- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
aaaa asabiye bi şaka yaptık kafamızı kırmadıgın kaldı heeeeee
canım kullanıcı panelinde ayarlar & özelliklerde imza kısmı var oradan yapıyorsun...yaaaa biri banada anlatsın duyguda var çitlembiktede var geri sayımların altındaki imzaları nasıl yaptınız yaaaa bende yapıcam anlatınnn banada :çok üzgünüm:
slm canlarım fazla giremiyorum bu aralar nasılsınız?beni sorarsanız kötüyüm.yarın aşkımın ailesi yola cıkıyor yrmin töreni için.o kadar canım sıkkınki anlatamam.gidemiyorum bari bişeyler göndereyim dedim.istediği bi kaç bişey vardı onları aldım annesine vericemki götürsün.bu arada bide mektup yazdım onuda vermeyi düşünüyordum ama aşkım bugün dediki sakın verme annem açar okur.bende aslında tereddütlüydüm bu konuda.iyidir hoştur kaynana ama böle özele saygıları pek yok.okadar sinirlendimki.şimdi ben o mektubu ona nasıl ulaştırıcam bilmiyorum.postayla gönderemem çünkü kızıyor benimki,özelimi kimsenin okumasını istemiyorum diyor.ya kızlar şaşırdım kaldım.istediği şeylerin içindede özel bişey var aslında acaba onlarıdamı vermesem kaynanaya.offf ya cok kızgınım.insanlar neden böleki anlamıyrm.şimdi kadının yüzüne karşı özel sakın açmayın desem ayıp ederim ve saygısızca olur diye düşünüyorumkadında bana tutar derse olurmu öle şey neden açalımki falan.üzerine almazki hiç.off kızlar yaaa nolur bişeyler yazın bekliyrmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?