Sevdiğini özleyenler buyurun

gözün aydın cnm iyi yere düşmüş.valla canım sizinkini bilmem ama hem kel hem çirkinleşmiş yaa.benmki hep kirli sakallıdr ama feci cok yakışır ona.ben isterim öle olmasını.bide şimdi sürekli traşlıylr yüzlerini bi çirkin bi çirkin anlatamam...ohhhhhhhhhhhh kızlar artık beğenmiycek:sm_cool:

bu arada nurcum seninkini keli benmkinin keliyle aynı baktımda şimdi.seninkini arka tarafı biraz daha gür benm aşkımda oda yokkkkkkkkkkk.cok seyrektir saclarıı.yani geleceğin hepten kellerinden olcak sanırsamdelikafadulden

cnm benm ya ne büyük mutluluktur yaşayamadan bilemeyiz tabi.ben bazen hayal ediyrmda o dönemleri içim içime sığmıyo.herşeyin tamam cnm iş bitek aşkının gelmesine kaldı onada az kaldı zaten cok şükür:)

ayy canım yaa darısı senin başına inşşallahh :Saruboceq:.az kaldı sayılır dimi bilmyorm bazen şafak çok geliyor bazende diyorum az,şu plakalara düşsek sanki daha çabuk geçicek :)

ya kızlar bana göre en iyi şafak bitirme yolu, düşünmemeye çalışarak, saymayarak kendine önemli uğraşlar bulmaktan geçiyor valla ben şu an okulla uğraşıyorum mesela sınavlarım var onlara vermeye çalışıyorum kendimi okul bu dönem bitince inşallah alese hazırlanıcam o olmazsa başka bişey vs vs yoksa geçmiyor valla senağlama zaten çook özledim daha 3 gün önce kollarında olduğumu düşünmek kötü yapıyor amaa senağlama

ayy canım yaa darısı senin başına inşşallahh :Saruboceq:.az kaldı sayılır dimi bilmyorm bazen şafak çok geliyor bazende diyorum az,şu plakalara düşsek sanki daha çabuk geçicek :)

amin cnm inşallahh:Saruboceq:20güngibisonra çiftlere düşücez sonrada plakalara kızz şurda ne kaldı geçicek biticekkk hepsi,beraber nasıl gectiğini bile anlamıycazzkaydirigubbakcemile5

valla cnm her defasında saymıycam artık diyorum.baya uzun bi süre bakmıyorum sonra bi bakıyorum sadece 2gün düşmüş.geçmiyo güzelim geçmio sayınca evet....senin uğraşların var ya ben napcammm evde bütün gün düşünücek bişeyimde yok oturup kalkıp bunlara takıyrm...

aman bul bişey canım valla yoksa hem zaman geçmez hem de gereksiz çok şey düşünür kafana takar kurar da kurarsın sonra -tatlicadiarzu- çık dışarı boş boş dolaş alışveriş merkezlerine git yoksa sadece caddede dolaş gerçi soğukta çekilmez de ama gamyoncuiremsu çıkmıyorsan bi bilgisayar oyunu bul inan çok güzel zaman geçirtiyor sims i tavsiye ederim mesela hem sevgilinle kendini oynarsın orda ben öyle yapıyorum :asigim:

amin cnm inşallahh:Saruboceq:20güngibisonra çiftlere düşücez sonrada plakalara kızz şurda ne kaldı geçicek biticekkk hepsi,beraber nasıl gectiğini bile anlamıycazzkaydirigubbakcemile5

ayy inşşş.aslında evet su an zaten pek saymıyorum,ama plakalara düşünce saymaya başlycam :)))) bende çalışıyorum vakit çabuk gçiyor,bişeylerle uğraşmak şart zaten bu dönemde..ya hiç sorma ben o 3 gün nasıl geçti hiçç anlamadımmsenağlama keşke bikere daha yapsalar yemin töreni ama bu sefer sadece sevgililer nişanlılar vs gitcek,hemde zorunlu olsa gitmek süper olurdu:))) bendeki hayal a da bakın :))))

nasıl bin oyun o canımm?

bak bunu hiç hayal etmemiştimkaydirigubbakcemile3 harikasın vallaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

vvalla işte adı üstünde hayal :))) olsun ne yapalım eğleniyoruz :)) ben çıkıyorum şimdi canım işten,öpüyorum seniii görüşürüz

nasıl bin oyun o canımm?

yüzünü kaşını gözünü burcuna kadar sen yapıyorsun, sen seçiyorsun karakterlerin sonra ister evlendiriyorsun çocuk yapıyorsun çalışıyorsun para kazanıyorsun kazandıkça eşya alıyorsun ev kuruyorsun büyütüyorsun vs vs çok mükemmel yaw -tatlicadiarzu-

ciciş kız nasıl duygusal öle seninki e tabi kimin burçdaşıona biraz hassas davran ne öle canımı sıkma falan....kızarım sana baaaaaaak

ama denizcim üzüyo beni ben de kızdım ona ama tatlı tatlı a.s

meltemcim sevindim yakına düşmüş yaw arada gider gelirsinz ne güzel
ne okuyodun sen sınavlar var dedn de

nergiss kız hep aynı takılma ölee
bi kaç gün geçsin senle ilgilenir
bizim de öle oldu tam konuşuyoz zırt telefon
çok gıcık bi durum bilirimmm...
ama koydum tavrımı tlf kapattırdım en sonunda:)
ondan sora da kaç gün üst üste benle görüştü sırnaşık şey

ya şu sims oyununu bi anlatın bana nolur ya çok eğlenceli gibi geldi oynayınca para yazıyomu netten yükleyemez miyim netten yükleyince para ile mi alıyoruz oyunu biri anlatsın banadelikafadulden

ya şu sims oyununu bi anlatın bana nolur ya çok eğlenceli gibi geldi oynayınca para yazıyomu netten yükleyemez miyim netten yükleyince para ile mi alıyoruz oyunu biri anlatsın banadelikafadulden

valla cnm bende aydınlatılmayı bekliyorum bilen biri varsa beklemedeyizzz.meltem nerdesin kız söledin kaçtın

cicişim bu haline şükret hep diyorumyaa sana.benmki de tam tersi.benmkim gibi olsa dahamı iyiydi.adamın ağzından cımbızla alıyrm özlediğini sevdiğini.hatta ne varsa aklında illaki zorlayacaksın sölesin diyee öle sinir bozucukiiiiiiiiikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…