Sevdiğini özleyenler buyurun

unutun o ayrılık sahnelerini getirmeyin benim de aklıma

ondan başka bişey düşünemyrmki ama:çok üzgünüm:hep onu son gördüğüm son kokladığım son sıkı sıkı sarıldığım an gelio aklıma:çok üzgünüm:ama dediğin gib unutmak lazım düşündükçe içi acıyo insanın.iyi şeyler düşünelim hadi kızlar

canlar askerlik değiştirirmi erkekleri diye konuşuyorsunuz anladığım kadarıyla...
ben 5 ay sonra gözlemlediğim değişimleri aktarayım..
evet askerlik süresince bence değiştiriyor.. Allah hepimize sabır versin.. O kadar mantıksız oldu ki benim canım... bazen anlayamadığım onu hiç... çok hırçın.. çok agresif.. gereksiz tartışmalarımız oldu..
benim işten çıkmamı istedi.. çalışmamamı istedi.. evden dışarı adım atmamamı istedi.. kim aradı, kim sordu ne yapıyorum vs.. bunlar daha fazla gerginlik yarattı..
izne geldiğinde yine gerginliklerimiz oldu.. Sen kendini hala askerdesin sanıyorsun sanırım dedim bi kaç kez.. burası sivil hayat dedim.. sert ve anlayışsızdı çok duygusal bir insan olmasına rağmen..
gideceği gün konuştuk.. kalbimi kırdı bi kaç kez.. alındım.. ama tartışmadım.. yanında oldum.. duymadım.. son gün özür diledi..
askerlik psikolojisi dedi.. etkilenmem sandım çok güçlüyüm derdim ama beni de etkiledi dedi..
önemi yok dedim.. sen iyi ol yeter..
diyor ki orada çok asker gördüm.. genelin psikolojisi bozuk. 3 kişi intihar etmiş..
evli olanlar, nişanlı olanlar terkedilmiş..
demişler ki canıma ilk 5 ay atlatırsan bişiey olmaz.. ilk beş ay içinde genelde herkes terkediliyor.. o yüzden fazla bağlanma üzülürsün diye uyarmışlar..
korktum diyor bana.. çok korktum..
neden dedim.. ben hep seninleyim.. hep yanındayım..
orası bambaşka dedi..
canlar..
bence sizin onlara yardımcı olmanız lazım.. destek olmanız..
pek beklentiniz olmasın siz üzülmeyin onlarda üzülmesin derim ben..
ben çok ağladım ama hiçbirini belli etmedim.. üzüldüm, kırıldım ama güçlü oldum..
sizlerde öyle olmaya çalışın.. tabi bu durum askerimizin ne şartlarda asker olduğuna göre değişebilir.. rahat bir askerlik yapıyosa yakınlarınız ne büyük mutluluk... bizim gergin geçen bir askerliğimiz var canlar..
ALlah hepinize sabır versin..
hepinize sevgiler..

Son düzenleme:

benim ağladığım kadar o da ağlamadı ama gözyaşı döktü yinede yani bir erkeğin ağlaması o kadar olur,normaldir canm sende takma bunu kafana herkesin yapısı farklı işte,gerçi aşkım götmeden bigün önce akşam arkadaşını yolcu etmştik,çocuk hıçkıra hıçkıra ağladı giderken,o kadar ağlamakta bir erkeğe yakışmaz bence.

erkekte bir ınsandır aglar tabiki erkege yakışmaz dmeyin bence.. ben her kuthyaya giderken içim aglıyo trene biniyorum hareket ettikten sonra başlıyorum aglkamaya ailem görmesin diye biliyorum 2 hafta sonra tekrar dönucem evime ama olmuyo işte her ayrılık başka koyuyo insana ..

selam kızlar y bısı sorcam ben sımdı atkı örüyorum acık mavi beresini de örmeyi düşünüyorum cocuksu olmaz demı bı erkekte el örgüsü mavi atkı bere hani sonuçta pompom ya da püskül yapmıycam ki zaten kararsızlıgı acık mavı olusu sızce ne yapayım ??? ben saramıyom bari atkı sarsın yaw :)))))

bence olabilir gibi gözümün öünde çocuksu bişey canlandı kahwe yada siyah tonları sanki daha ii olurra.s.

ya siyah ördüm bitane atkı siyah beresi oldugu ıcın onun beresını örmedim.bitanem açık maviyi çok sevdiği için örmüştüm sonra dedim berede da örsemmi aslına bakarsan üniversitedeyken bi çoçukta görüştüm çok hoş duruyodu.zaten sürekli resmi calısıyo o zaman siyahı kullanır mavide kararsızım işte.bu arada neslicim söylemeden geçmeyeyim inşallah bi an önce kavusursunuz

hımmm hani belki ikisi aynı anda olursaa ondan çocukçada durabilir ama tabi görmek lazımm teşekkür ederimm canımm bu topikte herkes bi an önce kawuşur inş

kızlar doguya tehlikeli derken tehlike asıl burda ya inanamıyorum
istanbul bagcılarda bi askerlik şubesine bomba bırakmışlar ama şans eseri patlamamış
:Saruboceq:
Allah korusun hepsini valla batısı dogusu yok istanbul bu yaa

evet bende şimdi dinledim haberleri,allah korusun hepsini,benmki yarın nereye gideceği belli olcakmış,topçu olmuş,artık hayırslı nereyse orası olsun inş.

yanıyor kalbim hızla

belkide kükürtlü gazla

seviyorum seni ben sülfürik asitten fazla

sana olan aşkımda reaksiyon var benim gerekirse uğrunda elektron veririm

kızıl bakır renginde o dudakların senin çekinme bir öpücük ver karbon kokan sevgilim

görmeden seni eğer ölürsem ben herşeyim

ufacık bir denklem yaz mezar taşıma sevgilim

Son düzenleme:
cnm ne bombası yaa hemde istanbulda yüreğime indi valla.bide esracım seninki yerinde kalmıycakmı,benimkine orada bitirirsin demişler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…