Bak canım beklemen gerekiosa kaynananın ikna olması nişanlının kendini maddi acıtan toparlaması için gerekirse bekle ama kaynananla (Allah korusun ) bir ömür unutamıcan şeyler yaşıycana hiç aynı evde oturma dha iyi.
Kadın imadan güzel laftan anlamıosa illa çirkefleşmeni istiosa bilmem sen çirkefleşirmsn ama ben büyü konuşmym çirkefleşebilrdm :sm_confused:
maddi açıdan sıkıntısı yok canım hadi var dielim maddi sıkıntısı olan adam düğün arefesi yani önümüzdeki yaz di düğün var düşünülüyo,buna rağmen maddi durumlara ay uy edip gidip 3 milyarlık koltuk alırmı masayıdamı değişsek die benim ağzını yoklarmı ev konusunda babasıyla beraber bunların işi canım ayrı deil kurulu işleri var çok şükür ama ben gerekirse 2 sene beklerim orası öle zaten...
ümmücüm eğer konu buralara kadar ilerlediyse
nişanlın geldiğinde muhakak konuşmalı tavrını dile getirmelisin
siz onlarla oturmuyorsunuz diye yüz çevirmeleri de çok yanlış
herkesin bi düzeni bi yaşantısı var sonuçtalmaz:
kii evde bekar bir kaynın darmış hiç rahat edemzsin..
nişanlında kendi ailesine tavrını belli etsin
madem öyle nişanlın oturup güzel ve kırmadan sakin bir uslupla
ayrı evde oturmak istediğinizi ailesi olduğundan daha rahat bi şekilde
örneklerle anlatsın bencee..lmaz:
evet canım öyle olması lazım zaten konuşulması lazın dönerdekn 4 ayı kalcak bu çocuğum izne geldiğinde muhakkak aileler olmasa bile bia konuşcaz ki ailelerinde konuşup ona göre artık yollarına baklmaları lazım şimdi anlıyomusun beni canım mehtabı beklemek neden bu kadar çileli benim için herşey üst üste...:çok üzgünüm: