- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
canlarımmmm ben geldiimmmmm:)
hoşbulduk canım cicikızzz güle güleee:) ögrenci evi erken yer bizde erken yedik:) şimdi çay içiyoz ev arkadaslarımla keyif yapıozzzzz ohhhh
aaa çok hoş yaaa.hep öyle ortamlar hoşuma gitmiştir.kaynatırsınızda siz şimdi?keşke bende olsaydım orda kıııııııııız:çok üzgünüm:
gel canım ögrenci evi işte bildigin:) hep ders çalışmaya diye oturup sadece muhabbet geçen tipik ögrenci evi:)
kaydirigubbakcemile2
hep içimde kalcak benim böyle durumlar cnm ya.hep şehir dişinda okumak isterdim.arkadaşlarimla ev tutiyim kendi ayaklarim üzerinde duriyim isterdim ama olmadi.bu günlerinizin tadini çikarin cnm.
evet canım tadını sindire sindire alıyorum ben şahsen ve bizzat:) çünkü yaşayagamız asçok yadasım 21 yasındayım ev arkadalarım daha 17 18 yasındalar ama ben buyasımda gelmişim iyiki diyorum çünkü neyi nerde nezaman yapacagımı çok ii biliyorum ama onlar daha cahil.. ama yınede ögrenci olmak nekadar zor yanıda olsa bir okadar da çok zevkli:)okumayı sevıyorum..:asigim:
tşk ederim Canım değişikLik oLsun dedim...Geçen gün bana bişey yazmadın die kızdım diemi hemen sıkıştırdın beni kızz araLara....kaydirigubbakcemile3
Hemide bahaneye bak sayaç değişikLiği:roflol:
hiç de öyle bir niyetim yoktu çok kötüsün nergis:dilcikar::dilcikar:
kızlar menekşe kaç yaşında ki hepiniz abla diyip duruyorsunuzfisfisfissırnaşık şey
bu arada aşkım yarın geliyo bugun uyku yok bana:sm_cool:
zaten kaç gecedir yatamıyorumhihoyyyt
ayy ne giysem:roflol:
bilgisayar programcılığı okuyorum canım.. progra yazıcam paraları kırıcamne okuyosun canııım?
cnm şimdiden gözün aydın.ne giyicene gelince kesinlikle iddialı olsun.ama bi o kadarda sade.görünce gözleri faltaşı gibi açılsın.kal gelsin:1shok:
pff bnm aşkımın çarşısı bile yokk
hiçte olmadıı yaa
nefret ediorm askerliktenn ve özellikle haftasonlarından
herkezi aşkııı çıkıoo bi bnmki yokk :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?