm sen nasılsın bakalım?deniz benim eşimde aynı hiç farklı değil.yapıyor sonrada hiçbirşey yapmamış gibi tlf edip konuşuyor.bende sinir oluyorum ama elden yapıcak birşey gelmiyor ne edek bizde onları böyle kabullenicez ne edek demi ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…