Sevdiğini özleyenler buyurun

daynmak çok zor cnm ya.tutuyorum tutuyorum ama bi saatten sonra engel olamıyorum kendime.artık uykuda kalmadı.napıcam bilmiyorum.ağlıyorum sürekli.nereye kadar böyle devam edcek bilmyrm.senağlamasende sabret canım.dayanmak zorundayız.bidaha hiç ayrılmamak için dayanmalıyız.başka yolu yok bunun.:teselli:

denizicm yazdıklarını okudumda yani biraz kendini çok yıpratıyosun ya bi sakin ol kendine gel daha wakit war kendini şimdiden yıpratmanın anlamıyok ki ogün eninde sonunda gelecek demii oyüzden beraberliğin tadını çıkarmaya bakk

cnm çok sıkıntılıym bu aralar ya.herşey üstüste geldi.çok problem var.nasıl başedicem bilmiyorum.onun desteğiyle ayakta duruyrm inan.o gidince nasıl yapıcam ne edicem nasıl başa çıkkıcam bilmiyrm bilmiyosenağlamarummmmmmmmmmm

walla o giderse biz warız :))) arkadaşların falan da wardırr zaten alışıyosun kii burda yazılanları okuduysan herkes aynı şeyi söylüyor

denizcim aynı bende senın gibiydim sevgilim askere gidecegi zaman hastalanırdım işyerıme kadar bana ilaç getiren oydu..akşamları işten alırdı benı okula sınavlarıma o götürürdü daha bunlar gibi birçok şey..butun derslerime o derman olurdu..ben aglardım sen gidince ben neyapıcam diye.. o derdiki.. sen aklı basında bir insansın ben yokken de atakta durmayı bilmelisin benden öncede tek basına duruyordun m benden olmadıgımda da durucaksın o nun o sözünü hiç unutmadım hasta oldum gözum kapıda kaldı ama içimden o yıne gelicek ve bana ilacımı getircek dedim..inan şimdi bazen hayatın koşuşturmasından bazen onu unutuyorum aklıma gelmiyo bazen.. ama şunun şurasında allahın izniyle 6 ay kaldı.. sabırlı olucaksın sen üzülürsen o orda elinden bişey gelmıyor diye kahrolur canım..

walla o giderse biz warız :))) arkadaşların falan da wardırr zaten alışıyosun kii burda yazılanları okuduysan herkes aynı şeyi söylüyor

haklısın cnm siz varsınız tabikide.ondan yana sıkıntım yok.ama bu aralar işte böyleym.diyorumya üstüste geldi.herkes üstüme üstüme geliyo bunalttılar beni.kimse anlamıyo bu kız ne düşünüyo ne yapmak istiyo kimse sormuyo.bide aşkımın gitmesi bunun tuzu biberi oluyo işte.biliyorum alışıcamı dayanıcam.ama hiç değilse diğer problemler yoluna girse.bişeylerin yolunda gitmesine okadar ihtiyacım varki...herşey ters gidiyo:çok üzgünüm:

canım hep düşünüyrm onları bende.ama o gidince benm uğraşım yok işte.evde sıkıntı var,iş yok.çok baskı var üstümde.hayatımdaki en güzel şey o benim biliyomusun.senin dediğin gibi o olmadan önce nasıl yaşıyosam öyle yaşıycam evet ama gücüm kalmadı.çok yıpratıyolar beni yaaa.bıktım artık.ALLAHım bi kapı açsın sihirli bir değnek değsin artık hayatıma.inan hiç bişey yolunda gitmiyo.bu aralar iyice sarpa sardı. aşkıma fazla anlatamıyorum gidince aklı bende kalmasın diye.off offffffffffffffffff cnm ne yapcamı şaşırdım

ah ogescimmm ahh sen de yaşadın sonunda bu duyguyu
malesefff ilk kez gitmiş gibi oluyolar:1no2:
bana usta birligine gittigi gün beş ay sonra görüşürüz demşti yolda hep aglamıştım...
alışıcaksın cnm

denizcim ben de hep senin gibiydim o gitmeden önce..
gitmeden aylar önce bi yataga düşmedigim kalmıştı inan
yattıgımda uyuyamıyodum kalbim sıkışıyo nefes alamıyo gibiydim
ama gittikten sonra bi rahatlama oldu sanki abarttıgım kadar olmadıgını anladım
kendini çok sıkma cnm yoksa benim gibi olursun

kızlar aşkımla bugün akşam son kez görüştüm yarın sabah gidiyorsenağlama

bitti izin çok fenayım yaasenağlama
gelmesin bi daha izine ooffffsenağlama

Günaydın KızLar ...
NasıLsınız baKaLım sevgiLiLeri GeLenLer oLmuş ...
GidenLer oLmuş ....oges üzüLme canım...
yine geLicek....a.s.

şafak:181

günaydın günaydın günaydın :) :)
kızlar moraller bozuk yaaa sanırım gececek bu zor günlerımız ısallah
safak 132 offffff

slm kızlar kocam geldi pazartesi pazar günü yola çıkacak ne çabuk geçiyo vakit yaaa önceden geçmek bilmiyodu zaman dursa keşke şurda kaldı 2 gün yaaaa oofffffffff bide hasta çok kötü nasıl kıyıp yollivcam ben onu oralara yaaaa şafak380

hadıı gözün aydın bak kocacıgınla berabersın bırak tadını cıkar canım günlerının gıdecegını düşünme yoksa moralın bozulur :) mutluluklar :)

slm kızlar nasılsınız?

cicişim yazdıklarını okudum.ya aslında güçlüyüm ben.dayanıcam eminim.ama işte bu aralar biraz stres yaptım cnm.işte bulamıyrm kafayı yemek üzereyim varya.herkes üstüme geliyo gibi.evin en büyüğüyüm herkesin stres topuyum.sinir ediyolar beni yaaa.biliyon işte yengeçim kafama takıyom herşeyi.çok şansızım çok.bunu ben söylemiyrm çevremdeki herkes biliyo ve söylüyo.hiç bir işim yolunda gitmez.hep sarpasarar.inançlıyım şükrediyorum sabrediyorum ama yoooooooooook.işte bütün bunların üzerine onun gidicek olmasıda cabasıııı.senağlama

ogescim şimdi eminim çok kötüsün.ALLAH sabır versin.sakın üzme kendini olurmu:teselli:

menekşem ablacım sen nasılsın uzun zamandır görünmüyosun?:1hug:

gamzecim seninide gözün aydın.geri kalan 4 günü doya doya yaşa.kaydirigubbakcemile3

esra cnm ordamısın..........?

canm şimdi girebildim,bak kendine eziyet etme benimkide gidicek,1 ayları kaldı hayırlısıyla gidip gelcekler inş.ona fazla belli etmemeye çalışıyorum,çünkü biliyorum o benden daha çok kafasına takıyor,zaten başa gelince mecbur çekicez canm,şimdiden kendini yıpratma bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…