Sevdiğini özleyenler buyurun

tüh o bahane yattı desene..olsun üzülme daha 2haftadan fazla vaktimiz var,bukadar kız elbet bişeyler bulucaz ozamana kadar kaydirigubbakcemile5

denizim kurban olduğum sende yatma be güzelim hemen dön olmazmı sevdiğini görmüş olursun illa yatmanmı lazım yatmayıver öyle bi günde yanında ol yeter iyice bi plan yapalım

tüh o bahane yattı desene..olsun üzülme daha 2haftadan fazla vaktimiz var,bukadar kız elbet bişeyler bulucaz ozamana kadar kaydirigubbakcemile5

sağolun cnm yaa,evet 2hafta var zaman ne gösterir bilemeyizinşallah bi yolunu buluruz bakalım.babası ve annsi gitmezse belki bir ihtimal babamı kandırcak bişeyler bulabiliriz umarım:çok üzgünüm:

denizim kurban olduğum sende yatma be güzelim hemen dön olmazmı sevdiğini görmüş olursun illa yatmanmı lazım yatmayıver öyle bi günde yanında ol yeter iyice bi plan yapalım

cnm iyi diyosunda annesi ve babası olcak onların yanında pek doğru olmaz.babası böle şeyleri pek hoş karşılamaz gibime geliyo.ne kadar geniş bir ailesi var bak taaa istanbullara gönderiyolar kızlarını gibi şeyler düşünebilir.o yapıda biri çünkü.diyorumya onlar gitmezlerse şansım biraz var işte...ama gidicekler diye duydum:çok üzgünüm:

ya saçmalama denizim ya aynı durum benim başımda olsa hiç kimseyi takmazdım ben giderdim babası da ne derse desin ben sevdiğimi görücem dünya yıkılsın umrumda olmazdı walla bence takılma böyle küçük şeylere gidince nasıl mutlu olacağını düşün gerisine takılma

ama bu dediğin biraz tehlikeli değil mi canım ya evet sevdiğini görmek çok önemli ve güzel bişey kendi babasıyla arasında önemli bi sorun olabilir sanırım CADIARZU bence denizin babası böyle öğrenirse kötüye dönmesin böyle güzel bi olay. hem 3 gün de az değil çok iyi anlıyorum deniz seni :teselli:

valla gamzecim cnm benm cok haklısın aslında ama okadar geniş düşünebilen bir ailesi yok.bişey der babası canımı sıkar falan.bide zaten aşkımda kızar onlarla gitmeme cok çekinir babasından.ama onu görmek herşeye değer gerçekten.dua edyrmki inşallah gitmeler onlarda ben gidebilrm.7gündür bunu hiç bukadar çok istememştim.özlemim gittikçe artıyor,onsuz baş edemiyrm bazı şeylerle...

meltemcim konu aşkımın yemn töreninne gidememem.onun ailesi gidiyo ve onlar giderse ben gidemiyrm.ekstradan evdekilerede uydurucak bir yalan bulamyrm

tamamda meltemcim ben 3 gün kalsın demedimki madem öyle sabah gitsin akşam dönsün yatmasın diyorum babasıylada papaz olmasın işte sevdiğinide görmüş yanında olmuş olur

sağol cnm,evet tehlikeli biraz ama gün doğmadan neler doğar,yine bir yol bulmaya çalışıcam,iki engelide atlatabilirsem tabiki

canım kocam bitanem ömrüm şuanda karsta -27derecede 2 saatlik bi nöbete başladı allahım yardım etsin gülüme taaa 3buçukta bitecek nöbeti uyuyasıya 4 olacak zaten 5te kalkıyo 1 saatlik uykuyla yarın eğitim yapacak bide ailevi bazı problemlerden dolayı çok kötü durumda allahım onu korusun yardımcımız olsun çok sabırlar versin ömrüme .......
seni seviyorum ömrüm....
allahıma emanetimsin ....
güzel rabbim seni başımdan eksik etmesin ....
seni bana bağışlasın seni çok özledim .....senağlama

tamamda meltemcim ben 3 gün kalsın demedimki madem öyle sabah gitsin akşam dönsün yatmasın diyorum babasıylada papaz olmasın işte sevdiğinide görmüş yanında olmuş olur

pardon sonradan gelip ortaya atladım peki sivas istanbul arası kaç saat aynı gün gelip gitmen mümkün mü? mesela uçakla gitsen ailene söylemeden maddi olarak da halledebilecek misin hani bi öğrenci olaraktan sorayım dedim CADIARZU
yanlış anlamadıysam istanbulda asker? neresinde ? bide bide istanbulu biliyor musun? ben istanbulda yaşıyorum bende nişanlımın yemin törenine gidicem ama burda onu bulman için yardımcı olabilirim istersen yerimseniben

amma sordum ya

amin cnm amin dua etmekten başka çaremiz yok.ALLAHımıza emanet hepsi.ama hiç korkma cnm ALLAH hep yanlarında onların,gücünü verir...

sivas istanbula arası 13saati geçiyo cnm,uçak dersenki altından kalkmam çok çok zor işim gücüm yok,ailemdende isteyemem okadar parayı,onlarında durumu ortada.istanbul metriste sevgilim.ve ben daha önce mersin dışında hiç sivas dışına çıkmadım,hele yalnız hiç çıkmadım.çok sağol cnm bi gelebilsem istanbula zatennn yardımları alırım senden.inşallah sorularının hepsini cevaplamışımdırkaydirigubbakcemile3

evet canım dua etmekten başka çare yok sen benden sonra geldn ama benden önce kavuşacaksın inş seninki geldikten sonra daha bizim 6 ayımız falan kalıyo inş hepimiz kazsız kavuşuruz canım ya sen kafana takma canım allah yardım eder bi yolunu bulur gidersin üzülme

hepsi cevaplanmış bulunuyor sağol canım sırnaşık şey

uu çok uzakmış ya bu durumda aynı gün gelip gitmen çok zor zaten törenden önceki gün yola çıkman lazım pöff zor bi durum ki ama yaa :çok üzgünüm:

çok sağol cnm bnm.tabi sizleri düşününce bizimki hiçbirşey,hem batı hem kısa dönem.şükretmemiz lazım.ALLAHım size iki katı dayanma gücü versin.hasretlik uzunda olsa kısada olsa zor ama.sırayla hepimiz tek tek kavuşucaz inşallah.yeterki sabredelim...

denizcim sivas-ist arası otobüsle 15 saati bulur

mesafe çok fazla iyi ayarlaman lazım

gidip dönmen imkansız 1 gnde çoğu yola gitcek zamanının

ama üzülme maalesef bende gidemedim törene

kısmet canım

Son düzenleme:

senağlama:çok üzgünüm:senağlamasanırım bunlar şuanki psikolojimi anlatmıştır sana

evet cnm kısmette varsa gidicem artık.ALLAHIM bir kapı açar umarım.ama olmasada yapıcak birşey yok.5ay geliceği günün hayaliyle yaşıycam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…