yanıyor kalbim hızla
belkide kükürtlü gazla
seviyorum seni ben sülfürik asitten fazla
sana olan aşkımda reaksiyon var benim gerekirse uğrunda elektron veririm
kızıl bakır renginde o dudakların senin çekinme bir öpücük ver karbon kokan sevgilim
görmeden seni eğer ölürsem ben herşeyim
ufacık bir denklem yaz mezar taşıma sevgilim
cnm ne bombası yaa hemde istanbulda yüreğime indi valla.bide esracım seninki yerinde kalmıycakmı,benimkine orada bitirirsin demişler çünkü
cnm takma kafana yaa arar eminim.benm aşkım aradığında söylüyo sürekli eğitim veriliyomuş,fırsat bulamıyolarmış bide tel sırası çok oluyomuş eminim seninkide öyle bişeydir.biliyorum çok üzgünsün şuan ama sesini duyunca hepsi geçiyo,en kısa zamanda arar merak etme.duamızı tekrar yapalım inşallah bizim onları özlediğimizin 10katı özlerler bizi,düşünürler,kıymetimizi anlarlar.onlarsızlık nasılsa bizsizliğin ne demek olduğunu orada öğrenirler inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:
iyidir cnmm hafta yarılandı bitti sayılır.......
senden nbrr bi sorun yok dimiii
ne güzel cnm ya arasa bi dert aramasa bi dert sırnaşık şey heheh
mrk ediyo dogal olarakAllah nazardan saklasınnn
Aman canım Allaha çok şükür yolunda herşey.Bugün 4kere aradı benimki.Hayret ettim.Geçen akşam işten eve geç geldim mesai yaptım ona kızdı.Şimdi günde bikaç kez arayıp hatırlatma yapıyor eve geç kalmıyorsun diye:sm_cool:
ne güzel siz rahat görüşebiliyorsunuz ben günde 4kez konuşmayı rüyamda bile göremiyorum.2gündür ses seda yok senağlama
zaten artık şafak sayıp da iyice bunalım olmayı da bıraktım,yemin törenine geri sayım yapıyorum onda bari idare edebilirim napalm :sm_confused:
ne güzel siz rahat görüşebiliyorsunuz ben günde 4kez konuşmayı rüyamda bile göremiyorum.2gündür ses seda yok senağlama
zaten artık şafak sayıp da iyice bunalım olmayı da bıraktım,yemin törenine geri sayım yapıyorum onda bari idare edebilirim napalm :sm_confused:
yok canm yani yine urfa da ama hani merkezde mi yoksa ilçesine mi göndercekler o belli olcak,yoksa yine urfada canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?