cicişim vvazgectim cocuk yapmaktan para falan veremem valla aşkıma hediye alcam bu ayınsonu doğum günü
selam kızlar sims mi oynuyorsunuz bakim
benim kardeşimde oynuyor
ben bi kız yaptım kaşıydı gözüydü derken sıkıldım bıraktım
demek evlilik çocuk olaylarına da giriliyo
belkide bizim kerata ondan kalkmıyo pc başından
kardeş küçükmü :)
benmki de öleydi sarmıştı bi ara baya
sora ben de baktım anamm yatak döşek fln ne biçim öpüşüyler sırnaşık şey
zararlı çocuklara vallah kızla erkek beraber banyoya da giriyo :))
valla cnm alacağım sey belli aslında kendi istedi.bizimki annesinden yemin törenine giderken evden kazak istemiş.kaynanada tutmuş pembe olanı almış.bizimki dioki ben pembe giyip birlikten cıksam taşlarlar dio:))))geri göndermiş kazak al dedi bana ama rengine dikkat et dedi.tabi sadece kazak olmıycak süprizlerde varrrr:)
o kadar yaniii vayy beee ne oyunmuş.ben onu oynasan daha bi fena stres olurum kızzzz.kendim yapmadan elaleme yaptıramam vallaaaa o işleriiii:)
kardeş küçükmü :)
benmki de öleydi sarmıştı bi ara baya
sora ben de baktım anamm yatak döşek fln ne biçim öpüşüyler sırnaşık şey
zararlı çocuklara vallah kızla erkek beraber banyoya da giriyo :))
bugünün açılışını ben yapıyorum sanırsammmm tünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK:01 ADANA
Allahımmmmmmmmmmmm şaka gibi yaaa inanmıyorum şafak bitiyo ya hep şafak 1 diyeceğim günün hayalini kuruyorudm sonunda oldu yaaaaaaaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn
darısı hepinizin başına kızlarrr
ayyyyyy ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa çokkkkkkkkkk:dance::dance:
cnm gözün aydın olsun şimdiden.inşallah hepimiz tadarız o mutluluğu bi gün...fazla heyecan yapma güzelim insan heycanlanınca naptığını bilmiyo.sakin ol mutluluğunu sindire sindire yaşa.ama elinde değil biliyoruuuuuuum:1hug:
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK:01 ADANA
Allahımmmmmmmmmmmm şaka gibi yaaa inanmıyorum şafak bitiyo ya hep şafak 1 diyeceğim günün hayalini kuruyorudm sonunda oldu yaaaaaaaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn
darısı hepinizin başına kızlarrr
ayyyyyy ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa çokkkkkkkkkk:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?