senağlamasenağlamasenağlama
deniz gözlerim doldu okurken inan bende tutamıyorum kendimi..
yarın aşkımı son görüşüm izin bittisenağlama
nasıl dayancam bilmiyorum.kızlar söylerdi gitmesi çok zor oluyor diye
gerçekten ilk gittiğinden daha da koyacak bu bana..
sanki rüyaydı herşey.dolu dolu geçti her günümüz
sanki bitmişti gitmeyecekti bir daha geri..
ama yok işte..gideceksenağlama
Allah'ım güç ver bize ne olursenağlama
Neslicim kavustun mu sevdigine?
denizicm yazdıklarını okudumda yani biraz kendini çok yıpratıyosun ya bi sakin ol kendine gel daha wakit war kendini şimdiden yıpratmanın anlamıyok ki ogün eninde sonunda gelecek demii oyüzden beraberliğin tadını çıkarmaya bakk
walla o giderse biz warız :))) arkadaşların falan da wardırr zaten alışıyosun kii burda yazılanları okuduysan herkes aynı şeyi söylüyor
denizcim aynı bende senın gibiydim sevgilim askere gidecegi zaman hastalanırdım işyerıme kadar bana ilaç getiren oydu..akşamları işten alırdı benı okula sınavlarıma o götürürdü daha bunlar gibi birçok şey..butun derslerime o derman olurdu..ben aglardım sen gidince ben neyapıcam diye.. o derdiki.. sen aklı basında bir insansın ben yokken de atakta durmayı bilmelisin benden öncede tek basına duruyordun m benden olmadıgımda da durucaksın o nun o sözünü hiç unutmadım hasta oldum gözum kapıda kaldı ama içimden o yıne gelicek ve bana ilacımı getircek dedim..inan şimdi bazen hayatın koşuşturmasından bazen onu unutuyorum aklıma gelmiyo bazen.. ama şunun şurasında allahın izniyle 6 ay kaldı.. sabırlı olucaksın sen üzülürsen o orda elinden bişey gelmıyor diye kahrolur canım..
senağlamasenağlamasenağlama
deniz gözlerim doldu okurken inan bende tutamıyorum kendimi..
yarın aşkımı son görüşüm izin bittisenağlama
nasıl dayancam bilmiyorum.kızlar söylerdi gitmesi çok zor oluyor diye
gerçekten ilk gittiğinden daha da koyacak bu bana..
sanki rüyaydı herşey.dolu dolu geçti her günümüz
sanki bitmişti gitmeyecekti bir daha geri..
ama yok işte..gideceksenağlama
Allah'ım güç ver bize ne olursenağlama
esra cnm ordamısın..........?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?