inşallah dediğin gibi olur cnm 5ayda adam olması için dua edicem.26yaşında ama hala büyümedi benimki-tatlicadiarzu-benm öle kalabileceğim bi arkadaşım yok kızlar eskiden olsa tamamdı ama hepsi evlendi barklandı şimdi.yutmaz yani,hiç yapmadığım bişey çünküCADIARZU
tüh o bahane yattı desene..olsun üzülme daha 2haftadan fazla vaktimiz var,bukadar kız elbet bişeyler bulucaz ozamana kadar kaydirigubbakcemile5
denizim kurban olduğum sende yatma be güzelim hemen dön olmazmı sevdiğini görmüş olursun illa yatmanmı lazım yatmayıver öyle bi günde yanında ol yeter iyice bi plan yapalım
ya saçmalama denizim ya aynı durum benim başımda olsa hiç kimseyi takmazdım ben giderdim babası da ne derse desin ben sevdiğimi görücem dünya yıkılsın umrumda olmazdı walla bence takılma böyle küçük şeylere gidince nasıl mutlu olacağını düşün gerisine takılma
ama bu dediğin biraz tehlikeli değil mi canım ya evet sevdiğini görmek çok önemli ve güzel bişey kendi babasıyla arasında önemli bi sorun olabilir sanırım CADIARZU bence denizin babası böyle öğrenirse kötüye dönmesin böyle güzel bi olay. hem 3 gün de az değil çok iyi anlıyorum deniz seni :teselli:
tamamda meltemcim ben 3 gün kalsın demedimki madem öyle sabah gitsin akşam dönsün yatmasın diyorum babasıylada papaz olmasın işte sevdiğinide görmüş yanında olmuş olur
canım kocam bitanem ömrüm şuanda karsta -27derecede 2 saatlik bi nöbete başladı allahım yardım etsin gülüme taaa 3buçukta bitecek nöbeti uyuyasıya 4 olacak zaten 5te kalkıyo 1 saatlik uykuyla yarın eğitim yapacak bide ailevi bazı problemlerden dolayı çok kötü durumda allahım onu korusun yardımcımız olsun çok sabırlar versin ömrüme .......
seni seviyorum ömrüm....
allahıma emanetimsin ....
güzel rabbim seni başımdan eksik etmesin ....
seni bana bağışlasın seni çok özledim .....senağlama
pardon sonradan gelip ortaya atladımpeki sivas istanbul arası kaç saat aynı gün gelip gitmen mümkün mü? mesela uçakla gitsen ailene söylemeden maddi olarak da halledebilecek misin hani bi öğrenci olaraktan sorayım dedim CADIARZU
yanlış anlamadıysam istanbulda asker? neresinde ? bide bide istanbulu biliyor musun? ben istanbulda yaşıyorum bende nişanlımın yemin törenine gidicem ama burda onu bulman için yardımcı olabilirim istersen yerimseniben
amma sordum ya
sivas istanbula arası 13saati geçiyo cnm,uçak dersenki altından kalkmam çok çok zor işim gücüm yok,ailemdende isteyemem okadar parayı,onlarında durumu ortada.istanbul metriste sevgilim.ve ben daha önce mersin dışında hiç sivas dışına çıkmadım,hele yalnız hiç çıkmadım.çok sağol cnm bi gelebilsem istanbula zatennn yardımları alırım senden.inşallah sorularının hepsini cevaplamışımdırkaydirigubbakcemile3
evet canım dua etmekten başka çare yok sen benden sonra geldn ama benden önce kavuşacaksın inş seninki geldikten sonra daha bizim 6 ayımız falan kalıyo inş hepimiz kazsız kavuşuruz canım ya sen kafana takma canım allah yardım eder bi yolunu bulur gidersin üzülme
ya cnm eve ne diycem en az iki gün durcaz orda...nerde kalıyrm diycem benm babam cok pinpiriklidir bizi teyzeme bile kalmaya göndermez.gönderse bile sürekli arar.bunları göze alamıyrm.yalan söyleyememki...bide onlar ailecek gitcekler,babasıda olcak ve ben babasıyla hiç tanışamadım.adam beni yeni öğrendi hatta.onunla gitmemde pek doğru olmaz...yolcu edincede herkes oradaydı ben yoktum,yemin törenindede herkes orada olcak yine ben yokum...asıl benm orada olamam gerekiyo,ama olamıyrmmmsenağlama
hepsi cevaplanmış bulunuyor sağol canım sırnaşık şey
uu çok uzakmış ya bu durumda aynı gün gelip gitmen çok zor zaten törenden önceki gün yola çıkman lazım pöff zor bi durum ki ama yaa :çok üzgünüm:
denizcim sivas-ist arası otobüsle 15 saati bulur
mesafe çok fazla iyi ayarlaman lazım
gidip dönmen imkansız 1 gnde çoğu yola gitcek zamanının
ama üzülme maalesef bende gidemedim törene
kısmet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?