Sevdiğini özleyenler buyurun

ayrıldık 4 gün ayrı kaldık ewet özlemedim deil özledimm hemde çokkk ama hasret bizi barıştırdı=)

eyi bende gamzeyle yaparım zaten onun kocası gelim biz ewlenelim diene kadar ancananiknanik(bende daha ewlenmeden çocuk derdine düştüm bir ewlensem çocuk kolayy)

kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiii resimlerinize baktımda çok yakışıynuz kızzzz.bu arada ikinizde yabancı gelmediniz bana,sanki gördüm gibi yaaa

yok kızlar yoook bu hiç adam olmıycak.çok kötüyüm yine.neler oluyor buna anlamıyorum çok kırıyo benisenağlamabugün hiç konuşamadık doğru düzgün biraz önce aradı.ben okadar sıcak konuşıyorumki,o ise tam tersi.ne söylesem tersliyo,garip garip konuşuyo,ben naptın onaaa yaaa naptım.kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştim daha önce.iyi değilim hiç iyi değilimmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

ya kızlar napıcam ben nerdesiniz?senağlamaanlatcak kimsem yok lütfen bana yardım edin.kafayı yemek üzereyim.bütün gece uyumadım hep ağladıım.senağlamanormalde bugün bide bizim buluşma günümüzdü gezmek için kayseriye gitti beyefendi.neler oluyo anlamıyorum.ben onu görmek için çabaladıkça,o mutlu olsun kırmıyım diye çabaladıkça daha kötü oldu.ben napcam.kendimi çaresiz hissediyorum.kalbimdede sorun var zaten,bugüün hiç iyi değilim.nefes alamıyrm,kalbim sıkışıyo.ben bunları hakedicek napıyorum yanlışımı söyleyin nolur,ALLAHım canımı alsada kurtulsam herşeyden bıktım.bende artık mutlu olmak istiyorum.ALLAHım çok şeymi istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım yaa üzme kendini neden canını alıyomuşş kendine gel lütfenn walla seninki anlam werilmedik şeyler yapıyoo acaba sewmiyo mu seni bir sorsann neden böle dawrandıpını sakın üzme kendini tamam mıı

inşallah askerde acı çeker deniz deniz diye içi yanar hasretimden.inşallah benim gibi gözyaşı döker aşkından.inşallah beni üzdüğü incittiği bugünlerin tek tek pişmanlığını yaşar orda.ALLAHIM nolur yardım et bana.kızlar iyi değilim ben gerçekten nefes alamıyrm.derdimi kimseyede söyleyemyrm offfffffffffffffffffffffffffffffff

nasıl davranıyım şimdi ben yüzüne vursaam döner dolaşır ben suçlu çıkarım,anlayışsızlıkla suçlar beni.sussam içime atsan benim canım acıyo,içim içimi yiyo benim kızlar napcam ben napcam nolur bi akıl verin bana neden kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…