canm şimdi girebildim,bak kendine eziyet etme benimkide gidicek,1 ayları kaldı hayırlısıyla gidip gelcekler inş.ona fazla belli etmemeye çalışıyorum,çünkü biliyorum o benden daha çok kafasına takıyor,zaten başa gelince mecbur çekicez canm,şimdiden kendini yıpratma bu kadar.
sağol denizcim
az önce konuştum inmiş uçaktan aşkımsenağlama
seninkinin gdiş tarihi belli oldu mubenneyaptımki
Bende aşkımı özledim doğuda şuan değil msnden tel.bile zor çekiyor nasıl özledim anlatamam şuan burda olsa ellerini yüzüme sürse hemen oracıkta ölsem ona bile razıyım
Bende aşkımı özledim doğuda şuan değil msnden tel.bile zor çekiyor nasıl özledim anlatamam şuan burda olsa ellerini yüzüme sürse hemen oracıkta ölsem ona bile razıyım
haklısın cnm çok haklısın.seninki ilk günmü gitcek sınava cnm?
bilmiyorum daha karar vermedi herhalde ilk gün gidicek sınava canm senin ki? ben ilk gün gtsin istyorm hemen olsun bitsin.bende izin alcam 5 gün zaten ayın 1 inden itibaren ,sonrada bayram zaten tatil gidene kadar vakit geçiririz beraber.
çok özlüyorum kadir'imi, yıllardır dinmedi bu özlem, onla da olmuyor,onsuz da olmuyor,artık birleşme umudumuz da kalmadı,yıllardır çekiyorum bu hasreti burdan haykırayım bari, senağlamasenağlama
üzme kendini cnm benim.diyorumya hiç ayrılmamak üzere kavuşcaksınız,bizde öyle.dayan cnm:teselli:benmki aralık 1de sınava gircek bayramdan sonra gidiyo işte.seninki nerede şuan?
hayırdır cnm sorun ne neden olamıyosunuz birlikte?
naber kızlar ne war ne yok bizde bugün sewgilimle beraberdik çok güzel bi gündüü işte hasretlik gidermeye çalıştıkk
doğru walla ama artık kimseyi takmıyom 6 senedir saklana saklana bi tuhaf oldum walla bugün belediye çarşısında gezdik sonra alyansa çıktık ordanda ewe yürüdük aynı şemsiyenin altındaŞeniz
ewet kız çok güzeldi böle sokulduk birbirimize 2 kişi 1 kişi olduk wallasırnaşık şey öle yürüdük her adımdada durmadan öptüü güzel gündü yaasiz nerelere gittinizz ilerde oda romantik olur askere gitsin gelsinna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?