Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın herkezeee
denızcım kendını bukadar üzme yaa suanda sen coook haklısın yasadıkların aslında ıyı degıl ama sabırlı ol senınkı bayagıı abartmıs olayıı ama sabret canım hele bı askerıye ye teslım olsun bak ozaman hersey degısecek emn ol güzelım
suan nasılsın

kötüyüüümsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım askere gidecek yaa o psikoLojikmen etkiLenio ...Ve bizede yansıtıoLar...Bizde askere gitmeden önce çok kavga etmeye başLamıştık ama hiç bir zaman ...birbirimizden kaçmadık..Ben çağıdığımda yanımda oLdu aynı şekiLde bende oLmaya çaLıştım...
ama inan bana askere gitsin herşeyi Daha iyi anLıycak...Senin değerini...Dün benimki dediki burda senin değerini daha iyi anLıorum dedi....sıkma canını üzüLme bak zaten kaLbinde iyi değiLmiş....sıkma Canını...çünkü hiçbirşey için değmio....

gunaydın kızlar..
denizcim senı üzmek istemıyorum ama açık konuşucam sanırım bu çoccuk senden kaçıyor nedenini anca kendisi bilir.. belkide senı üzmek istemıyor ayrılmak istiyor ve böyle davrandıça senı kendinden sogutum onun degilse senın ayrılmanı istiyor olabilir canım..ii düşün ii öçl biç tart gerekirse sor senı üzmesine izin vermesin..kendine gururuna sahip çık..sevgilinde olsa yınede kimse senden degerli degil canım ..

ya kızlr kaçmaya çalıştığını zannetmiyorum.öyle bi ilişki değil bizimki.ya adam çok geniş.dünya yansa umrunda değil.benim son 10 günümüzü birlikte geçirmek istememi bile abartılı buluyo.altı üstü 5ay ayrı kalcaz diyo bana abartma diyo düşünebiliyomusunuz yaaa.ben ne düşünüyrm o ne düşünüyo.kafayı yemek üzereym ben.hiç birşey düşünemyrm artık

Sevidğimi özlediğimi yazmak için girmiştim ama acı çeken bir arkadaşımızı gördüm...
Canım üzme kendini, benim bir sevdiğim vardı, askerdeydi...
Askerde benle çok ilgileniyordu yada benim onunla ilgilenmem hoşuna gidiyordu...
Izne geldi 20 günlüğüne ve beni 1 gün bile aramadı..ben hep aradım onu tam gideceği gün tüm arkadaşlarına sordum ve buldum sahildeymiş
bi gittim ve ne göreyim, sevdiğim başka biriyle beraber sarmaş dolaş....

Allaha yakın bana uzak olsun, o gün iyiki onu öyle görmüşüm ve iyiki bitmiş....
Ne alaka diyebilirsin ama içimden geldi aklıma geldi yani

sağol cnm o insan benm 3yıllık sevgilim dostum herşeyim.böyle yapması hemde askere gitmesine çok az kala yapması canımı sıkıyo işte.yorum için teşekkürler

denizcim benim nişanlımda askere gidicek biliyorsun ama açıkçası bu şekilde davranmyo,bazen gergin oluyordu artık o da geçti bu aralar çünkü ben hiç üstüne gitmiyorum, o da beni kırmamaya çalışıyor,ama şöyle birşey var eğer baştan beri hani bu askerlik öncesinde de böyle genişse o zamn onun huyu öyle zaten,ve ozaman sen bence şu anda alınganlık yapıyorsun gidicek diye.ya aslında biz şu an ne söylesek de boş,senin içinden ne geçiyorsa ona sor,çünkü problem ikinizin problemi tek taraflı düşünp karar verip yargıya varmak doğru değil.

çok sağol cnm benm evet bu benimkinin hep varolan bi özelliği aslında.şimdi biraz daha iyim.konuştuk onla döktüm içimi.beni yine anlayışsızlıkla suçladı ama yemezler.sinirli oluyo stres başladı ve ben soruyum paylaşmak istiyrm bişey yok diyo anlatmıyo sonra ben bunu kendi üzerime alınıyrm.acaba benmi bişey yaptım diye kendimi yargılıyrm aslında benm hiç bi suçum yok.bugün onunda bunun farkına varmasını sağladım.özürdiledi benden.cnm olmadan kırmışım seni affet dedi.bugünün galibi benim.ama yarında sorulacak hesabım var.bizim buluşma günümüzde arkadaşıyla kayseriye gezmeye gitmek neymiş onunda hesabını vericek.tutmıycam içimde çünkü tutunca kötü oluyrm.dediğim gibi zaten kalbimden rahatsızım.dur bakalım neler olcak....

bu arada rüyanaz ve eda aramıza hoşgeldiniz.kusura bakmayın geç oldu ama aklım hiç başımda değil

iyi akşamlar kızlarr

00.00 dan sonra

ŞAFAK:49--MUŞŞ

off zaman geç nolur artık çok zor geçiyo ya off çok özledim yaa

Son düzenleme:
çok sevindim canım senin adına inşallah birgün bende öyle derimmm
şuan bende benimkinle internetten konuşuyorummm
saol canım inşallah seni de duyucaz biz aşkımla çay içiyoz şimdi..........
bu arada rüyanaz ve eda aramıza hoşgeldiniz.kusura bakmayın geç oldu ama aklım hiç başımda değil

hb canım önemli degil..ama bi sorun mu var.......

merhabalarrrr kızzlarr..10 gundur harıl harıl örgu öruyorum..ugrayamadım buralar nabersınızz kimlerden ne haber herkesın safaklarrr azaldıı ohhh hadı iiisinizzzz...benım safak bıttı ama basım göğe mı erdı=) heç bişi olmadı yauww hayla göremedımki 3 aydır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…