Sevdiğini özleyenler buyurun

sağol denizcim

az önce konuştum inmiş uçaktan aşkımsenağlama

seninkinin gdiş tarihi belli oldu mubenneyaptımki

haklısın cnm çok haklısın.seninki ilk günmü gitcek sınava cnm?

sağol denizcim

az önce konuştum inmiş uçaktan aşkımsenağlama

seninkinin gdiş tarihi belli oldu mubenneyaptımki

üzme kendini cnm benim.diyorumya hiç ayrılmamak üzere kavuşcaksınız,bizde öyle.dayan cnm:teselli:benmki aralık 1de sınava gircek bayramdan sonra gidiyo işte.seninki nerede şuan?

Bende aşkımı özledim doğuda şuan değil msnden tel.bile zor çekiyor nasıl özledim anlatamam şuan burda olsa ellerini yüzüme sürse hemen oracıkta ölsem ona bile razıyım

sana daha bi zordur cnm.ne kadardır görmüyosun?ne zaman kavuşucaksınız?

haklısın cnm çok haklısın.seninki ilk günmü gitcek sınava cnm?

bilmiyorum daha karar vermedi herhalde ilk gün gidicek sınava canm senin ki? ben ilk gün gtsin istyorm hemen olsun bitsin.bende izin alcam 5 gün zaten ayın 1 inden itibaren ,sonrada bayram zaten tatil gidene kadar vakit geçiririz beraber.

çok özlüyorum kadir'imi, yıllardır dinmedi bu özlem, onla da olmuyor,onsuz da olmuyor,artık birleşme umudumuz da kalmadı,yıllardır çekiyorum bu hasreti burdan haykırayım bari, senağlamasenağlama

bende senin gibi düşünüyorum ilk gün gitsin hemen olsun bitsin.biz bayrama kadar görüştük görüştük yoksa daha görüşemeyiz.bayramda dışarı çıkmam biraz zor olacak benim.inşallah bayram ertesi hemen teslim olmazlar.ALLAH IM ne büyük stres bu yaaaaasenağlama

üzme kendini cnm benim.diyorumya hiç ayrılmamak üzere kavuşcaksınız,bizde öyle.dayan cnm:teselli:benmki aralık 1de sınava gircek bayramdan sonra gidiyo işte.seninki nerede şuan?

ağrı'da canım.
usta birliği oraya çıktı..

inş.hayırlısıyla gider sevgilin ve gelir hepimizinki de..
Allah yardımcımız olsun çok zor..

bende iş bakıyorum artık.bi yere girmem lazım evde vakit geçmiyor
şu dönemde de iş bulmak biraz zor ama bakalımbenneyaptımki

neyse kızlar yemeğe geçiyorum ben yazarım yine a.s.

hayırdır cnm sorun ne neden olamıyosunuz birlikte?

yıprandı,tükendi, bitti ilişki,biz yaptık bunu, kendi elimizle,söylenen sözlerle yaptık, karşılıklı durmadan birbirimize inatlar yaparak yaptık,illa o bişi söledimi bende söliycektim, o bişi yaptımı ben daha kötüsünü yapcaktım,böle böle tükendi, artık hiç görüşemiyoruz.çok uzun hikaye ama bunu günlük bölümüne yazıcam.hiçbi iletişimimiz kalmadı artık, zaten evlenicek de çok yakın artık evlenmesi, ailesi durmadan kız buluyo çook uzun hikaye 5 yıllık.ne birbirimizle ne birbirmizsiz olduk bu zamanlara kadar ama artık sildi beni galiba kesin.tamamını kafamda netleştirip günlük bölümüne yazmayı düşünüyorum senağlama

naber kızlar ne war ne yok bizde bugün sewgilimle beraberdik çok güzel bi gündüü işte hasretlik gidermeye çalıştıkk

naber kızlar ne war ne yok bizde bugün sewgilimle beraberdik çok güzel bi gündüü işte hasretlik gidermeye çalıştıkk

iylk cnm senden naber?kız nerelerde geziyosunuz siz?biz biri görücek yakalanıcaz diye köşe bucak saklanıyoz valla.biloyon küçük şehir.heran herkes görebilir:jeyyar:

doğru walla ama artık kimseyi takmıyom 6 senedir saklana saklana bi tuhaf oldum walla bugün belediye çarşısında gezdik sonra alyansa çıktık ordanda ewe yürüdük aynı şemsiyenin altındaŞeniz

doğru walla ama artık kimseyi takmıyom 6 senedir saklana saklana bi tuhaf oldum walla bugün belediye çarşısında gezdik sonra alyansa çıktık ordanda ewe yürüdük aynı şemsiyenin altındaŞeniz

ayyyy ne romantik.bizde bugün birlikteydik.bende yağmurda yürüyelim dedim ama benm kalpsiz romantikliğn r sini almamış olan sevgilim 'hasta olursun cnm bırak şu işleri' dedi.ben ne kadar romantiksem oda okadar değil.ne kadar şanssızım yaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

ewet kız çok güzeldi böle sokulduk birbirimize 2 kişi 1 kişi olduk wallasırnaşık şey öle yürüdük her adımdada durmadan öptüü güzel gündü yaa siz nerelere gittinizz ilerde oda romantik olur askere gitsin gelsinna.s.

cnm biz hep üniversitede takılıyoz hiç merkezde gezemiyozki attığımız her adımda karşımızda biri:bbo:askerden geldikten sonra değişie dimi kız?ben hiç sanmıyorum kanında var onun taşkalpliliklülülülülülü.ama inşallah değişir.

selam cicişim.tek kafana taktığın bu olsun cnm.ders çalışamk çok güze bişey.ben 6aydır çalışmıyorum cnm sıkılıyo.defter kitap kokusu özledm valla

kız benimkide öyleydii tabi seninki kadar değildi ama şimdi sankki daha ii olmuş gibii cicikız ders çalışmak gibi güzel bişey war mıı ALLAH kolaylık wersinn

sıkıyo ama denizcim yaa pzr da ales var test de çözmem lazım.ben çıkıyım en iyisi
çok işim var daha roman okuncakk..
size iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…