Sevdiğini özleyenler buyurun

ya şu sims oyununu bi anlatın bana nolur ya çok eğlenceli gibi geldi oynayınca para yazıyomu netten yükleyemez miyim netten yükleyince para ile mi alıyoruz oyunu biri anlatsın bana

cd leri var şekerim alıp yüklüyosun
illa orjinal mi almanız lazım cnm çok pahalıı
cd siz olmaz
oralarda var mı bilmem de burda kardeşim oynuyo 2buçuga almış sırnaşık şey

şükür cnm bi şikayetim yok da fazla duygusal hehe sırnaşık şey

walla biri anlatsa iyi olacak yaa aslında istesem netten bulurum ama bilmem oynarım paralı olur yanarım walla zati para yok o yüzden iyice bilgi almadan oynamak istemiyorum walla...

sorma ya yazmıştım okudunmu bilmiyorum saçlarımı siyaha boyattım pazaatesi telde dedim bana çok büyük ayıp ettin dedi teli yüzüme kapattı nasıl kırıldım yaa ne ayıbı ettim ben anlamadım sanki namussuzluk ettim çok büyük ayıpmış..aramadı sonra bugün gündüz aradı ben konuşmak istemedim telde evet hayır hımmm falan dedim görüşürüz dedim yüzüne kapattım sonunda akşam gene aramış konuşmayınca yüzüne kapatınca kötü olmuş o saçları eski haline getircen diyo getiremem dedim neden diyo ben böyle sevdim böyle istiyorum dedim sonra tamam yaa naparsan yap ama nolursun seni seviyorum demeden kapatma teli nolursun sıkılmadan bıkmadan seni seviyorum de bana nolur iki gündür demedin konuşmadın benle yalvarırım seni seviyorum de ihtiyacım var diyo diyiverdim bende walla

ama deli ediyolar yaaa yaptığı şey normal mi ya saç boyattım die bana çok büyük ayıp ettin demek sanki ben o...... ettim hala kırgınım birazcıkk:1no2::dilcikar:

cd leri var şekerim alıp yüklüyosun
illa orjinal mi almanız lazım cnm çok pahalıı
cd siz olmaz
oralarda var mı bilmem de burda kardeşim oynuyo 2buçuga almış sırnaşık şey

2buçuk mu ayyhh bende walla sandım 100 falan pahalı diyolarr yaa iyiymiş yaaa peki onu aldıktan sonra bi program felen yüklemek gerek mi :uhm:

yok bişi yüklemen gerekmiyo da bu dedigim korsan cd :lepi:
orjinali uff kaç liradırsengözlerimebaksanab

aman walla bakalım burda bulabilecek miyim canım yaa ama bulursam alırım eğlenceli duruyo peki bişi sorcam oynarken para yazmıyo demi mesela metin2 var oynarken para yazıyo öyle değil demi

aman walla bakalım burda bulabilecek miyim canım yaa ama bulursam alırım eğlenceli duruyo peki bişi sorcam oynarken para yazmıyo demi mesela metin2 var oynarken para yazıyo öyle değil demi

yok yok zate cd yi para vermiş almış oluyosn
ben de oynamıştım
kız erkek fln yapıyosun sora yatıyolar öpüşüyolar fln hehe sırnaşık şey
hamile kalıyo çok ayıppp :)

cnm o kızıcak yer arıyomuş bence.aslında kızılıcak hiç bişey yok ortada.eminm pişman olmuştur ama yapmış bulundu bi kere.birazda kıskandı belkide.hani o görmüyo sonucta,o görmediği halde neden bu kadar bakım yapıyosun falan diye düşünmüş olabilir..o söyledikleride sinirdendir kafana takma güzelim.

yok yok zate cd yi para vermiş almış oluyosn
ben de oynamıştım
kız erkek fln yapıyosun sora yatıyolar öpüşüyolar fln hehe sırnaşık şey
hamile kalıyo çok ayıppp :)

cicişim eki netten indirebilirmiyiz bu şeyi?bende cocuk yapmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum:sm_cool:

cicişim eki netten indirebilirmiyiz bu şeyi?bende cocuk yapmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum

denizcimmm netten indirme fln yok cd alman gerek o da korsan bulursan olmayablr orda belkim :uhm:

olsun gamze orjınalde olsa okadarı pahalı yanii delüüü

nurcum benm dedigim korsan orjinale degmez o fiyat.aman sonucta bi oyun
harika değil yani boşverin :)

cicişim vvazgectim cocuk yapmaktan para falan veremem valla -tatlicadiarzu-aşkıma hediye alcam bu ayınsonu doğum günüsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…