Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceleer ..

denizcim kafana çok takma Allah büyük,elbet bişey buluruz a.s.

kızlar ben çıkyorum iyi geceler allaha emanetsiniz siz ve askerleriniz dualarım hep onlarla herzaman duacınızım hiç birinizide ayırt etmiyorum edemem iyi geceler

kızlar bende çıkayım artık,yarın misafirimde var erken kalkamam lazım hazırlık falan anlarsınız.inşallah uyuyabilirim tabi.ama siz yine düşünün olurmu,yarın yine devam ederiz.hepinizi çok seviyorum.iyi geceler gamzecim meltemcim ogescim ve asabiyecim

Kızlar günaydın kadeşimin sevgilisi tunceli geyiksuyunda asker orada askeri olan varmı karakol toptan taşınacaktı hozata , ama bi kaçgündür ulaşamıyoruz acaba taşındımı diye merak ediyoruzda, askeri olan varsa belki bilir

benim nişanlım da yüzüğünü bana bırakmıştı, ama hemen bu hafta geri istedi yüzük takmak serbestmiş burda yüzüğümü getir bana özledim dedi :)kaydirigubbakcemile2

Merhaba Canım Benim sevgiLim aynı yerde asker...Henüz taşınmadıLar...
yarın yada ondan sonraki gün taşınıcakmışlar bi aksilik çıkmazsa...
kardeşinin Sevgilisi kaçıncı bölükte canım ...

Merhaba Canım Benim sevgiLim aynı yerde asker...Henüz taşınmadıLar...
yarın yada ondan sonraki gün taşınıcakmışlar bi aksilik çıkmazsa...
kardeşin kaçıncı bölükte canım ...

CANIM CVPLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM DEĞİL KIZ KARDEŞİMİN ERKEK ARKADAŞI HANGİ BÖLÜKTE BİLMİYORUMDA TELEFONLADA ULAŞAMIYO BOZUKMUYMUŞ BİŞEYLER SÖYLÜYORDU AMA BENDE BU BÖLÜMÜ GÖRÜNCE Bİ SORAYIM DEDİM YANİ DAHA ORDALAR TAŞINMADILAR DİYOSUN,SAĞOL CANIM SÖYLİYİMDE RAHATLASIN HERHALDE KONTÖRÜ FALAN YOK ARAYAMIYODA CEPDE ÇEKMİYOMUŞ, İNŞALLAH HEMEN TAŞINIRLAR, SAĞOL CANIMŞeniz

Evet Canım TeLefon bozuk dayanmıo onLara ....ikide bir bozuyorLar ...kontürü oLmaya biLir zor buLuyorLar kontürLeri çünkü...Görevini biLiormusun peki canım....ayy aynı yerdeLer Ne güzeL ...Sevindim yaaa Ne zamandır arıordum BenimLe aynı yerde olan birini ..Merak etmesin ama iyiLer çok şükür hayırLısıyLa bi inseLer ....Bide adını soyadını öğren bide bölüğünü Benimkine söyLerim arattırır onu...

CANIM KARDEŞİM ŞEHİR DIŞINDA ŞUAN , GÖRÜŞTÜĞÜMDE SORARIM TEKRAR CVPLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER:1hug:

yemin törenine gidemeyişine çok üzüldüm deniz
ben bu cumartesi aşkımın yanına gittim, ilkhaftasonuydu. üç beş saat birlikte geçirdik, çok şanslıyım :)
onu çok iyi gördüm, nasıl mutluyum anlatamam, nişanlımın yemin töreni bu cuma, ona da gideceğim inşallah, eğer imkanın varsa günü birlik de olsa git derim çünkü bu ona acayip moral oluyor, ve yemin töreninde ailesi gelemeyen askerler hep boynu bükük kalıyorlarmış

kıskanma cnm yaa sende glirsin o günlere
sende uzun dönemmisiN?

evet malesef şafak saymayı protesto ediyordum ama senin için diyeyim 448 senağlamaşafak yerine görebileceğim zamanları sayıyorum :ecrin_bebek: inşallah haftasonu görücem ondan 2 hafta sonra da yemin töreni var :asigim: şakacıktan kıskandım ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…