Sevdiğini özleyenler buyurun

kız benimkide öyleydii tabi seninki kadar değildi ama şimdi sankki daha ii olmuş gibii cicikız ders çalışmak gibi güzel bişey war mıı ALLAH kolaylık wersinn

ayyy inşallah hadi bakalım.askerlik değiştirir diyo herkes senin gibi.biraz özlerse belki daha iyi olur.umudum var yaniseni ne zaman veriyoz kız?sırnaşık şey

selam kızlar

nesli ohh gez anacım darısı başımıza inş.

ciciş başarılar canım

denizcim benimki zaten benden romantiktikaydirigubbakcemile3
daha bi hassaslaşmişti geldiğinde hissediyor insan

duyguuu yerinde olmak isterdim:a015:

bende buradayımmmmmm başka kimler var bakem?bişi sorucam kızlar bilginiz varmı? öğrenım bursu geri ödemeli yoksa geri ödemesiz bedava burs mu?

bende buradayımmmmmm başka kimler var bakem?bişi sorucam kızlar bilginiz varmı? öğrenım bursu geri ödemeli yoksa geri ödemesiz bedava burs mu?

öğrenim bursuysa aldıgın geri ödemeli diildir
bi de öğrenim kredisi var ayda 160 ytl yatan.onu geri ödüyorsun mezun olunca
mesela ben 4 senedir alıyorum o krediyi
taksit taksit ödiycezkaydirigubbakcemile3

bende çok özledim.Allah izin verirse bir hafta sonra yanıma gelecek.İnşallah herşey yoluna girer ve bu kez hiç ayrılmamak üzere barışırız.

ayyy inşallah hadi bakalım.askerlik değiştirir diyo herkes senin gibi.biraz özlerse belki daha iyi olur.umudum var yaniseni ne zaman veriyoz kız?sırnaşık şey

kurbandan sonra işan weya söz gibi bişeyler düşünüyoruzz bakalım kız senide beklerim ona göree:asigim:

cnm seninki romantikmişte öyle olmuş.benm sevgilimde o duygu yok sorun orda işte.olmayan birşey nasıl alevlenirki.ama ALLAH tan umut kesilmez tabianacım acınıcak durumdayım yaaa.düşününsene o gün gönderdiğim maile cvp bile gelmedi....bugün bana gevşek gevşek sadece şunu söylüyo'mail göndermişsin'.sadece bu başka bişey söylemiyo.insan o msja nasıl cvp bulamz ve yazamaz ya.bilmiyo işte beceremiyo.lülülülülülügıcık oluyrm gıcıııııııııııııııık

sen iyisin dimi cnm?birazcık daha düzeldin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…