slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK:01 ADANA
Allahımmmmmmmmmmmm şaka gibi yaaa inanmıyorum şafak bitiyo ya hep şafak 1 diyeceğim günün hayalini kuruyorudm sonunda oldu yaaaaaaaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn
darısı hepinizin başına kızlarrr
ayyyyyy ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa çokkkkkkkkkk:dance::dance:
ayyyyyy canım ya kolay değil ya 5 ay geçti burda onsuz yaaaa öyle garip gelioki bana onun gelicek olması çok çok heyecanlanıom
acaba aynı şeyleri hissedecekmiyiz ya
oy oy oy:teytey:
kız ne çabuk bitti dicem gel bana sor dicendelikafadulden
seni yolcu ettikten sonra sıra duygucumda galiba:teytey:
hadi gözün aydın şekerim:lepi:
saolllllllllll canımmmm benim yaaaaaaa çok saolll
çok mutluyumm ya
aşkım msnde şimdi yarında çıkacak inş cumarteside Rabbimiz izniyle burda olaacakkkkkk:dance:
darısı sizin bşaınıza cnmmmm yaaaaaaaaa ayy çok mutluyummmm oynuom artık aşkımın karşısında
ama o biraz garip duygular içinde ordada çok güsel arkadailşarı var ayrılık biraz zor gelio sanırım klay değil ya 5 aydır her gün o insanları görüo kardeş gibi oluolar şimdi ayrılıolarrrr
Canım ne mutlu size ya.Allah bize de 01 şafak demeyi nasip etsin ya.Çok kıskandım şimdi ben napcaz :) Heyecanlanmaz mı insan bugun senin günün tey tey :)
bende hep düşünüyorum acaba onu 5ay sonunda gördüğümde neler hissedicem,neler yapcam diye.hayalinde bile aklım çıkıyo yerinden.eminmki değişiklik olucak ama olumlu yönde.uzaklıklar herzaman sevgiyi ilgiyi aşkı güçlendirirmş.artık yazarsın bize ilk karşılaşmada neler hissettiğini.merak ediyrm bende çünkü:jeyyar:
evet doğrudur..
o şimdi gelince bi süre boşlukta olcak
çocugun üstüne fazla gitme sakın-tatlicadiarzu-
hasretlik her zaman zor ama yine görüşebilir arkadaslarıyla
senin yanında olsun da dimi:lepi:
Kızlar Mrb..Nasılsınız ?
Mannak Canım Gözünaydın.. kaydirigubbakcemile5
saollll canımmmmmmmmmmmmmmm
ben çoookkkkkkkk iyiyimmmmmmmmmmmdelikafaduldenyerimseniben:dance:
Kızlar Mrb..Nasılsınız ?
Mannak Canım Gözünaydın.. kaydirigubbakcemile5
Canım Allah bozmasın.. Gelince Fazla Gitme Üstüne Çocuğun sırnaşık şey
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK:01 ADANA
Allahımmmmmmmmmmmm şaka gibi yaaa inanmıyorum şafak bitiyo ya hep şafak 1 diyeceğim günün hayalini kuruyorudm sonunda oldu yaaaaaaaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn
darısı hepinizin başına kızlarrr
ayyyyyy ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa çokkkkkkkkkk:dance::dance:
mannakcım gelir gelmez söz düğün falan varmı peki?
ayy çok güzel yaa böyle şafaklar bitince bende çok mutlu oluyorum, yarın yanında olcak inşşş...ne güzel,sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin :))))
ayy çok güzel yaa böyle şafaklar bitince bende çok mutlu oluyorum, yarın yanında olcak inşşş...ne güzel,sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin :))))
canım ya şubatta istioduk ama olmadı benim abimde askerde mayısta gelecek babam oğlum olmadan ben bişi yapmam dedi nolcak bilmiom
ama eylül sonu yada ekim başa istiyoruz düğünü
haziran istiyorduk ilk ama vazgeçtik aşkım kendine araba almak istiyo babasından istemek her zaman olmyo rahat edemioz diye gelir gelmez bakacak bişeyler sonra başlar hazırlıklar :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?