Sevdiğini özleyenler buyurun

yaaaa biri banada anlatsın duyguda var çitlembiktede var geri sayımların altındaki imzaları nasıl yaptınız yaaaa bende yapıcam anlatınnn banada :çok üzgünüm:

şafagımı bagıra bagıra söyluyorm
biten 321:)
kalan 131:))
allahıma bin şükürler olsun..

yaaaa biri banada anlatsın duyguda var çitlembiktede var geri sayımların altındaki imzaları nasıl yaptınız yaaaa bende yapıcam anlatınnn banada :çok üzgünüm:
canım kullanıcı panelinde ayarlar & özelliklerde imza kısmı var oradan yapıyorsun...
Aynı foruma mesaj yazar yada resim eklermiş gibi oluyor , değişik bir şey değil.

herkeze selam nabersınız kızlar
oges canım olsun zaman gecıyoo ınankı bısekılde ben ınanmıyodum ama BENIM SAFAK 80 oldu :))))) senınde olcak ısallah
kızlar valla dansöz felan bos ısler gercektende görseler ne olacak kıı görmekle yetınırler sadece :))) benım esımın askerıyesı kadından kızdan gecılmıyoo valla ordu evı kasacısıya esım yemegını alan gelıyoo esımın önüne üfff ( ama allahıma cook sükür güvenırım kocısıme :)) eheheheheh

slm canlarım fazla giremiyorum bu aralar nasılsınız?beni sorarsanız kötüyüm.yarın aşkımın ailesi yola cıkıyor yrmin töreni için.o kadar canım sıkkınki anlatamam.gidemiyorum bari bişeyler göndereyim dedim.istediği bi kaç bişey vardı onları aldım annesine vericemki götürsün.bu arada bide mektup yazdım onuda vermeyi düşünüyordum ama aşkım bugün dediki sakın verme annem açar okur.bende aslında tereddütlüydüm bu konuda.iyidir hoştur kaynana ama böle özele saygıları pek yok.okadar sinirlendimki.şimdi ben o mektubu ona nasıl ulaştırıcam bilmiyorum.postayla gönderemem çünkü kızıyor benimki,özelimi kimsenin okumasını istemiyorum diyor.ya kızlar şaşırdım kaldım.istediği şeylerin içindede özel bişey var aslında acaba onlarıdamı vermesem kaynanaya.offf ya cok kızgınım.insanlar neden böleki anlamıyrm.şimdi kadının yüzüne karşı özel sakın açmayın desem ayıp ederim ve saygısızca olur diye düşünüyorumkadında bana tutar derse olurmu öle şey neden açalımki falan.üzerine almazki hiç.off kızlar yaaa nolur bişeyler yazın bekliyrmmm......

Canım Merhaba bende aşkımın Yemin törenine gidememiştim...Ama mektubumu yollamıştım ...ALLAh razı oLsun okumamıştı kaynanam bantLasan felan ne biLim iyice böyLe anLaşıLcak şeyLerLe bantLasan...AnLaşıLcağını biLe biLe yinede okurmu...Gerçektende zor yani...Benimde aşkım bana mektup yazıp yoLLamıştı iyice sar canım....Yada seninki söyLesin annesine ..anne okuma die içinde özeL şeyLer var die....

denizcim üzüldüm gidememenee ama sewgilinin mektup istememesii de çok tuhafıma gittii askerlikte mektup almak kadar güzel bişey olamaz yaa

denız gıdemıyomussun üfff yaa cook üzüldüm (((((((
canım o ıstedı seylerın ıcıne gızlıce koy bıde üzerını bantla güzelce acılmasın ve yazıyaz dıkkattt felan dıyee ay nebılıyım sasırdım yanııı ahh bu kaynanalrr yaaa

denizcim okudum yazını da özel açmayın desen iyice mrk eder açmayacagı da varsa kesin açar bence a.s
en iyi yöntem mektubun agzını iyice bantlamak olur böylece açmaya kalkarsa zarf yırtılıcagından açamaz :)

kızlar iyi hoş diyosunuzda ben biliyrm okadar meraklılarki onu acarlar okurlar tekrarda geri zarflarlar.bide yarın sabah bırakıcam gönderceklerimi.bunlarda gece gitcek.evde evirir cevirirler.bide görümcede var ve oda aynıdr.sanırım gönderemiycem ama cok üzülüyorum inanı.bedenen yanında olamıycam ama mektubumla bunu yapmak istedim ama izin vermiyolarkiii.peki kızlar o gönderdiklerimi yine askeriyeye girince açıp bakıcaklarmı.hani cok sarsam heryerini bantlasam falan açılırmı.bari mektup gönderemyrm aldıklarımı bari aşkım açsın ilk

göndereceklerini annesi ona verirse içerde bi daha bakmazlar.ama kargoyla fln askeriye içine yollarsan açarlar

denizcim neolursa aolsun açıyorlar bakayıyorlar ama emın ol okumuyorlar sadece içined bişey varmı felan diye bakıyorlar yani bişey olmaz bende göndermiştim sevgilime mektup ama bisorun çıkmadı yani korkma bukadar..

valla ben göndermiştim hiç bakmamışlar allah razı olsun bizimkiler özeline sadıktır yani.. izne geldiğine abileri felan evdeyken abisnde kaldık annesi aramıştı oglum ne yapıosun nerdesin diye oda hiççekinmeden anne biz nur la abımde kalıcas meraketme demişti:) anneside hiç bişey demedi tamam oglum demişti:) ailesi çok açık görüşlü o yusden çok şanslıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…