Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar konuştum benimkiyle.Telefonu o açtı eminimki bekliyordu.Sigara içiyorum dedi kulubedemi dedimsengözlerimebaksanabKonuyu açtım anlattım,birazda edebiyat parçaladım.Ayrılalım derken o kararı isteyerek söylemedim ben ama burda kafayı yiycem.Beni senden başkası anlamaz.Burda ne halde olduğumu anlamıyor kimseyle dertleşilmiyor dedi.Yarın detaylı konuşucaz hepsini dedi.Ailesine söylemiş izinde gidelim bi söz olsun diye.Anneside iş konusunu söylemiş.Sen ordayken dilek istanbuldayken karar alınmaz demiş.Soramadım şimdi nasıl ben istanbuldayken diye.Eminim başka bişey anlatmak istemiştir.Sorsam yarın konu yine açılcak uzayıp gitcek.Ben senden kolay kolay vazgeçemem dedi.Telefonu kapatırkende seni çok seviyorum dedi.Ohhh bee içim rahatladı.Boş yere strese girme bişey olunca benimle paylaş.Benim için askere gittiyse önümüzden engel kalksın diye benim içinde geri geliceksin dedim

evet gerçekten çok zor evli ve çocuklu olunca daha zor napalım allah acılarını göstermesin........

kızlar bende çok özledim...ve benim özlemim daha çok uzun süre devam edecek...sevdiğim insan başka şehirde ben başka şehirdeyim...fırsat buldukça yanyana geliyoruz..ama içim parçalanıyor artık ya...öyle özledimki...
Allah nasip ederse yakında gelip istiycekler ama düğün için en az 2 yıl var..!!
ama ben 2 yl bu hasrete nasıl dayancam bilmiyorum..
özleyince huysuzlanıp tartışma konusu çıkarıyorum bian..strese giriyoruz...sonra pişman oluyorum...ama artık özür dilemekten yoruldum..ve o da tahammül etmekten bıktı...çok seviyorum ve aşırı kıskancım..
aama zaten insan sevdiğini kıskanmazmı??
helede aynı yerlerde değillerse...
şimdi ona sinirimi öfkemi kıskançlığımı yansıtmamak için günlük tutmaya karar verdim...daha 1 kere yazdım ama 5 sayfa oldu :)))))
kızlar yaaa artık ben özlemek değil...kavuşmak istiyorum..yanında olmak istiyorum..ama mecburum beklemeye (((((

seven insan tabii ki kıskanırrr
beklemeye mecbursak bekliyoruz maleseffff
burda senin gibi bekleyen çokkk insan var
Allah kavuştursun...

aramıza yenı katılan arkdaslarımız varmış..
hoşgeldiniz hepnizin.. ismim nur, buranın eskilerindenim bende..
sakaryalıyım..kutahya da okuyorum:) herkese başarılar diliyorum
mehtap 8
şafak 178:)

teşekkürler canım
inşallah bende senin gibi şafak 178 derim
benim daha 198

selam kızlar ben geldim ama gitmiş herkes sanırım:bbo:

hozefincim sevindim sorunun düzelmesine
kimbilir gelene kadar kaç kez sorun yaşayıp
tartışıp inantlaşıp sonra barışacağız :)

en güzeli de olayı tatlıya bağlama anı ama değil mi?
bazen keşke tartışsak da sonra barışsak diyorum çok güzel oluyonaniknanik

aşkım gittiğinden beri bizim hiç öyle tartışmamız olmadı çok şükür
kendimden çok taviz veriyorum.en ufak bir tartışmamızda çok bunalıyor
hemen kendini sigaraya veriyo.Morali bozuk olsun istemiyorum bu yüzden

İnşallah bitecek kızlar bu günler yaa..
dün aramış aşkım tel içerdeydi bizde yemek yiyorduk duymamışım
yaa bütün gece ağladım.Gözlerim hozefin dediği gibi japon balığı gibi
hala geçmedi dışarı bile çıkamıyorum bu yüzden:tomato:

canım resim koyarsan çok sevinirim
bende atkıyı ters düz örmüştüm ama bere yapmayı bilmiyorum işte
netten de bakcam biraz model inş. beceririm:asigim:

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hatta bu topic için üye oldum sırf.benimkinin gelmesine 54 gün kaldı az kaldı bayya ama ben niyeyse moral olarak çöktüm hiç bi şeyden tat alamıyorum artık.sürekli kafamdan gün hesaplıyorum.sizdede var mı mutlu bir çift görünce haksızlığa uğramış hissediyorum kendimi.

selam canım hoşgeldin.
çok az kalmış ne güzel.emin o burda yerinde olmak isteyen çok insan var :)

zaman daraldıkça insan daha çok strese giriyor çok haklısın
bende aşkım izine geleceği zaman aynı gerginliği yaşadım
1 güne bile insanın tahammülü olmuyor
ama içini ferah tut hayırlısıyla gelir inş.

nerde askerin?

aslında yazdıktan sonrada utandım baya.yeri de iyi çünkü istanbul küçükyalıda iki aydan az da bir zaman var ama bencillik ediyom galiba bazen.çabuçak geçsin zaman herkes sevdiğine kavuşsun

Aynı öyle canım bende nerde kocasıyla gezen birini görsem kıskanırımmm neden benim kocam yanımda değil diyee
senin günün bittiğindede ben 140 larda olacam
burda gün saymak hoşuma gitti

etrafımdada asker bekliyen hiç yokdu milleti bezdirmiştim şukadar kaldı askerim şööle bööle diye burayı keşfedince eski bir dostu bulmuş gibi sevindim.
allah hepimize sabır versin,

sLm CanLarım ....nasıLsınız BakaLım...
Yeni arkidişLer katıLmış aramıza....
Şafak git gide azaLıo ....Mervecim yaaa...
bugün son 170 yarın 6 'Lardayız çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…