- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
Evet benimkilerdee bayağı yıprattı beni şimdilik iyiler bakalımmm
desene siz ömür boyu askersinizz inşallah bu ayrılığınız son bulurdaa herzaman birlikte olursunuzzz.
Bu topik benim için iyi olduu içimdekii özlemii paylaşacağım ve beni anlıyabilecek kişiler var ,Bazen kendimi okadar yanlız hissediyorumkii sevdiğimii yanımda istiyorummm burdakii arkadaşları okadar iyi anlıyorumkii onlarınn sevgililerini görmek istemelerii çok doğall
Benim eşimde poliss odaa görev içinde orda bulunuyorrr 1 senesi kaldıı 3yıllığına gitmiştikk 2 yıl kaldık ama okul zamanı çok zor oluyor kızım onların konuşmalarını anlamadığı için geldikk bizdeee
dedimm napalımm kaderde ayrı kalmakta varmışşşş:a015:
aramıza yenı katılan arkdaslarımız varmış..
hoşgeldiniz hepnizin.. ismim nur, buranın eskilerindenim bende..
sakaryalıyım..kutahya da okuyorum:) herkese başarılar diliyorum
mehtap 8
şafak 178:)
Canım ebruli iple ördüm.Bi ters bi düz.Başka bişey yapmadım.Ama güzel oldu yani görenler beğendiler çok.Birde bere ördüm onun için komşudan yardım aldım biraz çünkü kesmeyi bilmiyordum.Bu arada berenin içine polar diktim sıcacık tutuyor.Şimdi bide eldiven uydurcam.Akşama resimleri koyarım canım bere ile atkının...
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hatta bu topic için üye oldum sırf.benimkinin gelmesine 54 gün kaldı az kaldı bayya ama ben niyeyse moral olarak çöktüm hiç bi şeyden tat alamıyorum artık.sürekli kafamdan gün hesaplıyorum.sizdede var mı mutlu bir çift görünce haksızlığa uğramış hissediyorum kendimi.
İnşallah bitecek kızlar bu günler yaa..
dün aramış aşkım tel içerdeydi bizde yemek yiyorduk duymamışım
yaa bütün gece ağladım.Gözlerim hozefin dediği gibi japon balığı gibi
hala geçmedi dışarı bile çıkamıyorum bu yüzden:tomato:
aynı şeyi herkes yaşıyo sanırım ya bu yüzden ben de bi kaç kez agladım tlfnu açamadım diyenaniknanik ama geçiyo şimdi öle bişi yok
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hatta bu topic için üye oldum sırf.benimkinin gelmesine 54 gün kaldı az kaldı bayya ama ben niyeyse moral olarak çöktüm hiç bi şeyden tat alamıyorum artık.sürekli kafamdan gün hesaplıyorum.sizdede var mı mutlu bir çift görünce haksızlığa uğramış hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?