Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşbulduk canım cicikızzz güle güleee:) ögrenci evi erken yer bizde erken yedik:) şimdi çay içiyoz ev arkadaslarımla keyif yapıozzzzz ohhhh

hoşbulduk canım cicikızzz güle güleee:) ögrenci evi erken yer bizde erken yedik:) şimdi çay içiyoz ev arkadaslarımla keyif yapıozzzzz ohhhh

aaa çok hoş yaaa.hep öyle ortamlar hoşuma gitmiştir.kaynatırsınızda siz şimdi?keşke bende olsaydım orda kıııııııııız:çok üzgünüm:

aaa çok hoş yaaa.hep öyle ortamlar hoşuma gitmiştir.kaynatırsınızda siz şimdi?keşke bende olsaydım orda kıııııııııız:çok üzgünüm:

gel canım ögrenci evi işte bildigin:) hep ders çalışmaya diye oturup sadece muhabbet geçen tipik ögrenci evi:)

kaydirigubbakcemile2

gel canım ögrenci evi işte bildigin:) hep ders çalışmaya diye oturup sadece muhabbet geçen tipik ögrenci evi:)

kaydirigubbakcemile2

hep içimde kalcak benim böyle durumlar cnm ya.hep şehir dişinda okumak isterdim.arkadaşlarimla ev tutiyim kendi ayaklarim üzerinde duriyim isterdim ama olmadi.bu günlerinizin tadini çikarin cnm.

hep içimde kalcak benim böyle durumlar cnm ya.hep şehir dişinda okumak isterdim.arkadaşlarimla ev tutiyim kendi ayaklarim üzerinde duriyim isterdim ama olmadi.bu günlerinizin tadini çikarin cnm.

evet canım tadını sindire sindire alıyorum ben şahsen ve bizzat:) çünkü yaşayagamız asçok yadasım 21 yasındayım ev arkadalarım daha 17 18 yasındalar ama ben buyasımda gelmişim iyiki diyorum çünkü neyi nerde nezaman yapacagımı çok ii biliyorum ama onlar daha cahil.. ama yınede ögrenci olmak nekadar zor yanıda olsa bir okadar da çok zevkli:)okumayı sevıyorum..:asigim:

ne okuyosun canııım?

hiç de öyle bir niyetim yoktu çok kötüsün nergis:dilcikar::dilcikar:

kızlar menekşe kaç yaşında ki hepiniz abla diyip duruyorsunuzfisfisfissırnaşık şey

bu arada aşkım yarın geliyo bugun uyku yok bana:sm_cool:
zaten kaç gecedir yatamıyorumhihoyyyt

ayy ne giysem:roflol:

cnm şimdiden gözün aydın.ne giyicene gelince kesinlikle iddialı olsun.ama bi o kadarda sade.görünce gözleri faltaşı gibi açılsın.kal gelsin:1shok:

cnm şimdiden gözün aydın.ne giyicene gelince kesinlikle iddialı olsun.ama bi o kadarda sade.görünce gözleri faltaşı gibi açılsın.kal gelsin:1shok:

sağol denizim..
karar veremiyorum biraz daha bakcam..

ama bir yandan da içim buruk..
sadece 6 gün kalacaksenağlama
şimdiden nasıl göndercem derdindeyim..
keşke gitmese bitmiş olsa:a015:

pff bnm aşkımın çarşısı bile yokk
hiçte olmadıı yaa
nefret ediorm askerliktenn ve özellikle haftasonlarından
herkezi aşkııı çıkıoo bi bnmki yokk :S

pff bnm aşkımın çarşısı bile yokk
hiçte olmadıı yaa
nefret ediorm askerliktenn ve özellikle haftasonlarından
herkezi aşkııı çıkıoo bi bnmki yokk :S

ay cnm benimmm seninle aynı durumda olan arkadaşlar da var
askerlik böyle işte hiç adaletli dillll:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…