Sevdiğini özleyenler buyurun

ayh cnm bnm yaa bnmde uzun dönem çok zorr çokk :S :sm_confused:
ama işte en zor günlerdesin 300 gelince bi rahatlasın alt devreleriniz geldikçe sizde..
neredeki acemiliği?

ahh ahh bi gelse o günler gerçekten hiç gelmicekmiş gibi geliyor senağlama izmir seferihisarda yapıyor bakalım nereye gidecek gerçi muhabereci görevi iyi avunuyoruz işte bunlarla senağlama

geçicek cnm emin ol
geçen yıl bnde öyle diyordum öyle böyle gerçekten geçiyor
kimin askerliği bitmemiş bnm snn bitmesin dimi ama :)
e zorluyo biraz o kadar olur
iyi bak doğuya çıkmaz büyük ihtimal

bu raada kaşlarımı demişsin güzel die ama ben beğenmiyorum yaa kısa biraz :)
ama saol yorumun için cnm

elbet geçecek doğru diyorsun binlerce kız var bizim gibi bi bizimki mi bitmeyecek kaydirigubbakcemile3 inşallah doğuya çıkmaz ama belkide batıda bi yerde kötü şartlarda yapmasındansa doğuda iyi şartlarda yapması gerekiyordur bak buna da bişi demem yani hayırlısı yerimseniben

valla kısa uzun bilmem ben yüzüne çok yakışmış işte :dilcikar:
bu arada ben çıkıyorum sınavım var kızlar dua bekliyorum görüşmek üzere a.s.

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız bugün?benm için önemli bi gündü bugün,görümceyle elti geldi bize annemletanıştırdm.güzel bi ortamdı herşey yolunda gitti.ama bişey öğrendim,yemin törenine ailecek gidiyolar hatta arabayla..yani benm gidiş yattı kızlar.şimdiden kıskanmaya başladım.teselli verin kızlar yaaaaaa.onlar görücek aşkımı öyle ama ben göremiycemmmmmmm,neden ya neden?*??????senağlama

canım benim yaa boşver sen takma kafana belkide bilmeyerek yapıyorlardır,mutluluklarını paylaşıyorlardır,ama tabi sen nsıl hissedyrsn öyledir,çnkü söyleme tarzlarına bağlı,ne olursa olsun sinir bir durum canm ama bak sabretcez,sende allahın izniyle evlencen alcan oğullarını :)))

evet cnm alcam yanıma onu ama şuan oraları düşünemyrm bile.biliyorumki kötü niyetle sölemiyolar ama üzüldüğümü farkediyolar,onlardan bin kat daha çok görmeye ihtiyacım var.kısmet böyleymiş napalım.o günü nasıl geçiricem ama bilmiyorum.onlar onu öpüp koklarken ben burada ne yapıcam,çıldırırım.onların yerinde olmayı okadar isterdimki...bide biraz önce konuştum aşkımla,ilk defa ağladım telde konuşunca,çok özledim seni dedim.kızdı bana,yapma böyle şeyler dedi,aklım sende kalıyo dedi ama tutamadım kendimi napıyımsenağlamaailesi gitcek diye okadar mutluki,ben o mutluluğu yaşatamıyrm ama ona:çok üzgünüm:

denizcim madem annenle tanışmışlar annen araya girse de babanı kandırsa bişi uydursa olmaz mı cnm
idare edemez mi seni a.s

kaderde ne varsa yaşanıcak ablam kaçamayız kii..
ben de şubat bi an önce gelsin sonra da mayıs gelsin istiyorum
duygucum hele şubatı iple çekiyo a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…