Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy benimkide adanada :)seninki nereedekaydirigubbakcemile2

aslında geldiklerinde değişiyolarkesinlikle ama çoğu ii çoğu kötü çok şükür ki benim ki çii yönde değişmiş hergün kızıyom tawır yapıyom hemen arayıp gönlümü alıyo

kız çocuk geleli ne kadar oldu ki
her gün tavır yapıyom diyo bi dekaydirigubbakcemile3
erkeklere kızıyoruz ama bence biz daha fenayız:lepi:-tatlicadiarzu-

adanadan selamlar canlarımmm
şafağınız tez zamanda adanaya gelir inşallahhhhhh

ayy ne güzel bir dua bu böyle:1hug:

nergisim sayaç değişikliği yapmışın hayırlı olsun-tatlicadiarzu-

Benimki tunceLide yapıo canım....
bu yüzden biraz daha zor geÇio ...
ama aLLaha şükür yinede....
bizim için hayırLısı burasıymış...

Olsun canım evet bencede hayırlısı burasıymış.Batıda olupta çok zor günler geçirenler de var mutlaka.İnşallah rahattır senin askerin orada canım

merhaba kizlar,

Bizimkinin vizeleri basladi yine barut gibi.
Her sinav zamani böyle, catar saga sola, tabi bende nasibimi alirim dogal olarak.
5 dk sonrada pisman olur.
Anlayacaginiz yine bana büyük bir is düsüyor...

tşk ederim Canım değişikLik oLsun dedim...Geçen gün bana bişey yazmadın die kızdım diemi hemen sıkıştırdın beni kızz araLara....kaydirigubbakcemile3
Hemide bahaneye bak sayaç değişikLiği:roflol:

nergis sanada günaydın canım seninde günlerin aydın olsun.rabbime şükürler olsun şafak azalıyor yavaşta olsa BİTEN:320 KALAN:140 azalıyor ama bizde azalıyoruz onunla beraber ben kendi adıma konuşayım günler yaklaştıkça daha zor geliyor dayanması sabır başka çaremiz yok.şafak değilde ben şafağı yenicem zorlansamda yenilmicem şafağa

h.b. Canim iyiyim bendee ugrasimyorum :)
evet canim safak gercektende azaliyoo ama daha zor oluyoo yaaa sanki hala ayni günde sayiyoruz
evet allah yardimcisi olsun yeni gidenlerin :) :)

kızLar bu günLere şükredin vaLLa yoksa tekrar 460 Dan mı başLamak isterdiniz :roflol:
amanın aLLah korusun kikikiki

kız bu daha bişey mi sen bide son günleri görr walla 1 gün 1 ay gibi geliyoo şimdiden gözün aydınn az kalmışşa.s.

şu 1 gün bi geLsin bakaLım çok merak ediorum yaaa....
banada öyLe geçmicekmi acaba....aman 1 gün kaLsında varsın geçmesin zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…