Sevdiğini özleyenler buyurun

selam herkese millet bi gün daa bitiyor. yafs bende şu zamanı gösteren cici şeyler var ya şuna bu kadar buna o kadar deyi ondan istiyom.şafak metre tutcam onla

aha kendime kurban buldum valla kardeş o aşadaki zaman gösteren geri sayım şeyini nerden indirdin bende istiyom
bide eşiniz polis mi acaba yanlış mı hatırlıyom

Son düzenleme:
offf yaaa bi bilgisayarım bozulmuş iyiki bissürü arkadaş katılmış aramıza bilgisayar bozulalı 1 ay oluyo nerdeyse kendimi yabancı gibi hissettim walla yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz pc haftaya tamir olacak inşallah o zaman tanışırız sizlerlede hoşçakalın kib

mrb canım bende neslihan ama bana kısaca nesli diyebilirsinizsırnaşık şey çok tşk ederim yorum için canım çok şükür bitti bizim askerlik 26 gün oldu bitelide babam hariç herkes biliyo gıı ama şuan abisinin düğün telaşı war onların işi bitince sıra bize inş:asigim:

aha kendime kurban buldum valla kardeş o aşadaki zaman gösteren geri sayım şeyini nerden indirdin bende istiyom
bide eşiniz polis mi acaba yanlış mı hatırlıyom

canım ozaman gösteren ve geri sayım degil kızımın dogumunu kaç gün olmuş kaç ay omuş onu sayıyo...kaydirigubbakcemile2

nesliii kız fotolarına baktım yenileri eklemişsin güzel çıkmışınızz
askerin ne kötü şartlarda askerlik yapmış ya valla Allah kurtarmış da kavuşmuşunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…