Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar kocişim ankaraya indi az önce çarşambada yanımıza gelcek allah izin ederse toplantılarını ayarlayıp gelcek.....şafak45 saat.........

aboww okadar mı lenn walla ben sinir olurdum haa iyiki üniwersiteyi okutmuşş :))))

merhaba neslicim ben eda
resimlerinize baktımdaa çok yakışıyorsunuz ikinizde çok tatlısınızzz ,sevginiz gözlerinizden okunuyorr
anladığım kadarıyla seninkii askerliğinii bitirdii ,ailelere falan açıldınızmıı nişan için falannn

öyle deme ay çok özledim kocişimi ya sizlerinde saatlerini sayacaz beraber inşallah......

Gerçekten çok sevindimm ,az önce benimkiyle 1saat konuştum internetten bende ona demiştimm şuan keşke istanbulda polonya uçağını bekliyor olsam sonra seni görsem falan diye hayel kurmuştumm :a015:
yazık benden yemek tarifi alıyor adam et sote nasıl yapılır diye
hergün msnime şafak şu kaldı diye yazıyorummm :a015:
güzel günlerin tadını çıkarın a.s.

ayy canım sağol valla ya teselli buldum gerçektende ,inş.biliyorum tek benm başımda değil,şu dönemleri bir atlatsam bende alışırım belki biraz en merak ettğimde nereye gidiceği,seninki nerede yapıyor.

ne demek canımm bunun için varız burda
benimki urfada:ecrin_bebek:
hayırlısı olsun bakalım seninki nereye gidicek

Valla kızlar sizleri okumak bana moral oluyor eski günlerim aklıma geliyor bende sizler gibi askerlik yolu beklemiştim 18 ayy ,günler nasıl zor geçmiştiii ozaman eşim vanda yapıyordu askerliğinniii
birliğin önünde bomba patlaşmışlardı çok kötü günlerdii
ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ ,POLİSLERİMİZİ VE İNSANLARIMIZI korusun
Elimde küçük takvim vardı ayları göstteren ve bennnnnnnnnnn hergün ona bir çizik atardımm telefonla aradığı günleride yuvarlak içine alırdımm o geldiğinde bak sen beni şu günler aradın şu günler aramadın derdim
halen onu saklarımmm

hımm ne güzelsengözlerimebaksanab
ben de ona benzer bişiler yapıyorum saklıyxam ona göstericem

Canım resimleri koyucam en kısa zamanda.Valla ben benimkini alttan alıp duygusal takıldıkça psikolojisi bozuluyor.O yüzden ya kızıorum bazen yada geyik yapıyorum ki kafası dolu olmasın diye.Bugün aramada,birliği aradım telefon bozuk açılıyor ses gelmiyor moralim bozuldu yaaaa:a015:

sende kendimi gördüm ogesss :)
tlf sesini babam duymasın diye cebime koyuyodum titresime alıp
böylece her an tlfla dolaşmak zorunda kalıyodum
valla ayrılmaz ikili olmuştuk :))

aynen cicişim tel sürekli titreşimde ve cepte he he :)))

tamam tertip ne zaman müsait olursan o zaman koyyerimseniben
ya çok görmemek lazım.Orası nasıl bi yer bilmiyoruz çünkü
normalde kızmayacakları,alınmayacakları şeylere askerdeyken farklı tepki verebiliyorlar

mesela bu akşam şunu yaşadım:

bugün konuşabildim çok şükür.dedimki kendi kendime

Sürekli özledim,dün teli duymadım diye saatlerce ağladım vs diye
çocuğun içini sıkmayayım dedim geyiğe sardım muhabbeti..

İst.da c.tesi günü feci yağmur ve lodos vardı oturanlar bilir yada tv'de görmüşsünüzdür
bi tanıdıgın kına gecesinden çıkıp akşam kursa gitmiştim dönüşte o yağmura yakalandım
o kadar çok ıslandım ki ıslanmayan hiçbir şeyim kalmadı içime kadar yani:ecrin_bebek:

kınaya gittiğimden çok ama çok hafif bir göz makyajım vardı
rimel ve göz kaleminden ibaretkafamçokkarıştı
normalde yapmam yaptığımda da boyutu ne olur sevgilimde bunu bilir zaten

dedimki aşkım çok fena ıslandım çok yağmur vardı
makyajım aktı öyle komik bi haldeydim ki görmeliydin
çok gülerdin eminim dedim..fisfisfis

ciddi bir ses tonuyla bana dediği cümle;

ne kadar makyaj yaptın ki aktı öle:1shok:

buyur burdan yak.:tomato:

idare edeceğiz artık hele bi elimize geçsinlerde:roflol:

canım sana özelden msj attım.resimleri çektim şimdi.msja bi bak olurmu?haklısın canım benimkide dediki koskocaman bir yerdeyim ama dört duvar arasındayım boğuluyorum dedi.bugün sesini duyamadım çatlıyorum meraktan...

ok mesajı aldım canım..
bende dün aramıştı duymamıştım işte teli bugün konuştuk
inş. yarın konuşursunuz sizde:1hug:

Bende sevdiğimi ,aşkımı,umudumu,nefesimi,erkeğimi,başımın tacını,gözümün nurunu,alınyazımı,bebeğimi,nur yüzlümü,iyilik perimi... Kısacası her şeyimi çok özledim.onu çok seviyorum.Onsuzluğu düşünemiyorum.Tek tesellim onunla evleneceğimz günü iple çekmem.Ona tek bir diyeceğim var:Az kaldı birtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…