günaydın herkezeeeya kızlar napıcam ben nerdesiniz?senağlamaanlatcak kimsem yok lütfen bana yardım edin.kafayı yemek üzereyim.bütün gece uyumadım hep ağladıım.senağlamanormalde bugün bide bizim buluşma günümüzdü gezmek için kayseriye gitti beyefendi.neler oluyo anlamıyorum.ben onu görmek için çabaladıkça,o mutlu olsun kırmıyım diye çabaladıkça daha kötü oldu.ben napcam.kendimi çaresiz hissediyorum.kalbimdede sorun var zaten,bugüün hiç iyi değilim.nefes alamıyrm,kalbim sıkışıyo.ben bunları hakedicek napıyorum yanlışımı söyleyin nolur,ALLAHım canımı alsada kurtulsam herşeyden bıktım.bende artık mutlu olmak istiyorum.ALLAHım çok şeymi istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
günaydın herkezeee
denızcım kendını bukadar üzme yaa suanda sen coook haklısın yasadıkların aslında ıyı degıl ama sabırlı ol senınkı bayagıı abartmıs olayıı ama sabret canım hele bı askerıye ye teslım olsun bak ozaman hersey degısecek emn ol güzelım
suan nasılsın
ya kızlar napıcam ben nerdesiniz?senağlamaanlatcak kimsem yok lütfen bana yardım edin.kafayı yemek üzereyim.bütün gece uyumadım hep ağladıım.senağlamanormalde bugün bide bizim buluşma günümüzdü gezmek için kayseriye gitti beyefendi.neler oluyo anlamıyorum.ben onu görmek için çabaladıkça,o mutlu olsun kırmıyım diye çabaladıkça daha kötü oldu.ben napcam.kendimi çaresiz hissediyorum.kalbimdede sorun var zaten,bugüün hiç iyi değilim.nefes alamıyrm,kalbim sıkışıyo.ben bunları hakedicek napıyorum yanlışımı söyleyin nolur,ALLAHım canımı alsada kurtulsam herşeyden bıktım.bende artık mutlu olmak istiyorum.ALLAHım çok şeymi istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Sevidğimi özlediğimi yazmak için girmiştim ama acı çeken bir arkadaşımızı gördüm...
Canım üzme kendini, benim bir sevdiğim vardı, askerdeydi...
Askerde benle çok ilgileniyordu yada benim onunla ilgilenmem hoşuna gidiyordu...
Izne geldi 20 günlüğüne ve beni 1 gün bile aramadı..ben hep aradım onu tam gideceği gün tüm arkadaşlarına sordum ve buldum sahildeymiş
bi gittim ve ne göreyim, sevdiğim başka biriyle beraber sarmaş dolaş....
Allaha yakın bana uzak olsun, o gün iyiki onu öyle görmüşüm ve iyiki bitmiş....
Ne alaka diyebilirsin ama içimden geldi aklıma geldi yani
denizcim benim nişanlımda askere gidicek biliyorsun ama açıkçası bu şekilde davranmyo,bazen gergin oluyordu artık o da geçti bu aralar çünkü ben hiç üstüne gitmiyorum, o da beni kırmamaya çalışıyor,ama şöyle birşey var eğer baştan beri hani bu askerlik öncesinde de böyle genişse o zamn onun huyu öyle zaten,ve ozaman sen bence şu anda alınganlık yapıyorsun gidicek diye.ya aslında biz şu an ne söylesek de boş,senin içinden ne geçiyorsa ona sor,çünkü problem ikinizin problemi tek taraflı düşünp karar verip yargıya varmak doğru değil.
kızlar kocişime kavuşmama 1 saat kaldı.......
bu arada rüyanaz ve eda aramıza hoşgeldiniz.kusura bakmayın geç oldu ama aklım hiç başımda değil
saol canım inşallah seni de duyucaz biz aşkımla çay içiyoz şimdi..........çok sevindim canım senin adına inşallah birgün bende öyle derimmm
şuan bende benimkinle internetten konuşuyorummm
bu arada rüyanaz ve eda aramıza hoşgeldiniz.kusura bakmayın geç oldu ama aklım hiç başımda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?