Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar günler geçmiyo yaabenneyaptımkibenneyaptımkikısa dönem ağrı doğubeyazıt şafak saymıyorum ama çok zormuş beebenneyaptımki:asigim::asigim:
:asigim:çok özledim:asigim:

Evet günler geçmiyo sahiden, başka şeylerle oyalanıym diyorum ama en saçma şeylerde bile o geliyo aklıma elimde değil

valla canm bilmyorum ki herkes bişey söylüyor,int.ten okuyorum çok rahat askerlik yapar diyorlar,kişiden kişiye değişiyor sanırım,hani verdikleri görevlere göre ,5 ay 5 gün 5 günü geçti allahın izniyle askerlik sonuçta bu ne kadar iyi olabilir ki,yemekler çok kötüymüş zaten,en azından şu ana kadar hergün sesini duyuyorum bunada çokkk şükür,dün seside iyi geliyordu ,ilk güne göre,alışıyor demekki..

Merhaba kizlar ,
iyiki su kadinlar kulubu var. Bende yeni uye oldum. Esim is icin Guney koreye gitti. mart basi gelecek. ustelik 36 haftalik hamileyim vede su an kayinvalidem ve kayinpederimle kaliyorum. kafayi yemek uzereyim. Sabir diyorum. Zor gunler yasiyorum Allah herkesin yardimcisi olsun.

slm kızlarrrrrr
şafak:28 giresuna selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy bende bugün askerimi rüyamda gördüm ama azcık terbiyesiz bi ruyaydı yaaa:bbo::bbo: töbe töbe bi tarafım açık yatttım galibalülülülülülü

mannak nilay alemsin kısımmm :))) rüya rüyadır gördün ya yine sırnaşık şey
şafak da azalmışşş

Benimde Şafakım :146 ...

Bencede mannakçım bi tarafın açıkta kaLmış...:roflol:
BiLmiom ama Bende Çok görüom öyLe şeyLer...Sapıkmıyız neyiz...

sayacı yaptıgımda orda 9ay diyodu....
geç üye olmuşum biras
geç olsun da güç olmasın sizleri tanıdım dert ortaklarımmmm hihoyyyt

off beklemk ne kadar zor yaaa,şimdi aradı,saat 2 den sonra gidiceği yer belli olcakmış,kafayı yiycem allahım hayırlsıı neyse onu nasip etsin inşşş.

herkese selamlar kızlar..

aşkımla 2 gündür konuşamıyorum

ama dün mektubunu aldım:sm_cool:
kaç kere okudum bende bilmiyorum

daha önce yazdığı karambole geldi ulaşmadı bana
bu ilk mektubum
valla çok güzel oluyormuş mektup almasıhihoyyyt

115 günümüz bitti

şafak:345

ayrıca ben öyle kırmızı rüyalar görmüyorum uzuun zamandırsırnaşık şey
ben niye görmüyorum yaaaaa
lülülülülülü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…